[ᵐᵐᵒʳᵖᵍ] Minecraft Metin2 Edition Server

Minecraft Metin2 uyarlaması olan bu proje hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    31

BarbaRosePasha

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, uzun zamandır metin2 oyuncusu olarak kule sisteminin skript kod yazımını üstelenebilirim. Özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsin.

Buna rez alıyorum harita kısmı bitince ulaşacağım çok teşekkür ederim. Çok hızlı şekilde ilerliyorum. Beklemede kalın iyi forumlar...

BarbaRosePasha

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi güzelde sistemler nerde xd sadece haritada gezmemizi beklemiyorsun umarım .-.

Konuyu başından beri takip ediyor kabul ederek şunları demek istiyorum. Bu bir server projesi bir işi bitirmeden bir işe başlanmaz sıkılıp maymun iştahlılığa iter bundan dolayı haritaların herşeyi ile binalar texture zemin vb şeyleri bitirmeden sistemlere geçmek bana manasız geliyor elbette mmorpg server açmak istiyorum bunlar aşamalı devam ediyor şu an harita düzenleme kısmındayım. Elbette gezmeniz için bu kadar emek vermiyorum. Metin2'yi birebir uyarlama gayreti içersindeyim sistemler ilk aşamanın bitmesi ile başlıyacak. İyi forumlar...

Risepixel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
6
iyi güzelde sistemler nerde xd sadece haritada gezmemizi beklemiyorsun umarım .-.
Metin2 sistemleri maximum 1 haftalık iş günü içerisinde tamamiyle yazılabilir. Harita olmadanda boş sistemle oynayamayıda beklememen gerek (: Ayrıca arkadaşın yaptığı çok mantıklı bir haraket birçok mmorpg sunucusu harita eksikliğinden dolayı kapanmış/açılamamıştır.

poturtek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Metin2 sistemleri maximum 1 haftalık iş günü içerisinde tamamiyle yazılabilir. Harita olmadanda boş sistemle oynayamayıda beklememen gerek (: Ayrıca arkadaşın yaptığı çok mantıklı bir haraket birçok mmorpg sunucusu harita eksikliğinden dolayı kapanmış/açılamamıştır.
1 haftada yapılabiliceğine hiç mi hiç inanmıyorum da neyse başarılar : DDDDD

Alharu

İlerlemenin sırrı başlamaktır.
En iyi cevaplar
20
7 yıldır oynadığım oyunun aynı zamanda oynadığım diğer bir oyun olan Minecraft'a uyarlanması oldukça ilgimi çekti. Haritalar güzel görünüyor fakat şu anki güncel Metin2 TR'yi tüm haritaları ve sistemleriyle birlikte tamamen uyarlayacaksan çok fazla işin var, özellikle haritaları tek başına yapman çok uzun sürecektir. Umarım üstesinden gelirsin. Proje sonunu sabırsızlıkla bekliyorum, başarılar.

Son düzenleme:

BarbaRosePasha

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
7 yıldır oynadığım oyunun aynı zamanda oynadığım diğer bir oyun olan Minecraft'a uyarlanması oldukça ilgimi çekti. Haritalar güzel görünüyor fakat şu anki güncel Metin2 TR'yi tüm haritaları ve sistemleriyle birlikte tamamen uyarlayacaksan çok fazla işin var, özellikle haritaları tek başına yapman çok uzun sürecektir. Umarım üstesinden gelirsin. Proje sonunu sabırsızlıkla bekliyorum, başarılar.

Aslında haritalar tamam ben sadece binaları felan yerleştiriyorum. Yorumun iöin teşekkürler hızla devam ediyorum.

BarbaRosePasha

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hwang Tapınağı .v8

Sona doğru yaklaştık son bir yapı kaldı. daha sonrasından zemin renklendirmesi ve bina renklendirmesi yapılacak.
Aşağıda görsellere mevcut.

2020-07-25_13.45.10.png
2020-07-25_13.45.20.png
2020-07-25_13.45.27.png
2020-07-25_13.45.38.png
2020-07-25_13.45.55.png
2020-07-25_13.48.07.png

Görmüş olduğunuz gibi proje çok güzel ilerliyor.
Bu haritadan başlamamın nedeni çok fazla yapıya sahip olması.

Yorumlarda önerilerinizi ve merak ettiklerinizi bekliyorum.

İYİ FORUMLAR...

Son düzenleme:

BarbaRosePasha

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritaların tamamını paylaşmadın sanırım. +90 haritaları ve +120 haritaları göremedim. Razadör, Nemere, Meley, Hidra vb. gibi birçok bossun mekanı da bulunmakta.
Evet biliyorum fakat Metin2'nin ilk zamanlarında olan haritalara öncelik verdim oyuncu seviyelerine ve gelişilmişlik seviyesine göre haritaları eklemeyi planlıyordum zaten. Şuanda Örümcek zindanı, maymun zindanı, sürgün ve şeytan kulesi katları bunlar server açılışında olacak. Dediğin haritalar oyuncu durumuna göre ekleyeceğim. Önerin için teşekkürler iyi forumlar.

BarbaRosePasha

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Eklenen Harita

seytankule.jpg

görseller.png

foto1.jpg
foto2.jpg

foto3.jpg
foto4.jpg
foto5.jpg