Proje Hakkında Bilgilendirme
Örümcek Zindanı 1.Kat kaba taslak tamamlanmış durumda boss odasına kadar aktarılmış bulunmakta.
2.Kat ile beraber yarın görselleri sizlerle buluşturacam.
Maymun Zindanı Zor Haritasının yapımı bir tık uzun sürebilir fakat gün içinde çıkarabilirim saat bakımından bir tık uzun sürebilir yapısı gereği fazla karışık bunlar engel değil elimden geldiğince aktarnaya çalışıyorum.
Seuryong Vadisi haritasınına bu dediklerimden sonra uğruyacam.
Server konusunda şunları söylemek istiyorum, server açıldığı zaman büyük bir ses getirceğimizi düşünüyorum. O kadar emek veriyorum ki sadece Minecraft ile çalışmıyorum 3d programlar ve onlara eklenen pluginleri kullanarak, dönüştürmeler yapılıyor. Metin2 açık dosyalarını kullanarak Minecraft'a dönüştürüyorum. Metin2 OBJ dosyaları kullanmıyor bunları OBJ dosyalarına çevirmek için 3d modelleme programı lazım sadece tek başına iş görmüyor eklenti şart bunları aktarnak için convert ediyorum. Bir haritanın yapımı 4-5 arası sürüyor bilgisayarımın performansı bu işlemler için yavaş kalıyor fakat güzel bir iş çıkarmak için uğraşıyorum. Sizleri seviyoruz...
İyi Forumlar herkese önerileriniz ve merak ettiklerinizi yorumlar kısmında bekliyor olacağım.