Minecraft Türkiye Topluluğu Üzerindeki Saçma Olaylara Değiniyoruz.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla lapisli acmassan 100 kişilik swde kimse gelmez sen oyuncu gelsind iye bekler durursun en son ......... joined the game der wuhu oyuncu geldi diye sevinirsin sonra adam derki aaah kimse yokmuş (küfür) der cıkar ve başka kimse gelmez ama lapisli olsa 100 kilik sunucuyu cökertirler 500 k,işi aynanda girmeyi dener yani o kadar türkler minecraftı ya ev yapma oyunu sanıyorlar (cogu telefonda oynayanlar) yda böyle sunucularda lapis kaza kaza mcnin anlamını bozuyolar ysiz hic oynamayın dha iyi yani türkler bizi diger ülkere karşı hep rezil ediyor oyunlarda türkler cok ezik nedenmi türkiyenin oyun oynayan cocukları adamları gencleri artık herneyse %60'i oyunları sadece oynayıp sonra küfretip cıkmak icin oynuyor mesela adam slender oynucak hmm korku oyunu bakalım nasılmış der bi insan adam öyle yapmıyor vay oyuna bak a.k der oyundaykende lender cıkar adam korkucagına hay a................. ba...ı s....... der anladınız siz bvütün oyunlarda böyle oyunun dışına cıkıp hile ile oyunda hep zengin olmak gclü olmak isterler bi amerikan sunucusna git birisi bana diamond verebilşirmi ihtiyacım var desen adamlar büsüsrü atar türk serverinde desen adamlar lan git kendin bul ezik ,noob,zaaaa ezik git kendin bul filan falan bazende aşırı kacıp ormanda kesiolar :D türk sererleri cok kötü yani :D swleri lapisli lapissiz diye ayırmamız gerekcek demişniz ayıramayızki hepsi lapisşi ve nokta .

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ortaçağ mafyası yap xP (xd xp v.b kullanmam sana özel)

i like trains and i dislike lapis ._.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ortaçağ mafyası yap xP (xd xp v.b kullanmam sana özel)

I like girls n trains n foreign minecraft servers n diamond n minecraft parodies n my sister n my mother n my right hand n planes. I do not like lapis ._._._._._._._._.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Your right hand ? Masturbasion ? (Argo değil terim.)

Glyphl

En iyi cevaplar
0
I use always right hand :D

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak benimde serverım var ve 15 yaşındayım.şu an düşüneceksiniz ki la bu 15 yaşında hala konuya cevap veriyor, aslında ben lapis koymadan hammadde olamadan server açmayı denedim ancak çoğunluk benim yaşlarım ve daha küçük yaşalr oldugu için server gelenler " abi lapis var mi ? abi hamadde nerde ? " sorusunu sorduklarında cevabımız " serverımızda lapis ve hamadde vb. şeyler yok" dediğimizde genellikle ya küfür edip yada hiçbirşey demeden çıkıyorlar.

Eger konu lapis, hammadde gibi saçmalıklarsa onları koymadğımızda serverımıza destek çıkan niye olmadı ?

Şimdi diyeceksiniz ki gelmiş buraya yaşı küçük bize laf atmaya çalışıyor, aslında öyle degil bizde iyi server kuran ancak karşılıgını bulamayınca def edilen kişileriz bunuda bilmeniz yararlı olucaktır diye düşünüyorum.

Scheamtic veya diger alıntı maplar her builderi olmayan serverda var.Neden var diye sordunuz mu hiç kendinize acaba ? Builder alsan iyi build yapan çıkmıyor ve güvenemiyorsun.İyi builder bulsan karşılıgında illa bir şey istiyor ( para vs. ) buda genellikle bize kötü durumlara sebeb oluyor ve schematic veya schematic dosyaya birkaç ekleme yapmak zorunda kalıyoruz.

VIP Konusuna gelirsek, yine aynı şeyler çünkü Türk toplumu aza kanaat getirmiyor.Bunun içinde server yöneticileri pek abartı olmasada dediginiz şeyleri mecbur koyuyor ( bende dahil ).Bunun önüne geçmek için sizin bizlere destek çıkmanız gerekli.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Bende sunucu actim roninbt den arkadaslarimla birkac hafta map yaptik ozel plugin paketi hazirladik hostingle anlastik resmi olduk reklam aldik ama lapis yok diye kapandi.lapisli acmayada niyetim yok.

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende sunucu actim roninbt den arkadaslarimla birkac hafta map yaptik ozel plugin paketi hazirladik hostingle anlastik resmi olduk reklam aldik ama lapis yok diye kapandi.lapisli acmayada niyetim yok.

Sende Haklısın kardeşim bizde kendimiz map hazırladık pluginleri hazırladık serverı öyle açtık.Ancak Türk Toplumu degilmiyiz biz, gelen herkes " abi spawnı modern yapın ( aslında modern degil dedikleri ( uzun bir yol yap yanlarda anvil ecnh v.b şeyler istiyorlar ) ) " bunu yapmayıncada çoğu serverı beğenmedim deyip çıkıyor :(

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Evet,aynen.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar belirttiğim gibi bu tür sunuculara destek çıkmak için bir sınıf daha açılması taraftarıyım. Beğenimizi kazanan sunucular Onaylı Sunucu ön ekini alıcak ve ayrı bir kategoride toplanacaktır. Buda sunucu ödüllerine bir ek olacaktır. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
İstediğim oldu.Adamsın :)

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Doğru Tespit Konuyu Hazirlayan Ellerine Sağlik Çok yardimci oldu :)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biz Türkler aklımızı kullanmıyoruz.Kullansak plugin bile yazarız.Ama bizde kolayı var.Hazır plugin kullan (lapisli serverlar için), lapis koy, başlangıç kiti ver,Eskiden hiçbir server'da başlangıç kiti olmazdı.Yeni adet oldu.