Minecraft yalanları :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Devletimiz için üzülüyorum böyle mallar var diye üzülüyorum cidden
araştırmadan bakıcaz yok kapatıcaz
redstoneyi kan sanmak nedir cahil vel-ed
hani hangi akıl ziyanı artığıyla düşünüyor o röportajdaki çocuğu @rayandu06 ya veriyorum

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
dostum sen yanlış anlamışsın eş derken karı diyor anladın mı her yerde ama karı skiniyle gezen vel-etler var birisinin anneside onu görünce şikayet etmiştir
Yoo hiçte yanlış anlamadım asıl sen yanlış anlamışsın :D eşini öldüren puan kazanır lafında karısını öldüren puan kazanır anlamına gelmiyor sen hiç eş eşine peş peşine yapmadın mı? Onda ki eşte karı koca anlamına mı geliyor? :D

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yoo hiçte yanlış anlamadım asıl sen yanlış anlamışsın :D eşini öldüren puan kazanır lafında karısını öldüren puan kazanır anlamına gelmiyor sen hiç eş eşine peş peşine yapmadın mı? Onda ki eşte karı koca anlamına mı geliyor? :D
iki anlamı var ama birkaç yerde (karı) yazıyor ikincisi öbür oynadığın kişi evet ordaki yazan karı koca anlamı

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya Allah Allah,az önce videoyu izledim Kadın diyor ki kan var araba çalıyon Lan Ağzımdan bişi çıkartcanız siz galiba gtayla minecraftı karıştırdınız.Ultra Car moduna araba çalmak ne demektir? Şimdi reklam:Minecraft yasaklanıyor! Minecraft yasaklanmasın linke tıklayın ve adınızı soyadınız e mailinizi açıklamanızı yazın imzayı atın minecraft Türkiye'de yasaklanmasın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.