- En iyi cevaplar
- 0
Türkiyedeki ateistler (temsili değil)
Bunların hepsi böyle anlatıyorsun anlatıyorsun hiçbir şey anlamıyorlar yine etrafta mal mal konulup duruyorlar artık yeni trend oldu bunlar hepsi katledilmeli.
Türkiyedeki ateistler (temsili değil)
Türkiyedeki müslümanlar (temsili değil) cuk diye oturdu xdİlla ya küfürden ya da dayaktan anlayan bir tipsin herhalde.
Kardeşim benim tepemin tasını arttırma O zaman da Dünya da ki en cahil yer orasıydı o yüzden Arap olarak oraya gönderildi!hz.muhammed = arap
okey sorun yok[DOUBLEPOST=1407622950,1407622919][/DOUBLEPOST]
ateist değil agnostiğim
Gerektiğinde Kafirler Herdaim Öldürülecektir.asmak kesmek kelle uçurmak bumudur müslümanlık![]()
Sen herhalde her ''ALLAHUAKBAR'' diyenleri Müslüman sanıyorsun her halde.[DOUBLEPOST=1407623179,1407623111][/DOUBLEPOST]asmak kesmek kelle uçurmak bumudur müslümanlık![]()
Biz cuk diye oturmadık burada sen kendi kendini küçük düşürdün çünkü ben sana sorularının cevaplarını verdim fakat sen halen daha aynı soruları sorup duruyorsun.Türkiyedeki müslümanlar (temsili değil) cuk diye oturdu xd
zaten başka yere gönderilmemiş ki sadece arap adasına diğerleri önemli değilKardeşim benim tepemin tasını arttırma O zaman da Dünya da ki en cahil yer orasıydı o yüzden Arap olarak oraya gönderildi!
Bir taraflarınız yiyorsa gidin bunları bize sormanız yerine bunları çok iyi bilen Din adamlarına sorun da alın ağzınızın payını.
zaten bu yüzden herkes müslümanlığı terörist dini olarak görülüyorGerektiğinde Kafirler Herdaim Öldürülecektir.
Peygamber efendimiz (s.a.v.) bütün evrene gönderilmiştir ve senin bunu anlayacağını sanmıyorum çünkü o akla sahip değilsin gibi gözüküyorsun sana bunu burada açıklasam bile anlayamayacaksın/algılayamayacaksın.zaten başka yere gönderilmemiş ki sadece arap adasına diğerleri önemli değil
zaten bu yüzden herkes müslümanlığı terörist dini olarak görülüyor
Bazi Haddini Bilmeyen Müslümanlar[IŞİD GİBİ] terör estirerek O yüzden Müslümanlarin adini kötüyülar.zaten başka yere gönderilmemiş ki sadece arap adasına diğerleri önemli değil
zaten bu yüzden herkes müslümanlığı terörist dini olarak görülüyor
Onlar müslüman değil ingiliz köpekleri aslın da onlara cehennem köpekelri deniliyor bve kuran da da belirtilmiş bir durumdadırlar.Bazi Haddini Bilmeyen Müslümanlar[IŞİD GİBİ] O yüzden Müslümanlarin adini kötüyülar.
sanırım yazdıklarımı sen anlamıyorsun bütün evrene gönderildi diğerlerin neden haberi yok yani hristiyanlar ve diğer dindekiler cehenneme müslümanlar cennete ilgiçPeygamber efendimiz (s.a.v.) bütün evrene gönderilmiştir ve senin bunu anlayacağını sanmıyorum çünkü o akla sahip değilsin gibi gözüküyorsun sana bunu burada açıklasam bile anlayamayacaksın/algılayamayacaksın.
İşte klasik ergen ateist beyler. Uğraşmayın fazla morali bozuluyor.asmak kesmek kelle uçurmak bumudur müslümanlık![]()
eski din hocam gibi konuştun evrim teorisi 100 yıl önce çökertildi e hani kanıtın felan nerdeOnlar müslüman değil ingiliz köpekleri aslın da onlara cehennem köpekelri deniliyor bve kuran da da belirtilmiş bir durumdadırlar.
Onların müslüman olmadığı kanıtlandı bile siz hala uyuyun.