Okulda başınıza gelen en komik/gizemli/korkunç v.b olay

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
İmam Hatipteyseniz doğa üstü türü bir olay yaşamanıza gerek yoktur.Bir bahaneyle/işle kızlar tarafına geçtiğinizde sizi gören koridordaki kızların %70'i tecavüzcü coşkun görmüşçesine çığlık atarak sınıflara matrix misali atlayacaktır.Adam hayattan soğuyor böyle şeyler yaşayınca.O an gülerek arkadaşınıza bakarsınız ve üstünü düzeltip kokluyordur sonra ise siz bu duruma kızıp hafif bir sesle küfürlü olarak ''Okul dışın da gördüğünüz erkek değil de ne?Biz de mi bir şey var siz de mi diye sorsak cevapların hepsi sizde sorun var olur çünkü hocanın verdiği görevi yapmaya geldik bu bölüme sizlere tecavüz yapmak değil.'' O sıra da arkadaşınızın size sataşıp sizin hakkınız da kötümser laflar attığını fark eder ve onun kulağına doğru ''Az bekle bir şu kzı bölümünden çıkalım ben sana gösteririm hava atmayı artistleşmeyi.'' o sıra arkadaşınız çaktırmadan size yalvarır ''Aga yapma ya şura da havalı görünüp bir kaç kız etkilemeye çalışıyoruz.'' der siz ise ona dönerek normal bir ses tonuyla ''Ne kız etkilemesi anasını satayım,bu bölümde erkek gören kızlar her hangi bir sınıfa kaçıyor nasıl adamız ki bakmamızla kızların namuslarını yok ediyoruz insanlığımdan utandım anasını satayım.'' ve arkadaşınız ise ''Aslın d ahaklısın aga ama şu kız güzel değil oo eteği de biraz kısaymış aa bak bu bizim iboyla çıkıyor.'' der ve siz ona dönerek ''Neden şimdi erkek gören kızların sınıflara kaçtıklarını anladım.''dersiniz ve bu siz de bir anı olarak kalır.

Bu anlattıklarımın hepsi gerçektir abartı yoktur.Cidden arkadaşla bizi gördüklerinde çığlık atarak sınıfların kapısına kızlar sıçrıyordu insanlığımızdan utandık o an.Ve bunu bir tek biz de vardı sanmayın her erkek yaşıyor bunu imam hatip de inanmazsanız sorun onlara belki orada yoktur ama bizim lise de var ve her kime sorarsanız ''Evet lan kızlar bizi görünce çığlık atarak sınıflara kaçıyorlar,neden böyle yapıyorlar acaba?'' diye cevap vereceklerdir.
ve ülke mö 2. ,binyıla.doğru depar atarak geriler :(

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ 3 Harfli yoktur çocuklar.
- Varsa tahtayı düşürür mü ?
+ Tamam derse geçelim !
*Tahta düşer.

(Zaten kırıktı 2-3 kere düşüyordu günde)
Bak bu benim 6. sınıfta başıma gelmişti.
Hava biraz rüzgarlıydı o gün ve sınıfta birisi garip garip ses çıkıyordu hoca döndü kim çıkarıyor o sesi ben ise biraz yüksek bir sesle ''Cinler bastı okulu!'' dedim dememle birlikte sınıfın kapısı birden açıldı içeriye hafif bir rüzgar girdi bütün kızlar bağırdı ve bana baktılar.xD Dedim ''Valla benle bir alakası yok bakmayın bana.'' Hoca da çocuk falandır dedi kontrol etti kimse yoktu. :lol:

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Geçen sene matematik dersi boştu, bende neden söyledim bilmiyorum ama ''Eyy babaannemin ruhu, buradaysan kapıyı aç!'' dedim. O sırada kapıyı hızlıca açıp matematik öğretmeni girdi. Sınıftaki tüm kızlar çığlığı bastı felan çok komikti. :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
5. sınıfta arkadaşlarla c in çağırak dedik heyeri kapattı kböyle (sınıfta beden dersiydi) bide kapalı alan fobisi olan vadı aramızda çağırırken EY CİNN GELDİYSEN BİR SES VER IŞIĞI AÇ gibi şeyler dedik sonra biri garip garip şeler söylemeye başladı hatırlamak bile istemiyorum dediklerini birden bir sessizlik oldu sonra o kapalı alan fobisi olan manyak manyak gülmeye başladı sonraışıklar açılıp kapandı ben yerimde oturuyorum hiç korkmadım zaa dedim sınıftan çıktım. sonradan öğrendimki kızın içine cin girmiş sınıfta bir bağrışma koptu ben içeri bakmıştım çıktıktan sonra kızın biri yerde yatıyor anımsayamadım yüzünü kim olduğunuda söyleyemem zaten asla :/ herkes başında toplanmıştı (sınıfta olanlar) gözlerini bi açtı korkudan geberiyodum :D ço ksoğuk kanlyıım normalde[DOUBLEPOST=1415465750,1415465539][/DOUBLEPOST]
ondan sonra sınıftan gitmişti o kız asla görmedim :D
Ben senin yerinde olsam korkudan ne yapardım bilmem :D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaşa serviste bir 2.sınıfa giden kız bulaşıyodu en sonunda bir itti kızın kafası servisin basamak kısmına geldi ama kız ağlamadı bile ve hatta inatla gülerek bulaşmaya devam etti

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim başıma hep gelirse kavga gelir hiç tenefüse çıkmayan çıktımığımda kantine gidip simit ayran alıp sınıfta tıkınan biriyim genelde kavgalar çoğu yüzden ya bana sövenlerden olur yada dersde benle uğraşanlar hatta bir kavgamda sözlü uyarı cezası aldıydım :( Beden dersinde bizim biraz beyinsiz kendini trol sanan bir arkadaş vardı yüzüme mal mal bakıyordu sonra topu fırlatıyormuş gibi yaptı atmadı sonra bir daha yaptı bu sefer attı burnuma geldi bayağı acımıştı birde basket topu şişmişti burnum sonra bir şey yapmadım sınıfa girdim bana gülmeye başladı ozaman uyardım sonra girdim ama bayağı girdimde onun bir yerine bir şey olmadı beni tırmalamıştı ensem bayağı bir kanamıştı :(

Öteki bir olay ise yaz tatiline girerken geldi
şöyle okulların kapanmasına yaklaşık 2 hafta varken hafa aydınlık şöyle Sergun26 kardeşimle keyf yapıyorduk o kola içiyordu bende fanta etrafa bakıyorduk sonra bizim sınıftan 6 kız geldi bizimle konuşurken konu aniden aşk oldu ben şunu seviyom derken merve diye bir kız ben taygunu seviyorum demezmi o an fantayı bi püskürtüm ki ağzım yüzüm fanta olmuşdu herkes bana gülmüş dü Sergun26'ya buradan selamlar

Öteki olay ise ben her zaman hocanın çantasını alıp başka sınafa götüren arabasına götüren çocuk olmuşumdur bir gün yine giderken hocanın arabasının kapıyı bi açtım alarm bi ötmezmi herkes bana baktı bende hemen yürüyormuş gibi saklandım sonra hoca geldi arabaya felan baktı bir şey yok bende arkasından çantayı vermiştim :D

neyse bu kadar yeterli :D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim başıma hep gelirse kavga gelir hiç tenefüse çıkmayan çıktımığımda kantine gidip simit ayran alıp sınıfta tıkınan biriyim genelde kavgalar çoğu yüzden ya bana sövenlerden olur yada dersde benle uğraşanlar hatta bir kavgamda sözlü uyarı cezası aldıydım :( Beden dersinde bizim biraz beyinsiz kendini trol sanan bir arkadaş vardı yüzüme mal mal bakıyordu sonra topu fırlatıyormuş gibi yaptı atmadı sonra bir daha yaptı bu sefer attı burnuma geldi bayağı acımıştı birde basket topu şişmişti burnum sonra bir şey yapmadım sınıfa girdim bana gülmeye başladı ozaman uyardım sonra girdim ama bayağı girdimde onun bir yerine bir şey olmadı beni tırmalamıştı ensem bayağı bir kanamıştı :(

Öteki bir olay ise yaz tatiline girerken geldi
şöyle okulların kapanmasına yaklaşık 2 hafta varken hafa aydınlık şöyle Sergun26 kardeşimle keyf yapıyorduk o kola içiyordu bende fanta etrafa bakıyorduk sonra bizim sınıftan 6 kız geldi bizimle konuşurken konu aniden aşk oldu ben şunu seviyom derken merve diye bir kız ben taygunu seviyorum demezmi o an fantayı bi püskürtüm ki ağzım yüzüm fanta olmuşdu herkes bana gülmüş dü Sergun26'ya buradan selamlar

Öteki olay ise ben her zaman hocanın çantasını alıp başka sınafa götüren arabasına götüren çocuk olmuşumdur bir gün yine giderken hocanın arabasının kapıyı bi açtım alarm bi ötmezmi herkes bana baktı bende hemen yürüyormuş gibi saklandım sonra hoca geldi arabaya felan baktı bir şey yok bende arkasından çantayı vermiştim :D

neyse bu kadar yeterli :D
İlk dediğlin olay benimde başıma geldi gözlüğüm kırılmıştı.Buna rağmen atan arkadaş bana sövmüştü sanki suçlu benmişim gibi.