Weak
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bitirdim hepsini tadından yenmez bir oyun.Grafikleriyle türkçe dublaj desteği ile çok güzel bir oyunÖnerim crysis 1-2-3 serisini oyna hastası olursun: D
Bitirdim hepsini tadından yenmez bir oyun.Grafikleriyle türkçe dublaj desteği ile çok güzel bir oyunÖnerim crysis 1-2-3 serisini oyna hastası olursun: D
Bana göre her oyunun hikayesi yoktur çünkü fps yani bf ve cod gibi oyunlar önüne geleni tara oyunu ama mesela Far cry bir adaya falan düşüon gibisinden.Her oyunun hikayesi vardır zaten. Kıyamet sonrası senaryolu oyun oynamak için bu konuyu açmıştım, farklı tür bir şey isteseydim zaten o türü yazardım. Geçmiş de olsun yeni çıkmış olsun illa ki vardır bir şeyler. Google üzerinde "Games like Fallout 4" ya da "Games like Fallout" diye aratınca düzgün sonuç bulamıyorum o yüzden burada konu açtım düzgün sonuç bulurum diye ama yine de bir sonuca ulaşamıyorum hiç kimse mi bilmiyorum düzgün bir kıyamet sonrası senaryolu oyun.
Hikayenin ne olduğunu bildiğine emin misin? Oyunların arka planında her zaman bir hikaye vardır. Görebilmeyi bilmen gerek. Ayrıca Mad Max gibi bomboş açık dünyası olan bir oyunu asla oynamam. Bir de konuyu niye okumadınız ben hangi serileri istemediğimi belirtmiştim.Bana göre her oyunun hikayesi yoktur çünkü fps yani bf ve cod gibi oyunlar önüne geleni tara oyunu ama mesela Far cry bir adaya falan düşüon gibisinden.
Büyük ihtimalle kaldırmaz ama Mad Max var çok iyi bence oynayamadım kısmet olmadı ayrıca Metro 2033 mü oynadın yoksa metro last light mı ?
Canlı açık dünya istemiştim yalnız. Önüne geleni vur geç oyunlarını oynamak istemiyorum.Kesinlikle DOOM. Dün aldım müthiş bir oyun multiplayeri acayip sarıyor.
Rust,DayZ veya Arma 3 Altis Life oynayabilirsinHikayenin ne olduğunu bildiğine emin misin? Oyunların arka planında her zaman bir hikaye vardır. Görebilmeyi bilmen gerek. Ayrıca Mad Max gibi bomboş açık dünyası olan bir oyunu asla oynamam. Bir de konuyu niye okumadınız ben hangi serileri istemediğimi belirtmiştim.
Canlı açık dünya istemiştim yalnız. Önüne geleni vur geç oyunlarını oynamak istemiyorum.
Hikayenin ne olduğunu biliyorum ben orda bana göre diyorum hikaye yerine koymam bf 3 vb gibi oyunlar tabi bu oyunlara kötü demiyorumda kıyamet sonrası temalı oyunlar diye aratırsan google da 7 - 8 tane oyun çıkıyor istediğin türde oyun üreten firma yok.Hikayenin ne olduğunu bildiğine emin misin? Oyunların arka planında her zaman bir hikaye vardır. Görebilmeyi bilmen gerek. Ayrıca Mad Max gibi bomboş açık dünyası olan bir oyunu asla oynamam. Bir de konuyu niye okumadınız ben hangi serileri istemediğimi belirtmiştim.
Canlı açık dünya istemiştim yalnız. Önüne geleni vur geç oyunlarını oynamak istemiyorum.
Bu oyunları açık dünyası güzel değil.Rust,DayZ veya Arma 3 Altis Life oynayabilirsin
Tamam işte ben o 7-8 tane oyunu bilmediğim için bilenlerden yardım istiyorum.Hikayenin ne olduğunu biliyorum ben orda bana göre diyorum hikaye yerine koymam bf 3 vb gibi oyunlar tabi bu oyunlara kötü demiyorumda kıyamet sonrası temalı oyunlar diye aratırsan google da 7 - 8 tane oyun çıkıyor istediğin türde oyun üreten firma yok.
Bu oyunları açık dünyası güzel değil.
Tamam işte ben o 7-8 tane oyunu bilmediğim için bilenlerden yardım istiyorum.
ÖncelikleLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yeni, güzel.
AyrıcaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.da var ayrı oyunlar) veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bunlara da bakabilirsin.
State Of Decay sersini oynadım tam aradığım oyun değil ama gerçekten güzel bir oyundu technomancer pek ilgimi çekmedi 35mm şu an aklımda olan oyun belki denerim bir oynayış videosunu izleyeceğim şimdi.Aradığında istediğine benzer bunlar çıkıyor.
Unturned'a baktın mı?State Of Decay sersini oynadım tam aradığım oyun değil ama gerçekten güzel bir oyundu technomancer pek ilgimi çekmedi 35mm şu an aklımda olan oyun belki denerim bir oynayış videosunu izleyeceğim şimdi.