Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her oyunun hikayesi vardır zaten. Kıyamet sonrası senaryolu oyun oynamak için bu konuyu açmıştım, farklı tür bir şey isteseydim zaten o türü yazardım. Geçmiş de olsun yeni çıkmış olsun illa ki vardır bir şeyler. Google üzerinde "Games like Fallout 4" ya da "Games like Fallout" diye aratınca düzgün sonuç bulamıyorum o yüzden burada konu açtım düzgün sonuç bulurum diye ama yine de bir sonuca ulaşamıyorum hiç kimse mi bilmiyorum düzgün bir kıyamet sonrası senaryolu oyun.
Bana göre her oyunun hikayesi yoktur çünkü fps yani bf ve cod gibi oyunlar önüne geleni tara oyunu ama mesela Far cry bir adaya falan düşüon gibisinden.
Büyük ihtimalle kaldırmaz ama Mad Max var çok iyi bence oynayamadım kısmet olmadı ayrıca Metro 2033 mü oynadın yoksa metro last light mı ?

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle DOOM. Dün aldım müthiş bir oyun multiplayeri acayip sarıyor.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana göre her oyunun hikayesi yoktur çünkü fps yani bf ve cod gibi oyunlar önüne geleni tara oyunu ama mesela Far cry bir adaya falan düşüon gibisinden.
Büyük ihtimalle kaldırmaz ama Mad Max var çok iyi bence oynayamadım kısmet olmadı ayrıca Metro 2033 mü oynadın yoksa metro last light mı ?
Hikayenin ne olduğunu bildiğine emin misin? Oyunların arka planında her zaman bir hikaye vardır. Görebilmeyi bilmen gerek. Ayrıca Mad Max gibi bomboş açık dünyası olan bir oyunu asla oynamam. Bir de konuyu niye okumadınız ben hangi serileri istemediğimi belirtmiştim.
Kesinlikle DOOM. Dün aldım müthiş bir oyun multiplayeri acayip sarıyor.
Canlı açık dünya istemiştim yalnız. Önüne geleni vur geç oyunlarını oynamak istemiyorum.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım Unturned olur. Oynaması bedava ama gold hesabı alabilirsin. 10 tl idi en son ben almıştım. Gold hesabında özel kıyafetler ve saç stilleri falan geliyor sanırım.

Steam'de var.

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Hikayenin ne olduğunu bildiğine emin misin? Oyunların arka planında her zaman bir hikaye vardır. Görebilmeyi bilmen gerek. Ayrıca Mad Max gibi bomboş açık dünyası olan bir oyunu asla oynamam. Bir de konuyu niye okumadınız ben hangi serileri istemediğimi belirtmiştim.

Canlı açık dünya istemiştim yalnız. Önüne geleni vur geç oyunlarını oynamak istemiyorum.
Rust,DayZ veya Arma 3 Altis Life oynayabilirsin

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hikayenin ne olduğunu biliyorum ben orda bana göre diyorum hikaye yerine koymam bf 3 vb gibi oyunlar tabi bu oyunlara kötü demiyorumda kıyamet sonrası temalı oyunlar diye aratırsan google da 7 - 8 tane oyun çıkıyor istediğin türde oyun üreten firma yok.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rust,DayZ veya Arma 3 Altis Life oynayabilirsin
Bu oyunları açık dünyası güzel değil.
Hikayenin ne olduğunu biliyorum ben orda bana göre diyorum hikaye yerine koymam bf 3 vb gibi oyunlar tabi bu oyunlara kötü demiyorumda kıyamet sonrası temalı oyunlar diye aratırsan google da 7 - 8 tane oyun çıkıyor istediğin türde oyun üreten firma yok.
Tamam işte ben o 7-8 tane oyunu bilmediğim için bilenlerden yardım istiyorum.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunları açık dünyası güzel değil.

Tamam işte ben o 7-8 tane oyunu bilmediğim için bilenlerden yardım istiyorum.

Öncelikle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yeni, güzel.
Ayrıca
(
da var ayrı oyunlar) ve
bunlara da bakabilirsin.

Aradığında istediğine benzer bunlar çıkıyor.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Vazgeçtim, açık dünyası canlı güzel detaylı kıyamet sonrası senaryolu oyun istemiştim gelen cevapların isteğimle alakası bile yok. Fallout New Vegas indirir oynarım artık. Oyun bilginiz o kadar yüksek değilmiş anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...