Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak sana yemin ediyorum. COD:Modern Warfare 1 2 3 4 serisini baştan sona birdaha oyna. Hem Duygulanacaksın, hem Heyecanlanacaksın, hem Sürükleneceksin, Hemde vs. vs. olacaksın. Ben bizzat yaşadım. Kesinlikle oynaman lazım. Yeni oynadıysan oynama ama daha öncelerden oynadıysan tekrar oyna. Ama hiç oynamadıysan, sen çocuk olmamışsın demektir.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana göre her oyunun hikayesi yoktur çünkü fps yani bf ve cod gibi oyunlar önüne geleni tara oyunu ama mesela Far cry bir adaya falan düşüon gibisinden.
Büyük ihtimalle kaldırmaz ama Mad Max var çok iyi bence oynayamadım kısmet olmadı ayrıca Metro 2033 mü oynadın yoksa metro last light mı ?
COd hikaye kurtlarin vadisinden beter la bu captain price her yerden cikiyor

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dying Light tavsiye ederim herkese. Gerçekten mükemmel oyun. Hikayeside güzel. Gta tarzı hikaye yapmazsan haritada dolaş. Zombi öldürmede çığır açtım şahsen :) gelişince zombilerde zorlaşıyo. grafikler mükemmel zaten. Birtek harita biraz küçük ama güzel :)

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dying Light tavsiye ederim herkese. Gerçekten mükemmel oyun. Hikayeside güzel. Gta tarzı hikaye yapmazsan haritada dolaş. Zombi öldürmede çığır açtım şahsen :) gelişince zombilerde zorlaşıyo. grafikler mükemmel zaten. Birtek harita biraz küçük ama güzel :)
Dying Light baktım çok sevdim ama sanırım oynayamam :( direcxt 11 destekli hadi onu direcxt 10 la bir şekilde açarımda 2,66 ghz benim makine 4 gb :(

Guena

Steam Kâşifi
En iyi cevaplar
0
Nether
Ark: Survival Evolved
No Man's Sky
Mirror's Edge
The Long Dark
Dead Island
Forest
Depth
Dragon Age
Bioshock
Assassin's Creed
Borderlands
Rust
Arma 3
Dying Light
Evolve
Farcry
Orion
Saints Row
A Story About My Uncle
Subnautica
Hurt World
Empriyon - Galactic Survival
Space Engineer
The Culling
Garbage Day
Mad Max
DayZ
Just Cause
Dead By Daylight
Fallen Earth

Son düzenleme:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Salsanıza adamı, adam post apocalyptic açık dünya diyor adam gelmiş CoD yazıyor, lel. Beğenir misin bilmem ama Dying Light dediklerine biraz uyuyor, post apocalyptic bir tarz var ve kısmen açık dünya, ha canlı değil ama anca bu yani.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kingdoms of amalur açık dünya sürükleyici canlı ama kıyamet sonrası değil yaratıklar vs. var mmorpg tarzı bişi ama single

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
The Elder Scroll serisi 1 ve 2 'sini bulabilirsen. (Biraz eski grafiktir alışamayabilirsin.)
3.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4.

5.

Hikaye bazlı oyunların çoğu küçük platformlara çıkıyor. Açık dünya oyunları genellikle multiplayer olarak sunuluyor. Çok bulma ihtimalin yok.
Mount and Blade Warband'ıda oynayabilirsin. Türk yapımıdır. 3 Eklenti paketi ile 30 ₺ civarına satın alabilirsin. (Mod desteği filan var. Bu oyunları bitseler bile modları ile yeni hikayeler ile oynayabilirsin.)
Tam açık dünya sayılmasa da Assassin's Creed 2 çok güzel bir oyundur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...