Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dxdiag dan baktım harici ekran kartına nerden bakabilirim ?
Bilgisayarıma sağ tıkla ordan özellikler. Sonra aygıt yöneticisine gir. Orda Görüntü bağdaştırıcıları var. 2 tane olması lazım eğer 1 taneyse harici yok 2 taneyse ismini yaz buraya yada skype ekle oraya yaz

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarıma sağ tıkla ordan özellikler. Sonra aygıt yöneticisine gir. Orda Görüntü bağdaştırıcıları var. 2 tane olması lazım eğer 1 taneyse harici yok 2 taneyse ismini yaz buraya yada skype ekle oraya yaz

Yokbe bitane var sağol yinede.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diyeceklerim eski oyunlar ama oynanmayı hak eden oyunlar;

Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed 4
Assassin's Creed 3
Mad Max
GTA 5
Mount&Blade Warband

PS4'ün varsa
Until Dawn
İnfamous Second Son
Uncharted 4
bu 3'lü mükemmeldir.
(Not: bende ps4 yok :()

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bakın konuya yorum atmayı kesin ben derdimi çözdüm burayı bir muhabbet alanına çevirmeyin sorunlarınızı özelden halledin.
Diyeceklerim eski oyunlar ama oynanmayı hak eden oyunlar;

Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed 4
Assassin's Creed 3
Mad Max
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mount&Blade Warband

PS4'ün varsa
Until Dawn
İnfamous Second Son
Uncharted 4
bu 3'lü mükemmeldir.
(Not: bende ps4 yok :()
Önerdiğin bilgisayar oyunlarından sadece Mad Max oyunu kıyamet sonrası senaryoya sahip. Konuyu okuyup yorum yapın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Assasins Creed gibi oyunları bilmeyecek kadar bilgisiz biri değilim. Zaten konuyla alakasız onlarca yorum var veya isteğim ile alakasız onlarca oyun önerisi var şu an konuda bir de siz yapmayın. Ayrıca Playstation 4'ünüz olmadığı halde bu 3 oyuna rahatlıkla mükemmel diyebiliryorsunuz eğer o 3 oyunu denemediyseniz lütfen mükemmel gibi kelimeler ile oyunu övmeyin.

Her neyse konu kilitlensin artık internette ufak bir araştırma ile uygun oyun yok denilen isteğim ile ilgili bir oyun buldum. Pek yardımınız dokunmasa da hepinize teşekkürler konu kapatılsın daha fazla bildirim görmek istemiyorum.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın konuya yorum atmayı kesin ben derdimi çözdüm burayı bir muhabbet alanına çevirmeyin sorunlarınızı özelden halledin.

Önerdiğin bilgisayar oyunlarından sadece Mad Max oyunu kıyamet sonrası senaryoya sahip. Konuyu okuyup yorum yapın. Gta 5 Assasins Creed gibi oyunları bilmeyecek kadar bilgisiz biri değilim. Zaten konuyla alakasız onlarca yorum var veya isteğim ile alakasız onlarca oyun önerisi var şu an konuda bir de siz yapmayın. Ayrıca Playstation 4'ünüz olmadığı halde bu 3 oyuna rahatlıkla mükemmel diyebiliryorsunuz eğer o 3 oyunu denemediyseniz lütfen mükemmel gibi kelimeler ile oyunu övmeyin.

Her neyse konu kilitlensin artık internette ufak bir araştırma ile uygun oyun yok denilen isteğim ile ilgili bir oyun buldum. Pek yardımınız dokunmasa da hepinize teşekkürler konu kapatılsın daha fazla bildirim görmek istemiyorum.
2 sorum olacak
1.si o 3 oyun dediğin oyunlar hangileri?
2.si Bulduysan söylede bilelim bence iyi olur

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2 sorum olacak
1.si o 3 oyun dediğin oyunlar hangileri?
2.si Bulduysan söylede bilelim bence iyi olur
"Playstation 4'ünüz olmadığı halde o 3 oyunu" diye bir cümle kurmuştum. Yani Playstation 4 oyunları yorumuna laf ettim. Ayrıca bulduğum oyunu önce ki yorumumda yazmıştım gereksiz mesajlar olmasaydı belli olacaktı. Rage isimli kıyamet sonrası açık dünya temalı bir oyun buldum.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vazgeçtim, açık dünyası canlı güzel detaylı kıyamet sonrası senaryolu oyun istemiştim gelen cevapların isteğimle alakası bile yok. Fallout New Vegas indirir oynarım artık. Oyun bilginiz o kadar yüksek değilmiş anlaşılan.
Allah için dediğim oyuna baktın mı? Hiç cevap almadım çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...