Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ciddi anlamda problemli bir plugin. Hilesiz oyuncularda bile hileden dolayı kick yeme durumu oluyor...

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
NoKnockback'ta duvarlarda oluyor genelde. Sıklığı orta...
Yine de emeğe saygı güzel plugin.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Velocity sistemi var olması imkansız.
Üstünde sağında solunda heryerde duvar olunca mı oluyor ?
Aslında üstü 2 blok duvar ve arkasında duvar olduğunda oluyor ama ben özellikle kendim test yaptım, yani eklentiyi zorladım. Normal oyunda pek olacağını sanmıyorum ama yine de bildireyim demiştim sorunları vardı çünkü...

Velocity sistemini açar mısın? Bu arada kendi yaptığım hacked client'imle test ediyorum :/ (Evet anti-hileleri test etmek için kendime hacked client yaptım) Ve oldukça güçlü bir killaurası var... Noknockback'a bir şey diyemem ama KillAurası iyi gibi geldi bana

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Aslında üstü 2 blok duvar ve arkasında duvar olduğunda oluyor ama ben özellikle kendim test yaptım, yani eklentiyi zorladım. Normal oyunda pek olacağını sanmıyorum ama yine de bildireyim demiştim sorunları vardı çünkü...

Velocity sistemini açar mısın? Bu arada kendi yaptığım hacked client'imle test ediyorum :/ (Evet anti-hileleri test etmek için kendime hacked client yaptım) Ve oldukça güçlü bir killaurası var... Noknockback'a bir şey diyemem ama KillAurası iyi gibi geldi bana
Bende testlerimi kendi hacked client'imde yapıyorum ne tesadüf :D
Adınıda FireClient koydum ama format atınca source'si gitti :( Artık geliştiremiyorum :p

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapımcı arkadaş senide anlıyoruz TEOG sınavların var ama bizimde ihtiyacımız var bir sorayım dedim Acaba 1.6 yı ne zaman yükleyebilirsin ?