ç
calıntı dıye soylenıyorlar sonra...
ya ne olacak kodlardan biraz yararlansa plugini yapan arkadaş.. zaten emek verip güzel bir plugin yapmış.. parasal olarak bir kar gözetmeden dağıtıyor..Türk serverlarının gelişmesi adına bu plugin daha çok yükseltilmeli..
çalıntı diye söylenen kişiler eğer bu forumdansa sırf egolarını tatmin etmek için Türkiyede zaten gitgide bktanlaşan minecraft sunucularını daha da batırmak için uğraşan asosyal tiplerdir.. Bu tipleri kimsenin takmaması hatta cevap yazmaması lazım.. Ben Türkiye de hilenin tamamen yok olmasını isteyenlerdenim.. 500 oyuncu olacağına hile kullanmayan adam gibi 100 oyuncum olsun sunucumda razıyım.. Plugini çalmışlar .. Alıntılamışlar desinler ona da razıyım.Tepe tepe de kullanırım. Yeterli şu hackler artık dursun. Resmen şu esp hacki yüzünden kitpvp ve hunger games serverlarında görünmez gezenlerin şikayetlerinden usandım..
3 tane plugini bir arada kullanacağım..
Muhammedin Phoenix Aura-No knockback ve diğerleri için..
Nocheatplus en güncel versionu (fly fastdig gibi hileleri engellemek için)
ve nohacksle de esp yi durdurmayı deneyeceğim..
Sunucu başına islemci kullanımı en az yüzde 10 artacak ama hack denen illeti sunucumda istemiyorum.. gerekirse 2 tane 32 gb dedicated makinanın yanına 3.sünü alırım..
3 ü bir arada deneme yapacağım.. Nohacksi kullanan birileri varsa lütfen antiesp ve antichestfinder çalışıyormu bana özelden yazabilirmi..