Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Muhammed kardesim bi sorun dahs var 1.5 surumunde istersen serverime de gelip deneyebilirsin.survival serverde spawnerlerden cok mob dogduktan sonra onlara killaura kapaliyken bile dalsan bazen killaura algiliyor ve oyundan kickliyor.defalarca denedim ve defalarca ayni hatayi verdi

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Fastladder sorunlu ve antiknockback sorunlu.şu şekilde anlatayım ağaca zıplayarak çıkmaya çalışırsan fastladder algiliyor ve oyundan atiyot.antiknockback ise örümcek ağına takıldıgınızda antiknockback olarak algiliyor ve oyundan atiyor.fastlodder false olarak kullanmk daha guzel orumcek agına gelirsek o da cok sorun olmaz diye dusunuyorum.arenalarda orumcek agı varsa kaldırmanizi tavsiye ediyorum :)
1.5 sürümü kullandığından emin ol.
Senin söylediğin bütün şeyleri denedim sorunsuz çalışıyor.
Muhammed kardesim bi sorun dahs var 1.5 surumunde istersen serverime de gelip deneyebilirsin.survival serverde spawnerlerden cok mob dogduktan sonra onlara killaura kapaliyken bile dalsan bazen killaura algiliyor ve oyundan kickliyor.defalarca denedim ve defalarca ayni hatayi verdi
Bunuda denedim yine sorunla karşılaşmadım.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
1.5 sürümü kullandığından emin ol.
Senin söylediğin bütün şeyleri denedim sorunsuz çalışıyor.

Bunuda denedim yine sorunla karşılaşmadım.
istersen video cekip koyabilirim sanirim o zamn sende görmüş olursun ve hack kapaliyken merdivenden ziplayarak cikmaya calis fastladder uyarisi veriyor ve sonuc kick :)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Nohacks denen spigottaki pluginde sanırım esp türevleri engellenmiş.. Ondan yararlanamazmısın?
Bence hack pluginini fazla abartmadan yapmak gerek.yani en cok sikayet alan hile killaura antiknockback macro fastbow.yani bu hacklerde sorunsux olarak calisan bir plugin bence daha onemlidir.gelistirmeye calisildikca baska hack onleyiciler eklndikce bnce plugin kusursuz olamayacaktir.muhahhak sorunlar olacaktir.4 buyuk hileyi kusursuz engellesin bence yeterli

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
ç
calıntı dıye soylenıyorlar sonra...
ya ne olacak kodlardan biraz yararlansa plugini yapan arkadaş.. zaten emek verip güzel bir plugin yapmış.. parasal olarak bir kar gözetmeden dağıtıyor..Türk serverlarının gelişmesi adına bu plugin daha çok yükseltilmeli..
çalıntı diye söylenen kişiler eğer bu forumdansa sırf egolarını tatmin etmek için Türkiyede zaten gitgide bktanlaşan minecraft sunucularını daha da batırmak için uğraşan asosyal tiplerdir.. Bu tipleri kimsenin takmaması hatta cevap yazmaması lazım.. Ben Türkiye de hilenin tamamen yok olmasını isteyenlerdenim.. 500 oyuncu olacağına hile kullanmayan adam gibi 100 oyuncum olsun sunucumda razıyım.. Plugini çalmışlar .. Alıntılamışlar desinler ona da razıyım.Tepe tepe de kullanırım. Yeterli şu hackler artık dursun. Resmen şu esp hacki yüzünden kitpvp ve hunger games serverlarında görünmez gezenlerin şikayetlerinden usandım..
3 tane plugini bir arada kullanacağım..
Muhammedin Phoenix Aura-No knockback ve diğerleri için..
Nocheatplus en güncel versionu (fly fastdig gibi hileleri engellemek için)
ve nohacksle de esp yi durdurmayı deneyeceğim..

Sunucu başına islemci kullanımı en az yüzde 10 artacak ama hack denen illeti sunucumda istemiyorum.. gerekirse 2 tane 32 gb dedicated makinanın yanına 3.sünü alırım..

3 ü bir arada deneme yapacağım.. Nohacksi kullanan birileri varsa lütfen antiesp ve antichestfinder çalışıyormu bana özelden yazabilirmi..

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
ç
ya ne olacak kodlardan biraz yararlansa plugini yapan arkadaş.. zaten emek verip güzel bir plugin yapmış.. parasal olarak bir kar gözetmeden dağıtıyor..Türk serverlarının gelişmesi adına bu plugin daha çok yükseltilmeli..
çalıntı diye söylenen kişiler eğer bu forumdansa sırf egolarını tatmin etmek için Türkiyede zaten gitgide bktanlaşan minecraft sunucularını daha da batırmak için uğraşan asosyal tiplerdir.. Bu tipleri kimsenin takmaması hatta cevap yazmaması lazım.. Ben Türkiye de hilenin tamamen yok olmasını isteyenlerdenim.. 500 oyuncu olacağına hile kullanmayan adam gibi 100 oyuncum olsun sunucumda razıyım.. Plugini çalmışlar .. Alıntılamışlar desinler ona da razıyım.Tepe tepe de kullanırım. Yeterli şu hackler artık dursun. Resmen şu esp hacki yüzünden kitpvp ve hunger games serverlarında görünmez gezenlerin şikayetlerinden usandım..
3 tane plugini bir arada kullanacağım..
Muhammedin Phoenix Aura-No knockback ve diğerleri için..
Nocheatplus en güncel versionu (fly fastdig gibi hileleri engellemek için)
ve nohacksle de esp yi durdurmayı deneyeceğim..

Sunucu başına islemci kullanımı en az yüzde 10 artacak ama hack denen illeti sunucumda istemiyorum.. gerekirse 2 tane 32 gb dedicated makinanın yanına 3.sünü alırım..

3 ü bir arada deneme yapacağım.. Nohacksi kullanan birileri varsa lütfen antiesp ve antichestfinder çalışıyormu bana özelden yazabilirmi..
Puhahahaha, NoHacks kullanan server bi halttan anlamıyordur.

animepolice

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi serverda vardı bişeye vurdugumda ph:çtaş::apantolon:demir:enix32432432434214 bilmemne geliydu entity sanıyoudum a:QWE <_<:ekask::ekask:

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bence hack pluginini fazla abartmadan yapmak gerek.yani en cok sikayet alan hile killaura antiknockback macro fastbow.yani bu hacklerde sorunsux olarak calisan bir plugin bence daha onemlidir.gelistirmeye calisildikca baska hack onleyiciler eklndikce bnce plugin kusursuz olamayacaktir.muhahhak sorunlar olacaktir.4 buyuk hileyi kusursuz engellesin bence yeterli
Kill Aura ayarlanabiliyor.
AntiKnockback'ta şu an sorun yok.
FastLadder'de kick yemen için aşırı yüksek bir ping'in olması gerekiyor. (Çünkü hemen açınca atmıyor 3 deneyişte atıyor.)
Zaten şu an senden başka kullanan sunuculardan bir şikayet almadım. (1.5 Sürümünde)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
O zamn şu şekilde deneyebilirsin yere örumcek aglarini koy ve orda dur.baska birisi size en az keskinlik 3 kilicla 20 30 saniye kadar vursun bakalim ne olucak, denemesi bedava.100 civarinda mob un ortasina dar bi alanda dalın ve hizli bir sekilde en keskinlik 3 kılıcla mobları kesneye baslayin eminim kick yiyeceksiniz :) dar alandan kastım 2 blok genisliginde 7 blok felan uzunlugunda bir alanda deneyiniz

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
O zamn şu şekilde deneyebilirsin yere örumcek aglarini koy ve orda dur.baska birisi size en az keskinlik 3 kilicla 20 30 saniye kadar vursun bakalim ne olucak, denemesi bedava.100 civarinda mob un ortasina dar bi alanda dalın ve hizli bir sekilde en keskinlik 3 kılıcla mobları kesneye baslayin eminim kick yiyeceksiniz :) dar alandan kastım 2 blok genisliginde 7 blok felan uzunlugunda bir alanda deneyiniz
Bunları denemeye gerek yok.
Kodlardan her şey açığa çıkarılabilir.Kodlara göre baktığımda;
Mesela NoKnocback şeyini denedim ama dediğin gibi olma ihtimali var.
Mob kesme olayı asla olamaz çünkü onunla gram alakası yok.
NOT: Zaten kılıç büyüleriyle bir alakası hiç yok.