HakanGuzelgulgen
Bir Stack
- En iyi cevaplar
- 0
Umarım 1.9 Sürümü Bize Hatasız Bir Şekilde Sunurulur Artık Hatasız Bir Sürüm Bekliyorum Bir Problem Hallediliyor Sonra Yeni Problem Çıkıyor.
Sen sanırım config'den engellemeyi kapadın çünkü denedim ve sorunsuz her hilede engelliyor.Hop Kardeşim Speed Engeli Çalışmıyor Apex Kullananlar Serverin Agzına Ediyo Malesef Engellemeye Gücün YetmemişAma Dierleri Güzel Çalışıyor ;O
GünaydinSpigot'un X- Ray Engellemesi Mi Var!?
Günaydin![]()
O zıplatarak Noknockback testi yapan şeyi aslında isteğe bağlı olarak config den ayarlanabilicek şekilde yapman güzel olurdu.Zıplatmasının sebebi var.İlk baş NoKnockback kontrolü yapıyor hile ile uyumlu olursa zıplatıp başka bir test daha yapıyor.
Öbürleri hata'dan kaynaklı tabikide.Onları düzelticem.
Bu arada 1.9 sürümü için şu an bitirdiklerim:
- Criticals Engelleme
- AutoDisconnect Engelleme
Plugin ne kadar iyi yazılmış olursa olsun sunucuda lag olduğunda yada farklı nedenlerle yanlış uyarı verecektir.1.9 a Heyecanla Beklenenler..
SpeedHacke Cozum..
Npclerin Cıktıgı Yerler Cok Sakat.. Ben Aurasız Bile Bazen Vuruormm.. Biraz Daha Popo Bölgesi Veya Oyuncunun Tepesinde Cıkaydı Npcler Daha İyi Olurdu.. Asagı Vurunca Özellikle Masumlar Atılıor
Birde Ben Mesela Oyuncuları Jaillemek istiyorum.. Kick Yerine Baska Komut Girmemizi Saglayacak config satırı..
3 tane hileyi daha engelliyoryehaaa denemek lazm ..
2.0 sürümündebirsoru soracağım.. Chest esp yi engellemek için..
Mesela Chesti Aslında Sadece Chest Gibi Görünse.. Mc Bunu başka bir blok olarak algılasa.. Yada Demir Bloklarının Tamamını Haccked Client Chest Sansa..? İşe Yararmı..?
Birde Npc ler Alta bakınca Artık Üstte cıkıormu?
NoSlowDown'ın botta atmasını çözmeyide unutma@MrUnioDex çok pardon yine unuttum yetki eklemeyi[DOUBLEPOST=1431638299,1431638262][/DOUBLEPOST]
2.0 sürümünde(Biraz erken koyayım diye buna yapmadım.)