Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence boşuna bekliyoruz.
Yaz geliyor artık daha fazla boş vakti olacaktır arkadaşın bi güzellik yapar bence :D

Edit : @Muhammed2188 adlı arkadaş.
Bir pluginde görmüştüm kontrol etmeden önce boş bir chest sayfası açılıyor.
Oyuncu bunu kapatana kadar geçen 0,5-1 saniye aralığında hızlı bir kontrol yapılıyor.
Eğer oyuncu npc ye vurursa %85 Hack olur. ( %15 hata payıda bırakalım )
Sende buna benzer bişi yapabilirsin belki ?

Son düzenleme:

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Yaz geliyor artık daha fazla boş vakti olacaktır arkadaşın bi güzellik yapar bence :D

Oyuncu bunu kapatana kadar geçen 0,5-1 saniye aralığında hızlı bir kontrol yapılıyor.
Haklısın o baş belası bir şey aslında :D
Ben Hypixel'de bir ara KillAura açık bırakmışım kapatamıyorum kapattığımda menü yine açılıyordu :D (Elimde Pusula Vardı :D)

Neyse onu boşverin şu anda kadar Client yapmakla oyun oynamakla uğraşıyordum :D
Şu an Phoenix Anti-Cheat'ı geliştirmeye başlıyorum.
Aslında şu andan itibaren ben yaz tatiline girdim sayılır çünkü sınavlar bitti okula gitmeyeceğim :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın o baş belası bir şey aslında :D
Ben Hypixel'de bir ara KillAura açık bırakmışım kapatamıyorum kapattığımda menü yine açılıyordu :D (Elimde Pusula Vardı :D)

Neyse onu boşverin şu anda kadar Client yapmakla oyun oynamakla uğraşıyordum :D
Şu an Phoenix Anti-Cheat'ı geliştirmeye başlıyorum.
Aslında şu andan itibaren ben yaz tatiline girdim sayılır çünkü sınavlar bitti okula gitmeyeceğim :D
Hayır yani benim demek istediğim plugin kontrolü yaparken boş bir chest sayfası atıyor oyuncuya.
Oyuncu chestten dolayı npc ye vuramıyor.
Ama hack vuruyor.
Sonuçta kontroller sırasında chest sayfası gösteriliyor.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Hayır yani benim demek istediğim plugin kontrolü yaparken boş bir chest sayfası atıyor oyuncuya.
Oyuncu chestten dolayı npc ye vuramıyor.
Ama hack vuruyor.
Sonuçta kontroller sırasında chest sayfası gösteriliyor.
Yani şöyle:
Altta NPC doğucak.
Eğer oyuncu ona 1 kez vurarsa chest menüsü açılacak.
Chest menüsü açıkken 1 kez daha vurarsa kick atıcak :D
(Çok iyi fikir :D)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Yani şöyle:
Altta NPC doğucak.
Eğer oyuncu ona 1 kez vurarsa chest menüsü açılacak.
Chest menüsü açıkken 1 kez daha vurarsa kick atıcak :D
(Çok iyi fikir :D)

Pvp sırasında böyle bir şey olursa oyuncular bırakır serverda oynamayı iki saat chest açılsın kapasın uzun iş

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Pvp sırasında böyle bir şey olursa oyuncular bırakır serverda oynamayı iki saat chest açılsın kapasın uzun iş

Masum Yere Atılıncada Bırakıyor.. Yani Yukarı Tükürsen Bıyık Aşağı Tükürsen Sakal..

En Azından Masum Olmayan Oyuncular Atılmaz..
Ayrıca Vurma sayısını 2 Yapın.. 2. Vuruştan sonra chest menüsü açılsın .. 1 saniyede 2 vurus...
eger chestten sonrada vurduysa.. adam garanti auradır.. chesti kapatmak icinde esc ye basması gerekiyor.. ve 3 .defa vurası gerekiyor..

Yani fikir gayet güzel.. bulanı kutluyorum.. En azından masumlar atılmamış olacak..Aurada Tamamen Engellenecek.. Hatta Yakalananları 1 gün jaillerse plugin.. Oyun iyice temizlenir..Yalnız asagı dogru vurdugunda oyuncunun tam üstünde npc cıkması daha saglıklı olur.. bu sayede plugin kusursuzlaşır..

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın benim demek istediğim 2 kişi ws atınca ikisinede aynı anda chest açılıp yanlarına Npc atılıcak.
bu sayede bir taraf chest açıldı vuramadım şikayeti yapmıcak.
NPC ye vurursa hack tir zaten ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bakın benim demek istediğim 2 kişi ws atınca ikisinede aynı anda chest açılıp yanlarına Npc atılıcak.
bu sayede bir taraf chest açıldı vuramadım şikayeti yapmıcak.
NPC ye vurursa hack tir zaten ?
Hayır bazen şans eseri vuruyor :D

KillAura-Hit: 5 ise 5 kere (tabii ki NPC'ye) vurduktan sonra menü açılsın
Açıldıktan sonra menü kapanmadan vurarsa zaten hile'dir. :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır bazen şans eseri vuruyor :D

KillAura-Hit: 5 ise 5 kere (tabii ki NPC'ye) vurduktan sonra menü açılsın
Açıldıktan sonra menü kapanmadan vurarsa zaten hile'dir. :D
Bence oyuncu aşağı vururken yukarıda , yukarı vururken aşağıda çıkan bir npc + bu chest sistemi birleşirse killauranın sonu gelir :D

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün vuruşları kaydedip aynı kişinin yaptığı vuruşlar arasındaki süreyi ölçmek daha akıllıca olmaz mı, basit bir koruma. Oyunculara da 3 hak verir spam yapmayın yazar bilmiyom

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Bütün vuruşları kaydedip aynı kişinin yaptığı vuruşlar arasındaki süreyi ölçmek daha akıllıca olmaz mı, basit bir koruma. Oyunculara da 3 hak verir spam yapmayın yazar bilmiyom
Onu denedim o olmuyo işte. Mantıklı baya ama her türlü atıyo

HakanGuzelgulgen

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Umarım Şu 2.1 Hatasız Olur Lag & Geriye Atma Gibi Şeyler Keşke Eklentinin Yeni Sürümü Çıktığında Hatasız Olarak Sunulsa.
Birde Öneri Olarak Bence ''PhoenixAntiCheat'' 'Den Başka Bir Anti Hile Yap Bu Anti Hile Sadece Kill Aura - NoKnockBack Engellesin Ve İnsanları Gereksiz Yere Atmasın Benim Yapımıyla İlgili Hiçbir Fikrim Yok Zordurda Ama Dediğim Şeyler Olsa Güzel Olur Gibi.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

PVP'de İse Adam ? Kapatmakla Ugrasamaz Bence Ornegin Bunu Pl İle Kapatabılırsın.