Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence boşuna bekliyoruz.Olabilir. İnşallah öledir . Eğer öleyse çok güze bi hile engelleme sistemi gelebilir![]()
Bence boşuna bekliyoruz.Olabilir. İnşallah öledir . Eğer öleyse çok güze bi hile engelleme sistemi gelebilir![]()
Yaz geliyor artık daha fazla boş vakti olacaktır arkadaşın bi güzellik yapar benceBence boşuna bekliyoruz.
Haklısın o baş belası bir şey aslındaYaz geliyor artık daha fazla boş vakti olacaktır arkadaşın bi güzellik yapar bence
Edit : @Muhammed2188 adlı arkadaş.
Bir pluginde görmüştüm kontrol etmeden önce boş bir chest sayfası açılıyor.
Oyuncu bunu kapatana kadar geçen 0,5-1 saniye aralığında hızlı bir kontrol yapılıyor.
Eğer oyuncu npc ye vurursa %85 Hack olur. ( %15 hata payıda bırakalım )
Sende buna benzer bişi yapabilirsin belki ?
Hayır yani benim demek istediğim plugin kontrolü yaparken boş bir chest sayfası atıyor oyuncuya.Haklısın o baş belası bir şey aslında
Ben Hypixel'de bir ara KillAura açık bırakmışım kapatamıyorum kapattığımda menü yine açılıyordu(Elimde Pusula Vardı
)
Neyse onu boşverin şu anda kadar Client yapmakla oyun oynamakla uğraşıyordum
Şu an Phoenix Anti-Cheat'ı geliştirmeye başlıyorum.
Aslında şu andan itibaren ben yaz tatiline girdim sayılır çünkü sınavlar bitti okula gitmeyeceğim![]()
Yani şöyle:Hayır yani benim demek istediğim plugin kontrolü yaparken boş bir chest sayfası atıyor oyuncuya.
Oyuncu chestten dolayı npc ye vuramıyor.
Ama hack vuruyor.
Sonuçta kontroller sırasında chest sayfası gösteriliyor.
Yani şöyle:
Altta NPC doğucak.
Eğer oyuncu ona 1 kez vurarsa chest menüsü açılacak.
Chest menüsü açıkken 1 kez daha vurarsa kick atıcak
(Çok iyi fikir)
Masum Yere Atılıncada Bırakıyor.. Yani Yukarı Tükürsen Bıyık Aşağı Tükürsen Sakal..Pvp sırasında böyle bir şey olursa oyuncular bırakır serverda oynamayı iki saat chest açılsın kapasın uzun iş
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Hayır bazen şans eseri vuruyorBakın benim demek istediğim 2 kişi ws atınca ikisinede aynı anda chest açılıp yanlarına Npc atılıcak.
bu sayede bir taraf chest açıldı vuramadım şikayeti yapmıcak.
NPC ye vurursa hack tir zaten ?
Bence oyuncu aşağı vururken yukarıda , yukarı vururken aşağıda çıkan bir npc + bu chest sistemi birleşirse killauranın sonu gelirHayır bazen şans eseri vuruyor
KillAura-Hit: 5 ise 5 kere (tabii ki NPC'ye) vurduktan sonra menü açılsın
Açıldıktan sonra menü kapanmadan vurarsa zaten hile'dir.![]()
Onu denedim o olmuyo işte. Mantıklı baya ama her türlü atıyoBütün vuruşları kaydedip aynı kişinin yaptığı vuruşlar arasındaki süreyi ölçmek daha akıllıca olmaz mı, basit bir koruma. Oyunculara da 3 hak verir spam yapmayın yazar bilmiyom
Süreyi nasıl ölçtün?Onu denedim o olmuyo işte. Mantıklı baya ama her türlü atıyo
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
PVP'de İse Adam ? Kapatmakla Ugrasamaz Bence Ornegin Bunu Pl İle Kapatabılırsın.Yaz geliyor artık daha fazla boş vakti olacaktır arkadaşın bi güzellik yapar bence
Edit : @Muhammed2188 adlı arkadaş.
Bir pluginde görmüştüm kontrol etmeden önce boş bir chest sayfası açılıyor.
Oyuncu bunu kapatana kadar geçen 0,5-1 saniye aralığında hızlı bir kontrol yapılıyor.
Eğer oyuncu npc ye vurursa %85 Hack olur. ( %15 hata payıda bırakalım )
Sende buna benzer bişi yapabilirsin belki ?