Dragathil

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 136970

- Royal Craft Network Yetkili Başvuru Forumu -

Kod:
İsmin:
Nickin:
Yaşın:
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):
Sunucumuzu beğeniyor musun?:
Sence bu sunucu gelişir mi?:
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:
Kendin hakkında eklemek istediklerin:
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):

Yetkili alımlarına başvuru yapmak için tek yapmanız gereken üst kısımda bulunan formu kopyala yapıştır yaparak kendinize uygun bir şekilde doldurarak bu konuya yanıt vermenizdir. En alt kısımda mesaj yazmanız için bölüm bulunmaktadır o paneli kullanarak sunucumuzun alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

Yapılan başvurular sürekli incelenmektedir günlük olarak takip ediliyor yetkili olmaya uygun görülen kişiye discord adresi üzerinden ulaşılacağı için lütfen discord adresinizi yanlış vermeyin.

Yetkilide aradığımız özellikler

- Aktif discord kullanıcısı (Discord üzerinden haberleşiyoruz ve gelişmeler discorddan yapılıyor bu yüzden önemli)
- Saygılı ve olgun birey
- Sunucu kurallarına hakim
- Sunucumuzda sohbette aktif olması

Başvurularda incelenen en önemli madde sunucuda aktiflik cidden yetkili olmak isteyen bir kişi zaten o sunucuda oynuyordur ve aktiftir yani kısaca hak ediyordur.

Yetki istenmez hak edilir! ne duruyorsun sende yetkini hak et ve bizimle yüksel!

Sunucumuzda bulunan yetkililerimiz sürekli yükselmektedir bu yükseliş tamamen kişinin karakterine hal hareketlerine bağlıdır.
Asistan - Rehber - BilgeRehber - TestMod - Mod - Admin - Genel Admin

şeklinde yükselebilirsiniz.

Ayrıca sunucumuza kayıt olan herkes Kullanıcı sözleşmemizi okumuş ve kabul etmiş sayılır sitemizden ulaşabilirsiniz.

Royal Craft @2019 Copyright Powered by Batihost​
İsmin: Kaan
Nickin: Dragathil
Yaşın: 19
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 1 haftadır
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Başka serverlarda denedim ama hiçbiri sarmadı royalcraftla bi bağ oldu da denilebilir ben bu sunucada oynarken gerçekten zevk alabiliyorum
Sence bu sunucu gelişir mi?: Bence çok daha gelişilebilir sadece server ile ilgilenen ve aktif bir yetkili kadrosu lazım
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Bildigimi düşünüyorum ama bilmedigim şeyler çıkarmı diye de tedirgin degilim çünkü sadece 1 haftadır burdayım
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Bence sunucunun iyiliği için çalışıp kendinin ve tüm oyuncuların bu oyundan zevk alması. Benim istegimde biraz bencilce kendim zevk alıyım diye serverin gelişmesini istiyorum
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Üniversiteye gittigimden dolayı baya bi rahattayım sadece cumaları hariç hafta içi sabah 10'dan saat 16:00'ya kadar dersim var sadece 1 haftadır oynadıgımı söylmeme rağmen her gün sabah 6 ya kadar açıktım ve bence bu kadar kısa sürede en yüksek ada seviylerinde 4. oldum ve en çok paraya sahiplerde de 3. oldum bilmiyorum bu kolay birşeymi ama ben uğraştım
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Drug#5418

igoigoigo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmin:ilyas
Nickin:igoigoigo
Yaşın:15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):2-3 aydır oynuyorum ama ilk 2 yıl önce felan kayıt oldum servere
Sunucumuzu beğeniyor musun?: güzel emek serveri bide sıfırlanmasa :D
Sence bu sunucu gelişir mi?: her gün gelişiyor zaten
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: sorumluluk
Kendin hakkında eklemek istediklerin:çok boş zamanım var
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): ilyasigo#4507 bu sıkıntı çıkarırsa serverin dc sunucusundada varım igoigoigo

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Alımlar bitmiş gibi görünüyor fakat herkes yetkili olmaya çalışıyor
anlamadım
/Shrug

Semih8116

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Semih
Nickin: KezsoPL
Yaşın: 17
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): Ben 2 haftadır aralıksız oynamaktayım.
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Sunucunuzda cok rahat ozellıkler oldugundan cok daha rahat ve eglencelı konumlarda oynayabılıyoruz bu yuzden royal craft...
Sence bu sunucu gelişir mi?: Fazlası ile gelişmiş gibi gözüküyor bence gıttıkce daha guzel yerlere ulasıcaktır suphesiz...
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Bı sorumluluk alma ve o sorumlululugu hatasız yerıne getırmek, bu sorumlulukta oyunculara yardım etmek yada edebılmek benım ıcın cok onemlıdır yetkıyı almayı degılde hak etmeye calısıyorum...
Kendin hakkında eklemek istediklerin: oncelıkle lıse 4 ogrencısıyım sabah 9 aksam 5:30 araları okuldayım eve geldıgımde skyblock gırıyorum genellıkle. Hafta Sonları fazlasıyla aktıf kalabılıyorum. Bu işi fazlası ile yapabilecegimden %100 emınım ve sızınde olmanızı ıstıyorum...
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Sevmih1447#9702

BLOODALPER012

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmin:Mirac Alper
Nickin:BLOODALPER
Yaşın:14
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):aga ben en son 2-3 ay önce girmiştim bi kaç hafta oynadım sonra sıkıldım.
Sunucumuzu beğeniyor musun?:valla bazı sunucular sarmadı ama bu sw sardıkça sarıyor.
Sence bu sunucu gelişir mi?:valla bu gidişle gelişirde yenilenirde her şey olur.
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):evet %99'unu biliom
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:yetkili olmak bence sunucu yönetimini yönetmek nebilim işte düzenlemek fln.
Kendin hakkında eklemek istediklerin:ben forum gamer krallarındandım eskiden tüm sunucularda baş admin/yönetici ve admindim.
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): ๖ۣۜHź.D₳尺₭™ Ψ#1188

BekirRFf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmin: Bekir
Nickin: BekirRF
Yaşın: 17
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 0
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Hayır Sadece Forumda Gördüm
Sence bu sunucu gelişir mi?: Hes Sunucu Gelişir Sadece Hayel Dünyan İyi Olmasın Bakar
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): Hayır
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Geliştirci Sunucuya Kendi Kafasından Birşeyler Ekleyenler
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Yok
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Bekirglrr#7178

aerenozt

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Yetkili Başvuru Formu
İsmin: Ahmet Eren
Nickin: AhmetEren19
Yaşın: 15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl): 1-2 hafta
Sunucumuzu beğeniyor musun?: Evet güzel bir sunucu
Sence bu sunucu gelişir mi?: tabii ki
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır): evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Ben çoğu zaman oynamaktan çok insanlara yardım etmeyi ve aracı olmayı severim işte bu yüzden başvuruyorum
Kendin hakkında eklemek istediklerin: Ben öyle bi sunucuda bir şahıs/kişi gibioynamak değil insanlara yardım ederek oynayıp keyif çıkartmayı seviyorum.Ben sadece sevdiğim içeriği güzel,keyifli olan vede gelecek umud eden sunuculrda yetkili olmak istemişimdir ve bu sunucuyu çook beğendim vede gelcek umud ettiği için yetkili olma arzusundayım şimdiden teşekkürler
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): Ahmet#7581

KaanTulu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin:Kaan Tulu Nickin:AroxPl Yaşın:17 Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):1 aydır Sunucumuzu beğeniyor musun?:sunucunuzu beğeniyorum başarılarınızın devamını diliyorum Sence bu sunucu gelişir mi?:sunucunun başında iyi birileri olursa neden olmasın :) Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):evet Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:beni sanal dünyasında bir elit konuma getiriyor Kendin hakkında eklemek istediklerin:Antalya’da yaşıyorum Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):KaanTulu#6784

JGRoyal

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsmin: Badi
Nickin: JGBadi
Yaşın: 21
1 Haftadır sunucudayım ama aralıksız 7/24 oyundayım 1 haftalık süremle 1 aya bedel diyebilirim oyundan çıkmıyorum çünki

Sunucuyu oldukça beğeniyorum ben oyunda yıkıcı değil yapıcıyım çok kaliteli bir sunucu beğendigim için çıkmıyorum zaten mükkemmel benim görüşüm dahada iyi olabilir

Gelişeceğine inanıyorum o istek ve arzuyu ilgiyi yönetim kadrosunda görüyorum

Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? // EVET
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?: Oyundan keyif, eğlence, pozitif hissediyorum sunucuda oynadıkça ve insanlara yardımcı olmak istiyorum
Kendin hakkında eklemek istediklerin: günün ortalama 16 saati online chatı kullanmayı seven birisiyim
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir): JGBadi#2750

farukana

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmin:Faruk
Nickin:oBirKatilBF
Yaşın:15
Sunucumuzda ne kadar süredir oynuyorsun(gün/hafta/ay/yıl):Ben aslında bu gün başladım ama bir ara server kapanmıştı ondan önceki sürede 1.5 yıl oynamışımdır ve rehber dim önceden de
Sunucumuzu beğeniyor musun?:Ben ne zamandır bu svyi arıyorum sonunda buldum yani ççççok seviyorum
Sence bu sunucu gelişir mi?:Hep Gelişti Bu Kezde Gelişecek
Sunucumuzun kurallarını biliyor musun? (evet/hayır):bilmez olurmuyum Evet
Yetkili olmak senin için ne anlam ifade ediyor?:Korumacı
Kendin hakkında eklemek istediklerin:Dedim Zaten Diyeceğimi kapanmadan önce 1.5 yıl oynadım rehberdim svde eğer eski olduğumu öğrenmek istiyorsanız dc den soru sorabilirsiniz
Discord adresin(yanlış verenler direk elenir):Faruk (OBirKatilBF)#0298

gokceeemm12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 136970

- Royal Craft Network Yetkili Başvuru Forumu -

Kod:
İsmin:
Nickin:
Yaşın:

Yetkili alımlarına başvuru yapmak için tek yapmanız gereken üst kısımda bulunan formu kopyala yapıştır yaparak kendinize uygun bir şekilde doldurarak bu konuya yanıt vermenizdir. En alt kısımda mesaj yazmanız için bölüm bulunmaktadır o paneli kullanarak sunucumuzun alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

Yapılan başvurular sürekli incelenmektedir günlük olarak takip ediliyor yetkili olmaya uygun görülen kişiye discord adresi üzerinden ulaşılacağı için lütfen discord adresinizi yanlış vermeyin.

Yetkilide aradığımız özellikler

- Aktif discord kullanıcısı (Discord üzerinden haberleşiyoruz ve gelişmeler discorddan yapılıyor bu yüzden önemli)
- Saygılı ve olgun birey
- Sunucu kurallarına hakim
- Sunucumuzda sohbette aktif olması

Başvurularda incelenen en önemli madde sunucuda aktiflik cidden yetkili olmak isteyen bir kişi zaten o sunucuda oynuyordur ve aktiftir yani kısaca hak ediyordur.

Yetki istenmez hak edilir! ne duruyorsun sende yetkini hak et ve bizimle yüksel!

Sunucumuzda bulunan yetkililerimiz sürekli yükselmektedir bu yükseliş tamamen kişinin karakterine hal hareketlerine bağlıdır.
Asistan - Rehber - BilgeRehber - TestMod - Mod - Admin - Genel Admin

şeklinde yükselebilirsiniz.

Ayrıca sunucumuza kayıt olan herkes Kullanıcı sözleşmemizi okumuş ve kabul etmiş sayılır sitemizden ulaşabilirsiniz.

Royal Craft @2019 Copyright Powered by Batihost​
İsmin:
Nickin:
Yaşın: