Güzel çıkmışsın demesem içimde kalırdı.Bu arada bu kadar tartışma yeter raporladım haberiniz ola.
Allah bizi uyarı puanından korusunGüzel çıkmışsın demesem içimde kalırdı.Bu arada bu kadar tartışma yeter raporladım haberiniz ola.
Demo kısmı için %80'ı falan bitti diyebilirim.Normal şartlarda yarına NEI entegrasyonu yapmam gerekirdi biraz okul ve akrabalar yüzünden aksadı.Bugün akşama ayarlayabilirsem spoiler vereceğim nei ile ilgili zaten.Dediğim olursa 2-3 gün beklersiniz.Sen şu modu çıkarda aksasın problem olmaz![]()
Mod tamamlanınca ayrı bir konu açacağım modpack konuna linkini koyarsan makbule geçer.(ehehehehe)Aynen zaten senin mod tamamlanınca bende mod paketini hazırlıyıp yarın yada gece hazır olur mod paketide..
Daha iyisini düşündüm. Minecraft YENİ BİR MOD PAKETİ ! Science Of Future , AlichosTR , Mr.Papyon. başlık olarakMod tamamlanınca ayrı bir konu açacağım modpack konuna linkini koyarsan makbule geçer.(ehehehehe)
*Gözleri Kamaşır*Daha iyisini düşündüm. Minecraft YENİ BİR MOD PAKETİ ! Science Of Future , AlichosTR , Mr.Papyon. başlık olarak![]()
tabii ki*Gözleri Kamaşır*
Doğru yoldasın
![]()
Zamanla kendi adını hafizalara kazıttaracak kadar geliştireceğim.Mevcut bir durum da sadece adı değişir zaten.Yapacağın moda benzeyen(sadece benziyor)voltzde bulunan atomic science diye bir mod var.