Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Git ayranını iç çocuğum.Fazla atar iyi değil
Burada atar yapan kimsenin olmadığını belirtmek isterim. Hala beni aşağılıyorsunuz ve hala bir sonuca ulaşamadınız. Ben size basit ve nazik bir tavırla "Tanımadığınız insanlar konusunda ön yargılı olmayın." dedim ve siz beni böyle bir şey dediğim için "abi" olarak sınıflandırdınız...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boş verin arkadaşlar karalama çabalarından biri.Kişisel bir garezim yok ve hiç kimseye de "çocuk" demek istemem ama lütfen bu kişi için "Çocukla çocuk olmayın.".

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Boş verin arkadaşlar karalama çabalarından biri.Kişisel bir garezim yok ve hiç kimseye de "çocuk" demek istemem ama lütfen bu kişi için "Çocukla çocuk olmayın.".

Çocuk deseydin KadirBerk belki anlayabilirdi.[DOUBLEPOST=1412269054,1412269009][/DOUBLEPOST]
Kimin abi olduğu belli lan özür dilerim,

Tepemizi attırma tepeleriz seni burada.Kime bulaştığını öğren ilk önce.

MUHDEnin yaptığıda abilikti.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuk deseydin KadirBerk belki anlayabilirdi.[DOUBLEPOST=1412269054,1412269009][/DOUBLEPOST]

MUHDEnin yaptığıda abilikti.
Cevaplayabilecek kadar anladığını göstermene sevindim.Böylece çocuk olduğunu kabul ettin.Şimdi asıl sorumu sormak istiyorum.Tamam konuyu yetersiz bulabilirsin anlarım.Tabii basit 6 ya da 7.sınıf sosyal konusu olan (tam hatırlamıyorum) ben-sen dilini bilmemeni de anlarım.Fakat yetersiz bulmanın sebebini söylemeni istediğim de işi aşağılamaya bırakıp daha kendinin doğru düzgün detaylı bir konu açmamanın sebebi ne ? Biraz düşünürsen "Ayrılıyorum" konundaki giderlendiğin "Gitme!" diyenim bile yok demenin sebebini bile bulabilirsin.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Cevaplayabilecek kadar anladığını göstermene sevindim.Böylece çocuk olduğunu kabul ettin.Şimdi asıl sorumu sormak istiyorum.Tamam konuyu yetersiz bulabilirsin anlarım.Tabii basit 6 ya da 7.sınıf sosyal konusu olan (tam hatırlamıyorum) ben-sen dilini bilmemeni de anlarım.Fakat yetersiz bulmanın sebebini söylemeni istediğim de işi aşağılamaya bırakıp daha kendinin doğru düzgün detaylı bir konu açmamanın sebebi ne ? Biraz düşünürsen "Ayrılıyorum" konundaki giderlendiğin "Gitme!" diyenip bile yok demenin sebebini bile bulabilirsin.

Gitme diyenler çıktı.Hiç tartışasım yok

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cevaplayabilecek kadar anladığını göstermene sevindim.Böylece çocuk olduğunu kabul ettin.Şimdi asıl sorumu sormak istiyorum.Tamam konuyu yetersiz bulabilirsin anlarım.Tabii basit 6 ya da 7.sınıf sosyal konusu olan (tam hatırlamıyorum) ben-sen dilini bilmemeni de anlarım.Fakat yetersiz bulmanın sebebini söylemeni istediğim de işi aşağılamaya bırakıp daha kendinin doğru düzgün detaylı bir konu açmamanın sebebi ne ? Biraz düşünürsen "Ayrılıyorum" konundaki giderlendiğin "Gitme!" diyenim bile yok demenin sebebini bile bulabilirsin.
7. Sınıf konusu :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Muhdeye abi demiyorum ben.Ama yazdığı ''Hort'' mesajları da çok sinirimi bozdu :lav: