RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kimin abi olduğu belli lan özür dilerim,Sanıyordum ama şimdi kesinleşti.
Tepemizi attırma tepeleriz seni burada.Kime bulaştığını öğren ilk önce.
Kimin abi olduğu belli lan özür dilerim,Sanıyordum ama şimdi kesinleşti.
Burada atar yapan kimsenin olmadığını belirtmek isterim. Hala beni aşağılıyorsunuz ve hala bir sonuca ulaşamadınız. Ben size basit ve nazik bir tavırla "Tanımadığınız insanlar konusunda ön yargılı olmayın." dedim ve siz beni böyle bir şey dediğim için "abi" olarak sınıflandırdınız...Git ayranını iç çocuğum.Fazla atar iyi değil
Boş verin arkadaşlar karalama çabalarından biri.Kişisel bir garezim yok ve hiç kimseye de "çocuk" demek istemem ama lütfen bu kişi için "Çocukla çocuk olmayın.".
Kimin abi olduğu belli lan özür dilerim,
![]()
Tepemizi attırma tepeleriz seni burada.Kime bulaştığını öğren ilk önce.
Muhde çok olgun ve senden daha "büyük". Küçük bir akım başlattı diye ona da "abi" diyemezsiniz. Lüften, lüften gidin...Çocuk deseydin KadirBerk belki anlayabilirdi.[DOUBLEPOST=1412269054,1412269009][/DOUBLEPOST]
MUHDEnin yaptığıda abilikti.
Cevaplayabilecek kadar anladığını göstermene sevindim.Böylece çocuk olduğunu kabul ettin.Şimdi asıl sorumu sormak istiyorum.Tamam konuyu yetersiz bulabilirsin anlarım.Tabii basit 6 ya da 7.sınıf sosyal konusu olan (tam hatırlamıyorum) ben-sen dilini bilmemeni de anlarım.Fakat yetersiz bulmanın sebebini söylemeni istediğim de işi aşağılamaya bırakıp daha kendinin doğru düzgün detaylı bir konu açmamanın sebebi ne ? Biraz düşünürsen "Ayrılıyorum" konundaki giderlendiğin "Gitme!" diyenim bile yok demenin sebebini bile bulabilirsin.Çocuk deseydin KadirBerk belki anlayabilirdi.[DOUBLEPOST=1412269054,1412269009][/DOUBLEPOST]
Cevaplayabilecek kadar anladığını göstermene sevindim.Böylece çocuk olduğunu kabul ettin.Şimdi asıl sorumu sormak istiyorum.Tamam konuyu yetersiz bulabilirsin anlarım.Tabii basit 6 ya da 7.sınıf sosyal konusu olan (tam hatırlamıyorum) ben-sen dilini bilmemeni de anlarım.Fakat yetersiz bulmanın sebebini söylemeni istediğim de işi aşağılamaya bırakıp daha kendinin doğru düzgün detaylı bir konu açmamanın sebebi ne ? Biraz düşünürsen "Ayrılıyorum" konundaki giderlendiğin "Gitme!" diyenip bile yok demenin sebebini bile bulabilirsin.
7. Sınıf konusuCevaplayabilecek kadar anladığını göstermene sevindim.Böylece çocuk olduğunu kabul ettin.Şimdi asıl sorumu sormak istiyorum.Tamam konuyu yetersiz bulabilirsin anlarım.Tabii basit 6 ya da 7.sınıf sosyal konusu olan (tam hatırlamıyorum) ben-sen dilini bilmemeni de anlarım.Fakat yetersiz bulmanın sebebini söylemeni istediğim de işi aşağılamaya bırakıp daha kendinin doğru düzgün detaylı bir konu açmamanın sebebi ne ? Biraz düşünürsen "Ayrılıyorum" konundaki giderlendiğin "Gitme!" diyenim bile yok demenin sebebini bile bulabilirsin.
Acaba buradan ne anlıyoruz o_OÇocuk deseydin KadirBerk belki anlayabilirdi.[DOUBLEPOST=1412269054,1412269009][/DOUBLEPOST]
Tek tesellin bu olduğu için galiba kuyruğuna basılmasını istemiyorsun.Bir iki sene davranışların hakkında düşünüp gel belki kuyruk acısına katlanabilirsin.Gitme diyenler çıktı.Hiç tartışasım yok
7. Sınıf konusu![]()
Bence cidden anlama sorunun var.Eğer açtığım konulara 7.Sınıf Konusu diyorsan beni forum ortamında tanıyamadın demektir![]()
7. sınıf konusu ? Öyle bir şey dediğimi sanmıyorum. Sadece sen-ben dili şeysi (anladınız siz) 7. sınıf konusuEğer açtığım konulara 7.Sınıf Konusu diyorsan beni forum ortamında tanıyamadın demektir![]()