Avioteto
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
tavsiye vermemisin . bildiğin boş boş işlerle uğrasma demişsin . senin boş dediğin işten millet parayı götürüyo .Karışmakla tavsiye arasında farklar vardır.
tavsiye vermemisin . bildiğin boş boş işlerle uğrasma demişsin . senin boş dediğin işten millet parayı götürüyo .Karışmakla tavsiye arasında farklar vardır.
Boş boş işlerle uğraşmayın diye bir cümle kurmadım yalan söyleme. Benim yaptığım şey tavsiye vermektir git bi mesajı tekrar oku istiyosan.tavsiye vermemisin . bildiğin boş boş işlerle uğrasma demişsin . senin boş dediğin işten millet parayı götürüyo .
Kardeşim yeter konuyu kirlettin.Boş boş işlerle uğraşmayın diye bir cümle kurmadım yalan söyleme. Benim yaptığım şey tavsiye vermektir git bi mesajı tekrar oku istiyosan.
Konuyu diğerleri kirletti sonuçta sürekli sataşan onlar.Kardeşim yeter konuyu kirlettin.
Bu yazdığını görünce gerçekten kırıldım..Malesef , benim amacım aslında 700+ değil emeğimi edepsiz kişilere vermek istemiyorum. 700+ Olanların edepli olacağını düşündüm.
Bende karışık redstone şeyleri yapıyom; benim algortime zekam gelişirmi .sBeni forumda azcık tanırsanız Skript düşmanı olduğumu sizde biliyorsunuzdur. Fakat şunu söylemezsem bu olaya kişisel bakmış olurum, Skript ve Python isimli yazılım dili birbirlerine acayip benzemektedir. Skript algoritma bilgisi geliştirmez derken baya yanılmışsınız, ben bu forumdan birçok kişiye Java ve Bukkit eğitimi vermiş biri olarak hiçbir şey bilmeyenlerin Java'da büyük projeler yapamaması çok dikkatimi çekti. Fakat daha önce Skript kullanan öğrencilerim daha temeli bildikten sonra yaptıkları büyük Skriptleri eklentilere dökecek kadar bilgi biliyorlardı. Skript bir dil olmayabilir haklısınız, ama algoritma geliştirmek için illa bir yazılım dili öğrenilmesi şart değildir. Sırf bu yüzden dolayı benle çalışacak veya eğitim alacak kişiler Skript veya daha önce bir dil biliyordur.
5 kere bu sitede seni gordum ve hepsinde kotu taraflarini soyluyorsun ugrasmamisvb sevmediysen degistirebilirsin adam 40 bin tane tusa basmis sende 50 tusa bassan ne olur .?Menü için güzel uğraşmışsın ama kodlar çok basit
tuşa basmakla ilgisi ne? 5 saat oyun oynarsın yine basarsın. asıl önemli olan nasıl yazdığıdır. ne kadar fazla yazdığı değil.5 kere bu sitede seni gordum ve hepsinde kotu taraflarini soyluyorsun ugrasmamisvb sevmediysen degistirebilirsin adam 40 bin tane tusa basmis sende 50 tusa bassan ne olur .?
Ne yazık ki hayır.Çok güzel olmuş beğendim
Bende karışık redstone şeyleri yapıyom; benim algortime zekam gelişirmi .s
Skriptin yararı oldu javaya geçerken mantık çoğunlukla aynı sonuçta event condition effectBana cahil diyerek o kadar felsefeciyede cahil diyorsun.
Skript ile bir dili karsilastirmak bence sacmaliktir.
Ki zaten skript üzerinden giderek çoğu kişi javaya ulasti.
Bence programlamaya geçiş için önce mantik öğrenilmeli,bunuda zaten skript ile ogreniyorsun.
Emin ol bu insanlar bir sure skripti yetersiz görüp javaya geçecek,onumde canli örnekler @Krumb069
Ama boyle demem skriptin tamamen ise yaramaz olduğunu göstermez.
Tek koda sigdirabilirimBir şey soracaktım , skriptte oyuncuya sword vermek 1 kod , javada pluginlerde sword vermek 3 4 kod gibi bir şey nasıl bu kadar iyi oluyor ?