Hayırlısı :FDSAADFSOh be sonunda hatayı buldum çalışan Tardis Player bazlı otomatik yer arayan arama alanı ayarlanabilen fonksiyonum sonunda hazır.
Hayırlısı :FDSAADFSOh be sonunda hatayı buldum çalışan Tardis Player bazlı otomatik yer arayan arama alanı ayarlanabilen fonksiyonum sonunda hazır.
Hata da neymiş biliyormusun -1 yerine 1 yazmışım 3 saat onu aradım bir yere.Hayırlısı :FDSAADFS
Göz önemli tabii, ehehHata da neymiş biliyormusun -1 yerine 1 yazmışım 3 saat onu aradım bir yere.
aslında Essentialstaki komutların %70'i oldukça basit zor olan kısım configO seviyeye geçmek dediğim ne biliyor musun, God of Milker. Lockette, Essentials, WorldEdit gibi eklentileri kodlayacak bilgin olmasıdır. Şu Java zordur algınızı bırakın. Daha denemediğiniz şeye zor diyorsunuz.
Essentials'e girip bakar ki bir daha asla girmeyeceğini fark eder*Ben java zor demedim pls*
Lockette'nin veya essantials en yüksek seviye diye bahsettiğin kardeşe girmezler bence
Sadece 1 hafta demeni değiştirdim*
Essentials config dışında yapılması zor değil sadece uğraştırıcıEssentials'e girip bakar ki bir daha asla girmeyeceğini fark eder*
jd.gui ile gir bak bakayım kodlara ondan sonra söyle canumEssentials config dışında yapılması zor değil sadece uğraştırıcı
zaten essentials plugiinlerin birleşimi gibi bir şey![]()
Evet, dediğin gibi öyleSkript plugini de javayla yapılmadı mı?
Cahilsem vurmayın ama cevaplayın yinede fkjfghjg
Önemli olan yapanın nasıl yaptığı değil nasıl yapılabileceğijd.gui ile gir bak bakayım kodlara ondan sonra söyle canum![]()
Konudan uzak kalınca ben (temsili)Göz önemli tabii, eheh![]()
Sen sus .s Yok Karahan algoritma önemli dedi ya, o yüzden dedim..Konudan uzak kalınca ben (temsili)![]()