Snapshot Snapshot 14w02a/b

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben hep arkadaşa diyordum zaten "olm bu lapis bu kadar değersiz olamaz mutlaka birgün buna bir olay yaparlar"
Aynı şeyi altın içinde söylüyorum.. o altın birgün çok değerli olacak.. :p

W

WitherMan

Ziyaretçi
Serverlara geçmiş olsun burdan bi gönderme yapayım Anti Lapis gruplu arkadaşlar çok geçmiş olsun :)
NOT: Granite fayans gibi oldu çok güzel ama mağaralarda çıkması çok kötü olur. Bari köylerde bulunsa köylülerin evlerinde çıksa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

W

WitherMan

Ziyaretçi
2.0 nasıl olur çok merak ediyorum. Her şeyi getirirler oyuna.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değişikliğin ani olması beni de biraz sarstı. Biyom ayarlatında "Eski Biyomlar" adında, 1.7 öncesi biyomları içeren bir ayar olsa iyi olurdu ama. Çünkü yenilikler de hoş baya :D Yeni biyomları seviyorum ama düz karlı yerlerle ovalar en sevdiğim yerler bu yüzden oralara ev yapmıyorum. Minecraft baya ilerleyecek ama o konuda haklısın.
baamı dedin :D[DOUBLEPOST=1389551719,1389551639][/DOUBLEPOST]
Bulmasını Bilene :D
gider madene 1 stack tnt yapar patlatır olay bundan ibaret :D

uyusuak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En İyisi Slime Block Olmuş :D warp Atlayışlar Çoğalıcak Gibi :D
Can gidiyor üstüne düşünce merak etme.[DOUBLEPOST=1389553324,1389553281][/DOUBLEPOST]
Bence blocklar dekorasyon amaçlı gelmesi iyi oldu daha iyi heykeller vb. yapılabilir keşke slime block gibi onlarında bi işlevi olsa ve
Mojang çok çalışıyor minecraft bi anda (yani 1-3 yıl bana göre bir anda :DDDDD) nasıl oyun bir anda büyüdü :D bence 1.8 güncellemesi müthiş olacak
1.7 gibi değil bana göre 1.6 gibi bir devrim yaratacak 1.8 .
2.0 ı merakla bekliyorum insallah bir hayvan olmayan birşeyin üstüne binip gidebiliriz .(araba gibi :D)
Minecraftın amacını saptırırsın