Sohbet Konusu

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bir vakit gif savaşı gibi bir şey duymuştum birinden. Gayet eğlenceliydi izlemesi. Hatta sırf bunun için açılan bir konu vardı. Bence bir tekrarı daha olmalı.

o konuyu açan bendenizdim efenim :)

Beklendiği kadar tutmayan bir sohbet konusu daha. Ne yaparsın, eski ortam olmadıktan sonra.

diyorum gruba girin diye gelmionuz ki abi :cry:

bi de hit kalmamış kimse beni takmıyor

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buyrun buyrun, bu sohbet konusunda çok bonkörüz efendim. Siz yeter ki muhabbet edin çay,sigara bizden.
İçmiyorum ki tütünün tadına bakıcaktım vaz geçtim

o konuyu açan bendenizdim efenim :)

diyorum gruba girin diye gelmionuz ki abi :cry:

bi de hit kalmamış kimse beni takmıyor
Eski ortam yok ki (çokda sevmezdim gerçi eheehrh) sohbeti seviyorsan Twitch/TeasyCat

Yeni ortam diye bir şey yok ortam diye bir şey yok çünkü mesela ben her gece makarna reklamları ile sohbet ederim

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1

Eski ortam yok ki (çokda sevmezdim gerçi eheehrh) sohbeti seviyorsan Twitch/TeasyCat

Yeni ortam diye bir şey yok ortam diye bir şey yok çünkü mesela ben her gece makarna reklamları ile sohbet ederim
Uzdun :( fb da geri getirmeye calisiyorum da sadece kemal geldi [emoji55]

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Nankör herif seni :tokat:
Yemek buldun ye dayak buldun kaç abi.
Uzdun :( fb da geri getirmeye calisiyorum da sadece kemal geldi [emoji55]

Biz bize yeteriz ayol. Bak bi sohbet konusu açmışız katılımcıların çoğusu eskilerden. Yılların verdiği çekingenliğiniz de gözler önünden kaçmıyor değil. Biz bizeyiz şurada,yabancı değiliz. Bir konu çıksın katılımda olsun bu konuda sabahlarım. Bak beni bilen bilir harbi sabahlarım. 24 saat aktif kalan sohbet konusu görmüşlüğümüz var.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ghchfhhfk

Iste face gibi bi sey olsa ne guzel olacak [emoji23][emoji23][emoji23]

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ahh eski günler geldi aklıma xd ağır ergenlik zamanım birde 2016 yazı var inanılmaz denen bir çomar vardı arkamdan sallar dururk neria işemeli fotoğraflar atardı

Forumdaki neredeyse tüm önemli üyelerin azalmasının sebebi pekde yönetim değil aslında yönetimin etkisi %10 kendisini elit insan sanan çomarlar %30 mario grafikli oyunun yaş kitlesi düşmesiyle birlikte forumunda yaş kitlesi düşmesi 2 yaşındaki çocuğun elinde bile telefon var bilin bakalım ne açık %30 ailevi sebepler forumdan ve bazı forumdaki rezil insanlardan sıkılma %30 benimde bırakma sebebim bu oldu tam bırakmadım gerçi canım sıkıldıkca giriyorum hala örnek veriyim berk bir pedofili berk ona yavşıyor berk 10 yaşında bir çocuk :/ alışınca aslında pek takmıyosun bunları
Yasin'i hatirliyonuz mu xgxgxg sari bucur yani

Bu arada ben de yas kitlesi haksiz uyarilar vs yuzunden birakmistim firumu

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yasini hatirliyonuz mu xgxgxg sari bucur yani

Hatırlamazmıyım ben o kişiye yavşıyo isem herhalde yasin o kişiyi ... eh eh eh o kişi dediğim kişi bunnybgtr şuanki adı ile mavie bunu kendisi hakaret olarak algılayabilir ama ismini söylemek istemediğim kişiler sölediğimse ise beni yine özelden sinir edecek kişiler davşanı galiba animelerdeki taş gibi bir kız sanıyolar ( evet buna yavşayan kişiler aşırı asosyal otaku ergenler) hala duruyor bulut sunucumda resmi hala duruyor arkadaşlarımla bakıp gülüyoruz buna neden bu kadar çok kişi yavşıyor diye mavie bunu görürse yanlış anlamasın dalga geçtiğimiz kişi o değil yavşayanlar ki severim kendisini platonik olarak ama şöle örnekliyim ben @Shrike ı seviyorum ama tensel filan değil yani xD ilerde biseksüel vs. Olursam düşünürüm aslında musti arkana dikkat et bundan sonra xd

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hatırlamazmıyım ben o kişiye yavşıyo isem herhalde yasin o kişiyi ... eh eh eh o kişi dediğim kişi bunnybgtr şuanki adı ile mavie bunu kendisi hakaret olarak algılayabilir ama ismini söylemek istemediğim kişiler sölediğimse ise beni yine özelden sinir edecek kişiler davşanı galiba animelerdeki taş gibi bir kız sanıyolar ( evet buna yavşayan kişiler aşırı asosyal otaku ergenler) hala duruyor bulut sunucumda resmi hala duruyor arkadaşlarımla bakıp gülüyoruz buna neden bu kadar çok kişi yavşıyor diye mavie bunu görürse yanlış anlamasın dalga geçtiğimiz kişi o değil yavşayanlar ki severim kendisini platonik olarak ama şöle örnekliyim ben @Shrike ı seviyorum ama tensel filan değil yani xD ilerde biseksüel vs. Olursam düşünürüm aslında musti arkana dikkat et bundan sonra xd
Bi cola içersin işte .d

Bu arada animedeki kizlar tabi tas olur yuzleri ve vucutlari cizim oldugundan kusursuz ayrica dadece cizgi film oldugundan fuzyolojiye aykiri olarak 78 cm çaplı gogusler olabiliyor fgxghg

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ahh eski günler geldi aklıma xd ağır ergenlik zamanım birde 2016 yazı var inanılmaz denen bir çomar vardı arkamdan sallar dururk neria işemeli fotoğraflar atardı

Forumdaki neredeyse tüm önemli önemsiz üyelerin azalmasının sebebi pekde yönetim değil aslında yönetimin etkisi %10 kendisini elit insan sanan çomarlar %30 mario grafikli oyunun yaş kitlesi düşmesiyle birlikte forumunda yaş kitlesi düşmesi 2 yaşındaki çocuğun elinde bile telefon var bilin bakalım ne açık %30 ailevi sebepler forumdan ve bazı forumdaki rezil insanlardan sıkılma %30 benimde bırakma sebebim bu oldu tam bırakmadım gerçi canım sıkıldıkca giriyorum hala örnek veriyim berk bir pedofili berk ona yavşıyor berk 10 yaşında bir çocuk :/ alışınca aslında pek takmıyosun bunları
Benim bırakma sebebim unuttuğum bir kaç üye ve unuttuğum bir kaç konu ile beraber yasaklanmamdı.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Lan lan lan ne oluyor lan? I am shock oldum ulan. Kafam karıştı şimdi. Sarıbücürün adı Yasin emi? Bu Yasin bunnybgtr hesabı ile kendini kız olarak tanıtan kişi? Ve bu bunny Mavie mi? Bir şeyler kaçırdım ya da anlamadım kafam patladı şu an bir yardım edin. Birisi açıklasın bana. Biseksüel? Wat?

Craftmanden sonra adminler cok suyunu cikarttilar bea

Hop hop hop düzelt o mesajı susturma gelir şimdi.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam.
Büyük bir değişiklik var mı ?. Kendimi yabancı gibi hissediyorum da.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lan lan lan ne oluyor lan? I ** shock oldum ulan. Kafam karıştı şimdi. Sarıbücürün adı Yasin emi? Bu Yasin bunnybgtr hesabı ile kendini kız olarak tanıtan kişi? Ve bu bunny Mavie mi? Bir şeyler kaçırdım ya da anlamadım kafam patladı şu an bir yardım edin. Birisi açıklasın bana. Biseksüel? Wat?

Hop hop hop düzelt o mesajı susturma gelir şimdi.
BunnyBGTR frozenbraintr değil hiçbir zamanda... olmadı bunnybgtr mavie gerçek adıyla ceyda frozen ise yasin