- En iyi cevaplar
- 0
Buyrun buyrun, bu sohbet konusunda çok bonkörüz efendim. Siz yeter ki muhabbet edin çay,sigara bizden.Bi dal sigara
Buyrun buyrun, bu sohbet konusunda çok bonkörüz efendim. Siz yeter ki muhabbet edin çay,sigara bizden.Bi dal sigara
Hocam dal ile paketi karıştırmayalım zirâ onun dalı 1.85 iken paketi 12 liraya patlayabiliyor.Buyrun buyrun, bu sohbet konusunda çok bonkörüz efendim. Siz yeter ki muhabbet edin çay,sigara bizden.
![]()
Bonkörüz dedik ya uleyn!Hocam dal ile paketi karıştırmayalım zirâ onun dalı 1.85 iken paketi 12 liraya patlayabiliyor.
Bir vakit gif savaşı gibi bir şey duymuştum birinden. Gayet eğlenceliydi izlemesi. Hatta sırf bunun için açılan bir konu vardı. Bence bir tekrarı daha olmalı.
![]()
diyorum gruba girin diye gelmionuz ki abi :cry:Beklendiği kadar tutmayan bir sohbet konusu daha. Ne yaparsın, eski ortam olmadıktan sonra.
![]()
İçmiyorum ki tütünün tadına bakıcaktım vaz geçtimBuyrun buyrun, bu sohbet konusunda çok bonkörüz efendim. Siz yeter ki muhabbet edin çay,sigara bizden.
![]()
Eski ortam yok ki (çokda sevmezdim gerçi eheehrh) sohbeti seviyorsan Twitch/TeasyCato konuyu açan bendenizdim efenim
diyorum gruba girin diye gelmionuz ki abi :cry:
bi de hit kalmamış kimse beni takmıyor
Uzdunİçmiyorum ki tütünün tadına bakıcaktım vaz geçtim
Eski ortam yok ki (çokda sevmezdim gerçi eheehrh) sohbeti seviyorsan Twitch/TeasyCat
Yeni ortam diye bir şey yok ortam diye bir şey yok çünkü mesela ben her gece makarna reklamları ile sohbet ederim
Nankör herif seniİçmiyorum ki tütünün tadına bakıcaktım vaz geçtim
Eski ortam yok ki (çokda sevmezdim gerçi eheehrh) sohbeti seviyorsan Twitch/TeasyCat
Yeni ortam diye bir şey yok ortam diye bir şey yok çünkü mesela ben her gece makarna reklamları ile sohbet ederim
Biz bize yeteriz ayol. Bak bi sohbet konusu açmışız katılımcıların çoğusu eskilerden. Yılların verdiği çekingenliğiniz de gözler önünden kaçmıyor değil. Biz bizeyiz şurada,yabancı değiliz. Bir konu çıksın katılımda olsun bu konuda sabahlarım. Bak beni bilen bilir harbi sabahlarım. 24 saat aktif kalan sohbet konusu görmüşlüğümüz var.Uzdunfb da geri getirmeye calisiyorum da sadece kemal geldi [emoji55]
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yasin'i hatirliyonuz mu xgxgxg sari bucur yaniAhh eski günler geldi aklıma xd ağır ergenlik zamanım birde 2016 yazı var inanılmaz denen bir çomar vardı arkamdan sallar dururk neria işemeli fotoğraflar atardı
Forumdaki neredeyse tüm önemli üyelerin azalmasının sebebi pekde yönetim değil aslında yönetimin etkisi %10 kendisini elit insan sanan çomarlar %30 mario grafikli oyunun yaş kitlesi düşmesiyle birlikte forumunda yaş kitlesi düşmesi 2 yaşındaki çocuğun elinde bile telefon var bilin bakalım ne açık %30 ailevi sebepler forumdan ve bazı forumdaki rezil insanlardan sıkılma %30 benimde bırakma sebebim bu oldu tam bırakmadım gerçi canım sıkıldıkca giriyorum hala örnek veriyim berk bir pedofili berk ona yavşıyor berk 10 yaşında bir çocuk :/ alışınca aslında pek takmıyosun bunları
Hatırlamazmıyım ben o kişiye yavşıyo isem herhalde yasin o kişiyi ... eh eh eh o kişi dediğim kişi bunnybgtr şuanki adı ile mavie bunu kendisi hakaret olarak algılayabilir ama ismini söylemek istemediğim kişiler sölediğimse ise beni yine özelden sinir edecek kişiler davşanı galiba animelerdeki taş gibi bir kız sanıyolar ( evet buna yavşayan kişiler aşırı asosyal otaku ergenler) hala duruyor bulut sunucumda resmi hala duruyor arkadaşlarımla bakıp gülüyoruz buna neden bu kadar çok kişi yavşıyor diye mavie bunu görürse yanlış anlamasın dalga geçtiğimiz kişi o değil yavşayanlar ki severim kendisini platonik olarak ama şöle örnekliyim ben @Shrike ı seviyorum ama tensel filan değil yani xD ilerde biseksüel vs. Olursam düşünürüm aslında musti arkana dikkat et bundan sonra xdYasini hatirliyonuz mu xgxgxg sari bucur yani
Bi cola içersin işte .dHatırlamazmıyım ben o kişiye yavşıyo isem herhalde yasin o kişiyi ... eh eh eh o kişi dediğim kişi bunnybgtr şuanki adı ile mavie bunu kendisi hakaret olarak algılayabilir ama ismini söylemek istemediğim kişiler sölediğimse ise beni yine özelden sinir edecek kişiler davşanı galiba animelerdeki taş gibi bir kız sanıyolar ( evet buna yavşayan kişiler aşırı asosyal otaku ergenler) hala duruyor bulut sunucumda resmi hala duruyor arkadaşlarımla bakıp gülüyoruz buna neden bu kadar çok kişi yavşıyor diye mavie bunu görürse yanlış anlamasın dalga geçtiğimiz kişi o değil yavşayanlar ki severim kendisini platonik olarak ama şöle örnekliyim ben @Shrike ı seviyorum ama tensel filan değil yani xD ilerde biseksüel vs. Olursam düşünürüm aslında musti arkana dikkat et bundan sonra xd
Benim bırakma sebebim unuttuğum bir kaç üye ve unuttuğum bir kaç konu ile beraber yasaklanmamdı.Ahh eski günler geldi aklıma xd ağır ergenlik zamanım birde 2016 yazı var inanılmaz denen bir çomar vardı arkamdan sallar dururk neria işemeli fotoğraflar atardı
Forumdaki neredeyse tüm önemli önemsiz üyelerin azalmasının sebebi pekde yönetim değil aslında yönetimin etkisi %10 kendisini elit insan sanan çomarlar %30 mario grafikli oyunun yaş kitlesi düşmesiyle birlikte forumunda yaş kitlesi düşmesi 2 yaşındaki çocuğun elinde bile telefon var bilin bakalım ne açık %30 ailevi sebepler forumdan ve bazı forumdaki rezil insanlardan sıkılma %30 benimde bırakma sebebim bu oldu tam bırakmadım gerçi canım sıkıldıkca giriyorum hala örnek veriyim berk bir pedofili berk ona yavşıyor berk 10 yaşında bir çocuk :/ alışınca aslında pek takmıyosun bunları
Lan lan lan ne oluyor lan? I am shock oldum ulan. Kafam karıştı şimdi. Sarıbücürün adı Yasin emi? Bu Yasin bunnybgtr hesabı ile kendini kız olarak tanıtan kişi? Ve bu bunny Mavie mi? Bir şeyler kaçırdım ya da anlamadım kafam patladı şu an bir yardım edin. Birisi açıklasın bana. Biseksüel? Wat?Hatırlamazmıyım ben o kişiye yavşıyo isem herhalde yasin o kişiyi ... eh eh eh o kişi dediğim kişi bunnybgtr şuanki adı ile mavie bunu kendisi hakaret olarak algılayabilir ama ismini söylemek istemediğim kişiler sölediğimse ise beni yine özelden sinir edecek kişiler davşanı galiba animelerdeki taş gibi bir kız sanıyolar ( evet buna yavşayan kişiler aşırı asosyal otaku ergenler) hala duruyor bulut sunucumda resmi hala duruyor arkadaşlarımla bakıp gülüyoruz buna neden bu kadar çok kişi yavşıyor diye mavie bunu görürse yanlış anlamasın dalga geçtiğimiz kişi o değil yavşayanlar ki severim kendisini platonik olarak ama şöle örnekliyim ben @Shrike ı seviyorum ama tensel filan değil yani xD ilerde biseksüel vs. Olursam düşünürüm aslında musti arkana dikkat et bundan sonra xd
Hop hop hop düzelt o mesajı susturma gelir şimdi.Craftmanden sonra adminler cok suyunu cikarttilar bea
BunnyBGTR frozenbraintr değil hiçbir zamanda... olmadı bunnybgtr mavie gerçek adıyla ceyda frozen ise yasinLan lan lan ne oluyor lan? I ** shock oldum ulan. Kafam karıştı şimdi. Sarıbücürün adı Yasin emi? Bu Yasin bunnybgtr hesabı ile kendini kız olarak tanıtan kişi? Ve bu bunny Mavie mi? Bir şeyler kaçırdım ya da anlamadım kafam patladı şu an bir yardım edin. Birisi açıklasın bana. Biseksüel? Wat?
Hop hop hop düzelt o mesajı susturma gelir şimdi.