Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Onu Demek İstemedim Ben kardeşimle Aynı Modemi Kullanıyoruz Register Hakkı 1 tanemi 2 tanemi
Açıkçası Modemi Resetlemem gerekiyomu gerekmiyomu diye soruyum 2 hesap açmak için :D
Proxy yada VPN kullan dostum. Modemi açıp kapamak zor olabilir.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aklindaki plan gibi ozel bi client mod vs. olacakmi? Resource pack olacaktir bu kadar ayrinti varsa
Bazıları Minecraft optimization problemi var diye ağlıyor. Resource pack ile düşünemiyorum ama yine de halledebilirler bence :-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Serverın tam olarak ne zaman açılacağını söylersen çok mutlu olurum.Ayrıca eğer söylediğin gibiyse 6 saatimi orada geçireceğim.Birde cracklilerde girsin ama mobil onaylı olsun pls .s
1 ay içerisinde en azından kapalı beta olarak açabiliriz bir sıkıntı çıkmazsa. Mod yazmayı düşünmüyoruz. Resource Pack olayı tartışılabilir, olabilir yani.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
1 ay içerisinde en azından kapalı beta olarak açabiliriz bir sıkıntı çıkmazsa. Mod yazmayı düşünmüyoruz. Resource Pack olayı tartışılabilir, olabilir yani.
Yeni İtemler Eklemiyoranız Yani Asa - Tabanca Fln Olarak Gerek Yok Yani Textureye

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Yeni İtemler Eklemiyoranız Yani Asa - Tabanca Fln Olarak Gerek Yok Yani Textureye
Extra itemden ziyade efektlere yoğunluk verebiliriz belki. Texture packin oynanışın önüne geçmesine izin veremeyiz, oynayış kolay olmalıdır.

umut_

En iyi cevaplar
0
Extra itemden ziyade efektlere yoğunluk verebiliriz belki. Texture packin oynanışın önüne geçmesine izin veremeyiz, oynayış kolay olmalıdır.
Sadece Effectlere Görüntü Katmak İçin Bir Texture Olabilir Ama Bunuda Kişi Ne Kadar Beğenir Bilinmez Sonuçta Herkesin Alıştığı Bir Texture Var Başka Texturelerde Zorluk Yaşayabilirler Onun İçin Pek Gerek Yok

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Sadece Effectlere Görüntü Katmak İçin Bir Texture Olabilir Ama Bunuda Kişi Ne Kadar Beğenir Bilinmez Sonuçta Herkesin Alıştığı Bir Texture Var Başka Texturelerde Zorluk Yaşayabilirler Onun İçin Pek Gerek Yok
Özel bir resource pack eklenebilir, müzik vs. için. Ancak bu resource packin kullanımı zorunlu olmaz. İstemeyenler indirmez.

umut_

En iyi cevaplar
0

burak467467

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Premium Olanlar Premium Olsun Demişler Ama :) Ben Crack'Lı Olması Daha Mantıklı Olur Hem 2 Kat Daha Fazla Oyuncu Gelir
Hemde Bu Güzel Serverde herkes Oynamak İster Yani Herkeze Açık Bir Server Daha Hoş Olur
(Not : Bendede Pre Var)