Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
durumun umurum da değil sonuçta crackli oynuyorsun. durumunun iyi ya da kötü olması iyi bir bahane değil
işte sizin gibi herifler yuzunden crack yapmaya devam edecegim ve destekleyecegim. Bakin çocuk oyun oynama hakki ile dogar istedigi oyun oynamakta ozgurdur hicbir cocugun parası yok diye oyun oynama hakki elinden alinamaz ve parasiz oynuyor diye yargilanamaz. Asil sizin bu cocuklari yargilanamaniz gunah lan zengin zuppeler. Birdaha bu forumda parasi olmadigi icin korsan oyun oynamak zorunda kalan kisileri yargilarsaniz karsinizda beni bulursunuz !

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte sizin gibi herifler yuzunden crack yapmaya devam edecegim ve destekleyecegim. Bakin çocuk oyun oynama hakki ile dogar istedigi oyun oynamakta ozgurdur hicbir cocugun parası yok diye oyun oynama hakki elinden alinamaz ve parasiz oynuyor diye yargilanamaz. Asil sizin bu cocuklari yargilanamaniz gunah lan zengin zuppeler. Birdaha bu forumda parasi olmadigi icin korsan oyun oynamak zorunda kalan kisileri yargilarsaniz karsinizda beni bulursunuz !

Ben de pre yim ama seninle aynı fikirdeyim herkesin parası yok

Aydan ayfon tarafından Tapatalk aracılığı ile gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben de pre yim ama seninle aynı fikirdeyim herkesin parası yok

Aydan ayfon tarafından Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben de crackim sana da katılıyorum çünkü 60 TL'yi veriyorsun bir kere çok büyük para değil diyorlar ama çoğu çocuk ise para var ama izin olmadığından dolayı Minecrafti alamıyorum diyor ki aynı durum derslerime sonra çalışmam diye bende de var...
Edit: Yani herhangi bir şekilde Premium alamayan Crack kullanan kişilere de saygılı olmaya özen gösterin. Onları hergün zevkle, tutkuyla oynadıkları ve bazen tam da bağımlılık yapmış oyunda rahat bırakın.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Annesi babası almış kendini bir şey sanıyor arkadaş

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yuru be goruyum seni zenginler olsun dicemde onlarda yasasin onlarda insan :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mobil Onaylı olmaz ise oyuncu kitlesinin %90'ını dışlamış olacak SO ekibi ben olsam göze alamazdım.
Mobil onaylı olması en iyisi olur.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mobil Onayı gelmesi lazım yada Büyük bir filtre gelmesi lazım Güzel güzel oynarken küçücük çocukların abi abi laflarını küfürlerini duymak istemem açıkcası tüm oyunun içine eder.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Annesi babası almış kendini bir şey sanıyor arkadaş
Annelerinden alıyorlar kredi kartlarını istediği oyunu alıyor sonrada parası olmayan kişileri yargılayarak yaptığınız iş günah emek hırsızları vb. kelimeler kullanıyorlar parası olmayıp zorunlu korsan oynayan arkadaşları.

Burdan ininal kart al diyen ZAVALLILARA sesleniyorum. Ailen izin vermiyorsa gizlice ininal kart al içine hergün içine harçlığının yarısını at 1,5 2 ayda Premium alırsın bu kadar kolay iş "GÜNAH İŞLEMEZSİN BÖYLECE" diyenlere sizin yaptığınız günahları sayıyorum.
Hergün 1 tl alan kişiler tanıyorum. Babası sabah akşam çocuğuna harçlık çıkarmak için çalışan o büyük ayakları öpülecek babalar tanıyorum. Günde 3 - 5 tl sabah akşam alın teriyle çocuğuna harçlık çıkarıyor çocuğum derslere iyi çalışsın aç kalmasın diye.
Sizin yaptığınız ne ?
Hem çocuğu boğazından kesmeye teşvik ediyorsunuz. Hem de ailesinden gizli iş yapmaya teşvik ediyorsunuz. Bu çocuğun oyun ihtiyacı var. "GÜNAHA GİRMESİN EMEK VAR BU İŞİN İÇİNCE YAPTIĞIN AYIP" diyerek çocuğu utandırarak ve hakaretle yargılayarak bunları yapmasına teşvik ettiriyorsunuz. O çocuk açlıktan yorgun düşüp sınavlardan düşük not alıp istediği liseye yerleşemeyip iş sahibi olamayınca bunun hakkını nasıl ödeyeceksiniz ? O çocuk para bulamayınca "Oyunu satın alıp günaha girmemek için" hırsızlık yapıcak. Hırsızlığa alışacak. Bunun suçlusu kim ? Siz ?
O kadar zavallısınız ki yüzünüze tükürsem Allah'ım yağmur yağdı şükür dersiniz.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Annelerinden alıyorlar kredi kartlarını istediği oyunu alıyor sonrada parası olmayan kişileri yargılayarak yaptığınız iş günah emek hırsızları vb. kelimeler kullanıyorlar parası olmayıp zorunlu korsan oynayan arkadaşları.

Burdan ininal kart al diyen ZAVALLILARA sesleniyorum. Ailen izin vermiyorsa gizlice ininal kart al içine hergün içine harçlığının yarısını at 1,5 2 ayda Premium alırsın bu kadar kolay iş "GÜNAH İŞLEMEZSİN BÖYLECE" diyenlere sizin yaptığınız günahları sayıyorum.
Hergün 1 tl alan kişiler tanıyorum. Babası sabah akşam çocuğuna harçlık çıkarmak için çalışan o büyük ayakları öpülecek babalar tanıyorum. Günde 3 - 5 tl sabah akşam alın teriyle çocuğuna harçlık çıkarıyor çocuğum derslere iyi çalışsın aç kalmasın diye.
Sizin yaptığınız ne ?
Hem çocuğu boğazından kesmeye teşvik ediyorsunuz. Hem de ailesinden gizli iş yapmaya teşvik ediyorsunuz. Bu çocuğun oyun ihtiyacı var. "GÜNAHA GİRMESİN EMEK VAR BU İŞİN İÇİNCE YAPTIĞIN AYIP" diyerek çocuğu utandırarak ve hakaretle yargılayarak bunları yapmasına teşvik ettiriyorsunuz. O çocuk açlıktan yorgun düşüp sınavlardan düşük not alıp istediği liseye yerleşemeyip iş sahibi olamayınca bunun hakkını nasıl ödeyeceksiniz ? O çocuk para bulamayınca "Oyunu satın alıp günaha girmemek için" hırsızlık yapıcak. Hırsızlığa alışacak. Bunun suçlusu kim ? Siz ?
Yürü be iyi konuştun şahsen benim babam izon vermedi bende bayramdaki harçlıklarımı annaneme verdim o da bana aldı

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sizin yaptığınız ne ?
Işte o zenginler para onları o kadar kör etmişki artık herkesi kendinden zengin sanıyorlar ama şimdi daha tavırlı şeyler söyleyip çok rencide ederdimde ortam uygun değil.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zenginlik mevzusu yapan acizlere sesleniyorum günde veya haftada her neyse 1 2 tl bos yere harcicaginiza bitiktirebilirsiniz biliyoruz ülkemisin maddi durumubiyi değil benim aileminde iyi degil fakat biriktirdim 12 yasindaki cocuklara illaki bayram parasi veriliyordur şöyle düşünün siz bir iş yapıyorsunuz sizin işinizin emeğinizin karşılığını veren de var ayriyetten uyanıklık yapıp çakmasıyla uğraşanlar var

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zenginlik mevzusu yapan acizlere sesleniyorum günde veya haftada her neyse 1 2 tl bos yere harcicaginiza bitiktirebilirsiniz biliyoruz ülkemisin maddi durumubiyi değil benim aileminde iyi degil fakat biriktirdim 12 yasindaki cocuklara illaki bayram parasi veriliyordur şöyle düşünün siz bir iş yapıyorsunuz sizin işinizin emeğinizin karşılığını veren de var ayriyetten uyanıklık yapıp çakmasıyla uğraşanlar var
Biz zaten parası olupda crack kullanan kişileri demiyoruz zaten anlama problemli arkadaşım.
Yazdıklarımı tekrar okursan sevinirim yoksa seni bu konuda ayağımın altına almayayım şimdi ?
Gün gelir elini öpücek akraban kalmaz. Gün gelir günde 2 tl harçlık alırsın para biriktiremezsin.
Sonra kendi kendine dersin.
Biriktirip alırım ailem illa para verir.
Zengin lafını bile "parası fazla kişi" olarak anlıyorsun ki bu sayede öküzden farklı beyninin olmadığı anlaşılıyor.
Biz sizin gibi insanlara hayvan zekalı deriz çünkü "Empati" yapmasını bilmeyen kişi gözümde hayvandan farkı yoktur.
Daha sayayımmı ?

Son düzenleme:

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz zaten parası olupda crack kullanan kişileri demiyoruz zaten anlama problemli arkadaşım.
Yazdıklarımı tekrar okursan sevinirim yoksa seni bu konuda ayağımın altına almayayım şimdi ?
Gün gelir elini öpücek akraban kalmaz. Gün gelir günde 2 tl harçlık alırsın para biriktiremezsin.
Sonra kendi kendine dersin.
Biriktirip alırım ailem illa para verir.
Zengin lafını bile "parası fazla kişi" olarak anlıyorsun ki bu sayede öküzden farklı beyninin olmadığı anlaşılıyor.
Biz sizin gibi insanlara hayvan zekalı deriz çünkü "Empati" yapmasını bilmeyen kişi gözümde hayvandan farkı yoktur.
Daha sayayımmı ?
Öncelikle üslubunu bozma ve dikkat et, zengin demek parası olan demektir bunuda aklının bi kenarına kazı.
Senin gibi olayları farklı boyutlara taşıyan kişilerin mesajını okuyarakta vakit kaybedemem :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle üslubunu bozma ve dikkat et, zengin demek parası olan demektir bunuda aklının bi kenarına kazı.
Senin gibi olayları farklı boyutlara taşıyan kişilerin mesajını okuyarakta vakit kaybedemem :)
Tek yönlü düşünen bir beynin olduğunu kendin bile onaylıyorsun. Şimdi sessizce konudan gidebilirsin.