Kardeşim ben yazılımcıyım. Istersem mükemmel logo yaparım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim ben yazılımcıyım. Istersem mükemmel logo yaparım.
O geçici logomuz. Yeni logoumuzu ilk seninle paylaşacağımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Senin sunucu iptal olmuştu proje ?Açıkçası sunucum için bir isim bile düşünemedim. Ne düşünsem oda çıkıyor, MinePaxs idi bu isimde çok klişe gözükmeye başladı artık bana.
Sunucunun sadece başharfi dedim yaAma işte nasıl olsun mesela İcon domuz olsun, Logo bayrak olsun devamında sunucu ismi yazsın vs. şeyler söyleyin. Bunlar kapsamlı şeyler.
Peki bekliyorum, şakasına attım kızdırmadım umarım. ^^ :öl:O geçici logomuz. Yeni logoumuzu ilk seninle paylaşacağım
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar açmaya karar verdim ve artık tek kişiyim sana uydumSenin sunucu iptal olmuştu proje ?
Tamamdır.Sunucunun sadece başharfi dedim ya![]()
Yazılımcılığın Grafik tasarımcılığı ile ne alakası varKardeşim ben yazılımcıyım. Istersem mükemmel logo yaparım. Fakat arkadaşın o konulardaki bilgisinin zayıf olduğunu varsayarak öneride bulundum.
Senin grafik programında yazılıyor canımYazılımcılığın Grafik tasarımcılığı ile ne alakası var![]()
Hayır tamam yaparsın da herkesin yeteneği farklı,bence grafik tasarımcıları senden daha iyi çizebilirlerSenin grafik programında yazılıyor canım
Hayır tamam yaparsın da herkesin yeteneği farklı,bence grafik tasarımcıları senden daha iyi çizebilirler
Ama tabii alınma,mesleğine saygım var ve istediğim meslek te o![]()