Sunucumun İconu ve Logosu için fikir verebilir misiniz?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bir sunucu açacağım ve aklıma hiçbir Logo ve İcon tasarımı gelmiyor. Yani geliyor ama hepsini yapmışlar. Nasıl bir sunucu Logosu ile İconu olabilir lütfen tavsiyelerde bulunur musunuz?

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkası gri ve sunucunun baş harfi yazsın turuncu bir şekilde.

InkaX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba @Emrsmsk ,
Öncelikle İkonun arkaplanı beyaz gri ve benzeri bir renk yapmalısınız. Sonra üzerine sunucunun baş harfi veya sunucuyu anımsatan bir sekil koyarak iyi bir icon yapabilirsiniz.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Merhaba @Emrsmsk ,
Öncelikle İkonun arkaplanı beyaz gri ve benzeri bir renk yapmalısınız. Sonra üzerine sunucunun baş harfi veya sunucuyu anımsatan bir sekil koyarak iyi bir icon yapabilirsiniz.

İşte adam o ne olsun diye soruyor :(

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucunun ismini verirsen ona göre bir şey bulabiliriz.Atıyorum YastıkCraft ise yastık koyarsın.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun ismini verirsen ona göre bir şey bulabiliriz.Atıyorum YastıkCraft ise yastık koyarsın.
Açıkçası sunucum için bir isim bile düşünemedim. Ne düşünsem oda çıkıyor, MinePaxs idi bu isimde çok klişe gözükmeye başladı artık bana.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş sana önerim onların dediği gibi sunucunun baş harfini veya sunucuyu temsil eden bir minecraft imgesi koy ama arkaplanı gri veya beyaz YAPMA!
Arka planı geçirgen (transparent) yap,gri veya beyaz arka plan yapma onlar yetenek istemez ve boş yere uğraşırsın.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@InkaX ve @ByAehn sunucumun ismini buldum kimsede yok. AngryCraft ve sunucumun İconu kuş olacak. Tamamdır buldum ben çok teşekkürler :D
(Muhteşem bir sunucu olacak.)

InkaX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş sana önerim onların dediği gibi sunucunun baş harfini veya sunucuyu temsil eden bir minecraft imgesi koy ama arkaplanı gri veya beyaz YAPMA!
Arka planı geçirgen (transparent) yap,gri veya beyaz arka plan yapma onlar yetenek istemez ve boş yere uğraşırsın.

Kardeşim ben yazılımcıyım. Istersem mükemmel logo yaparım. Fakat arkadaşın o konulardaki bilgisinin zayıf olduğunu varsayarak öneride bulundum.