Türkiye'de Brony Olmak (My Little Pony'ciler Buraya)

Haklı Mıyım?

• Haklısın. Türkiye'de Brony olmak gerçekten zor.

Kullanılan: 6 54.5%
  • Haksızsın. Brony'ler gerçekten .........

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ezmek gibi bir amacım yok ama insanın fikri neyse zikri de odur. Ezilmek istiyorsun galiba. Ben de insanlara animenin zaman kaybı olduğunu söyledim ve izlememelerini önerdim. Hadi bakalım.[DOUBLEPOST=1409693247,1409693175][/DOUBLEPOST]Resmen adamlara ruh hastası dedin, hala öneri diyorsun.
Bak şimdi sana dediğim şeyi mutlaka yap ama mutlaka ha!
Şimdi öncelikle senin yanın da durup sana O vesveseleri veren kendisini insanlardan üstün gören mahlukata de ki annesine selamım var.
Daha da seninle boş boş tartışıp bu konuyu kirletip arşive gitmesin de rolüm olmasını istemem git şimdi duvarı yumrukla çünkü MLP izleyenlere hakaret ettiğimi kabul ediyorum için rahatlamıştır umarım?Ve şunu da söylüyorum ki Animeye laf atanları kınamıyorum çünkü bir insan kınadığı şeyi bu dünya da yaşamadan göç etmezmiş ve ben animeler hakkın da kötü konuşan kişilere de hakaret ederim bu benim huyumdur şimdi git ne hain varsa gör!Seninle uğraşamam bu saatten sonra ve hiçbir mesajına cevap yazamam ya kendini ye yada SUS!

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Anime de MLP de zaman kaybı. Tabii ki herkesin görüşü farklı.
Açıkçası bende senin gibiydim, animeden nefret ediyordum, sonra bir ışık geldi, Aydınlandım! :D shaffer sağ olsun beni sao ile tanıştırdı, bayıldım kaldım :D Cumartesi günlerini full anime ile doldururum :D

• Beğen
Reactions: DIO

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahhaha, ben sana öyle şeyler demedim ama kabullenmen güzel. Tartışmada cevap veremeyecek duruma gelince çocuklaşıp tartışmayı terketmek.. Yine acınası davranışlar sergiliyorsun. Bu mesajı görünce eminim ki cevap vermemek için kendini zor tutacaksın.. Hadi, sana yüksek egolarınla köpürmeler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ahhaha, ben sana öyle şeyler demedim ama kabullenmen güzel. Tartışmada cevap veremeyecek duruma gelince çocuklaşıp tartışmayı terketmek.. Yine acınası davranışlar sergiliyorsun. Bu mesajı görünce eminim ki cevap vermemek için kendini zor tutacaksın.. Hadi, sana yüksek egolarınla köpürmeler.
Seni böyle mutlu görmek beni sevindirdi açıkçası acınası bir halin vardı ve ben de seni mutlu edeyim dedim.
Bana yakışmayan sözler söylemeye devam et ben seni rapor etmeyeceğim çünkü senin mesajlarını görevliler görünce gerekeni yaparlar merak etme. :)
Şahsen senden şikayetçi değilim diyemem çünkü senin için gereken şeyin yapılmasını istiyorum hem bu sayede bu çocukça sevincini unutup olgunlaşırsın biraz artık anla sana zarar vermek istemediğimi çünkü s en bir kolay lokmasın ve ben ise saldır yönü en korkunç olanı kalbe olan bir kişiyim ve bu yönümü kullanmayacağıma dair yemin ettim çünkü bir arkadaşımın psikolojisini bozdum ve çocuk 4 yıldır çekiyor umarım benim ne kadar şeytani işler yapa bileceğimi de düşünüyorsundur hadi git ve arkadaşlarına bir canavarın yaklaştığını söyle. :)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu yaptığın tartışma çıkarmaya giriyor ve tartışma çıkarmanın cezası süresiz uzaklaştırma, şimdi bir yudum çay al ve sakinleş :D (Ciddiyim çay insanı yumuşatıyormuş :D)

• Beğen

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi ya, hava kılıcı da aç. Bakmayacağım dediğin sözünü bile tutamadın. Benim fikrime olan saygısızlığın görülünce kimin başı yanar merak ediyorum.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu yaptığın tartışma çıkarmaya giriyor ve tartışma çıkarmanın cezası süresiz uzaklaştırma, şimdi bir yudum çay al ve sakinleş :D (Ciddiyim çay insanı yumuşatıyormuş :D)
Peki O zaman cool arkadaşım neden bu forum da birçok tartışma çıkartan kişiler süresiz uzaklaştırılmıyorlar?
Senin dediğin O hep bahsedilen eski sistemden kalma bir kural olabilir mi?
[DOUBLEPOST=1409694903,1409694827][/DOUBLEPOST]
Tabi ya, hava kılıcı da aç. Bakmayacağım dediğin sözünü bile tutamadın. Benim fikrime olan saygısızlığın görülünce kimin başı yanar merak ediyorum.
Bak şimdi tatlı tavşancık sana bir şey öğreteceğim.
Mesaj yazacağın kişinin mesajının hemen sağ altında ''Cevapla'' butonu var Ona basarsan gönderdiğin mesajın O kişiye olduğu anlaşılır.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki O zaman cool arkadaşım neden bu forum da birçok tartışma çıkartan kişiler süresiz uzaklaştırılmıyorlar?
Uzaklaştırılıyorlar, bundan emin olabilirsin. Sen kimin uzaklaştırılmadığını gördün ?

• Beğen

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1409694903,1409694827][/DOUBLEPOST]
Bak şimdi tatlı tavşancık sana bir şey öğreteceğim.
Mesaj yazacağın kişinin mesajının hemen sağ altında ''Cevapla'' butonu var Ona basarsan gönderdiğin mesajın O kişiye olduğu anlaşılır.

Telefonumun yazma bölümünde 1024 karakter sınırı olduğu için cevaplaya basamıyorum "tavşancık"

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Fikrime saygı duysaydı bu tartışma çıkmazdı.
Fikrine saygı duymuyorum bir sorunun mu var?Bunu değiştiremezsin ve kendini büyük birisi olarak görme çünkü O kadar acizsin ki kendi işlerinin hepsini bile kendin yapmıyorsun o kadar acizsin ki kendi ihtiyaçlarını tam anlamıyla kendin karşılayamıyorsun daha fazla acizliğinden bahsetmek istemiyorum çünkü sen kendini cidden bir şey zannediyorsun eğer ben egoistlik yapmışsam yapmışımdır bunun üstünde durarak beni değiştiremezsin çünkü benim egoistlik diplomam var beni durduramazsın sana veya başkasına hakaret ede bilirim seni sen ilgilendirir başkalarına yaptığım şeyleri göstererek beni ezmeye çalışman senin acizliğindir bana sana yaptıklarımla gel başklarının şeyleri gelme çünkü bu senin acizliğini ortaya çıkıyor yov. B) (Rap yapasım geldi :lol:)

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne acizliğimi gördün, ne işimi başkalarına yaptırdığımı gördün? Fikrime saygı duymuyorsan susacaksın.

@Pr1sonsoul o konuda Bestia haklı kimse yasaklanmıyor.[DOUBLEPOST=1409695547,1409695435][/DOUBLEPOST]@Prisonsoul akıllı telefonumda arıza var, onu tamire yolladım şimdilik dandik bir telefon kullanıyorum.