- En iyi cevaplar
- 0
Bak şimdi sana dediğim şeyi mutlaka yap ama mutlaka ha!Ezmek gibi bir amacım yok ama insanın fikri neyse zikri de odur. Ezilmek istiyorsun galiba. Ben de insanlara animenin zaman kaybı olduğunu söyledim ve izlememelerini önerdim. Hadi bakalım.[DOUBLEPOST=1409693247,1409693175][/DOUBLEPOST]Resmen adamlara ruh hastası dedin, hala öneri diyorsun.
Şimdi öncelikle senin yanın da durup sana O vesveseleri veren kendisini insanlardan üstün gören mahlukata de ki annesine selamım var.
Daha da seninle boş boş tartışıp bu konuyu kirletip arşive gitmesin de rolüm olmasını istemem git şimdi duvarı yumrukla çünkü MLP izleyenlere hakaret ettiğimi kabul ediyorum için rahatlamıştır umarım?Ve şunu da söylüyorum ki Animeye laf atanları kınamıyorum çünkü bir insan kınadığı şeyi bu dünya da yaşamadan göç etmezmiş ve ben animeler hakkın da kötü konuşan kişilere de hakaret ederim bu benim huyumdur şimdi git ne hain varsa gör!Seninle uğraşamam bu saatten sonra ve hiçbir mesajına cevap yazamam ya kendini ye yada SUS!