viphammadde

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burasi tartisiliacak yer degil artik tartismaya bir son verin

SORUNUN CEVABİ :
İki cesit viphammadde yapabilirsin 1.si hammaddeyi yaptiginda kisiyi hammadeye sen eklemek istersen /rg addmember <wgadi> <nick>

Eger boyle tek tek adam eklemeye ugrasamam dersen direk vip gruplar girip oto kirabilsin istiyorsan /rg addmember <wgadi> g:<grupadi>

Ornek verim :
/rg addmember viphammadde g:megavip

Bunlar viplerin kirabilmesi icindi simdi ise hammaddeye sadece vipler girebilir yapmayi anlaticam ilk once //wand la baltamizi aliyoruz yerleri belirliyoruz /rg define wg adi yada wg attiysan /rg flag entry deny Yaz. Simdi bu komutu girdikten sonra o hammaddeye kimse giremicek vipler bile giremez ama eger sem oraya sadece viplerin girmesini istiyorsan /rg addmamber wgadi g:grupadi yazman yeterli yukarda anlattigim gibi...

NOT: Wg atmayi.biliyosundur umarim

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu cümlede kendi seviyeni belli ettin.
Al bak forum kurllarından bir kısım :)
  • Arama Yapın
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.
Forumda "Arama Yapın" başlıklı bir kural bulunmamaktadır.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yapmanız gerekenlerde var dorum kuralları kısmında :)
Neticede oda dorum kuralları konusunda :)
Yapmanız gerekenler ve yapabilecekleriniz çok farklı kelimeler, okuduğun şeyi söylerken farklı yorumlama. Kurallar kısmında "Geneller Kurallar ve Rehberler" de yazıyor fakat böyle bir kural olduğunu daha önce duymadım.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapmanız gerekenler ve yapabilecekleriniz çok farklı kelimeler, okuduğun şeyi söylerken farklı yorumlama. Kurallar kısmında "Geneller Kurallar ve Rehberler" de yazıyor fakat böyle bir kural olduğunu daha önce duymadım.
Konunun konusu farkli tartistiginiz seye bakin bir son verin yoksa rapor edicem. Cozumu Yonetici Halledicek

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Konunun konusu farkli tartistiginiz seye bakin bir son verin yoksa rapor edicem. Cozumu Yonetici Halledicek

Burada bir tartışma yok canısı arkadaşlar bazı şeyleri bilmiyorlar anlatıyorum. Ha bu arada mesajınızla şu kuralları çiğnediğinizi belirtmek istiyorum.
Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
Lütfen kuralları bu linkten okuyunuz.

entasemu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
multiverse core indir ve sadece Vipler için Dünya Aç orayıda Hammadde yap
/mvinv addworld [dünya-ismi] [grup-ismi]-bir gruba dünya ekler.