Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Skroob

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
asdfsdfgfh :D bizim server kolay? omg.
Bu halini kolay bulmanı takdir ettim cidden . Sende demekki benim gibi zoru sevenlerdensin. Bencede bu hali kolay , zor bulduğundan diğerleri online sayımız düşük.
Zoru Çok Severim Bir şey İçin 24 Saatimi Bile Verebilirim :)

MrBird79

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum MMoFactiondun spawnındaki saçılan dia,kafa vb. kaldırın lag yapıyo oynayamıyoruz ve 1.7.10 alın 1.8 oynanmıyo çoğu bilgisayarda.

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedeeeen Neden 1.8 Neden ?

İlk defa sizin yüzünüzden 1.8 e geçiyorum vebali boynunuza :D

SvsYonetim

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server başaralı fakat burdan FORUMUN Yetkılılerıne Seslenırım ki guncellemek yasak diye bilirim bu forumdada adaletsizlikler gorulmeye başladı :)

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server başaralı fakat burdan FORUMUN Yetkılılerıne Seslenırım ki guncellemek yasak diye bilirim bu forumdada adaletsizlikler gorulmeye başladı :)
Kuralları okursanız öyle bir şey olmadığını görebilirsiniz. Konuyu üste çıkarmak için 12 saatte bir 1 kez güncel yapabilirsiniz. Ekstradan sanırsam sizin bahsettiğiniz konu başlığı ise bunu değiştirmek yasak değil... Bunu Forum Yöneticisi @JusticeWhip 'e sorabilirsiniz.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel beğendim. Farklı bir konsept yapılmış, eklentiler oyuna farklı bir hava katmış. Emek verildiği kesin, başarılar.
(Lapis her ne kadar oyunu *** etsede yanlis anlamadıysam bu bir pvp odaklı sunucu yani pek sorun olmaz.)

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
asdfsdfgfh :D bizim server kolay? omg.
Bu halini kolay bulmanı takdir ettim cidden . Sende demekki benim gibi zoru sevenlerdensin. Bencede bu hali kolay , zor bulduğundan diğerleri online sayımız düşük.
kolay ama görevler baya uzun leopar görevinde bi atar yaptım kendime bıraktım görevi :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
kolay ama görevler baya uzun leopar görevinde bi atar yaptım kendime bıraktım görevi :D
sorun şu: Görevler partiyle yapmak için. Partiyle daha hızlı oluyor. oyuncu sayısı az olduğundan görevler çok uzun geliyor.
Görevlere el atacağım merak etmeyin.

Not: Kitli HG ve Silahlı HG çok yakında. Epey az kaldı diyebilirim.

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
sorun şu: Görevler partiyle yapmak için. Partiyle daha hızlı oluyor. oyuncu sayısı az olduğundan görevler çok uzun geliyor.
Görevlere el atacağım merak etmeyin.

Not: Kitli HG ve Silahlı HG çok yakında. Epey az kaldı diyebilirim.
Basarılı Sunucu Gerçekten :)