xFallPvP Rehber Alımları

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman burada bana yapamıyorsun gibi imalarda bulunmayacaksın işte kardeşş :p
Valla kardeş premium alacak paran yoksa veya üşeniyorsan yaparım imalarına da girmeyeceksin. Premium benden istek benden istiyorsan hackide ben atayım hepimiz mutlu mesut yaşayalım ne dersin? Premium hesap aldığın zaman call me dude.

BlondeCow3765

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Valla kardeş premium alacak paran yoksa veya üşeniyorsan yaparım imalarına da girmeyeceksin. Premium benden istek benden istiyorsan hackide ben atayım hepimiz mutlu mesut yaşayalım ne dersin? Premium hesap aldığın zaman call me dude.
Premium hesabımın olmadığını nereden çıkardın sen bakayım :) kendi hesabım ile video çekip buraya neden atacakmışım sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim bana yapamazsın diyen sensin kendi premiumunuda vereceksin o zaman :p

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: Zafer Ada Gürsoy
Mikrofonunuz var mı: maalesef k.b bozuk
Oyun içi isminiz: xSearss
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 8
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1-2 senedir
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): çok güzel bir pvp serveri :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): gameturkmc(KAPANDI) serverinde rehber , GAmeOfTurk sevrerinde admin (KAPANDI) , KAizeNETWORK serverinde admin , ForceCRAFT.biz serverinde ise pluginerdım :)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): bu sunucuda bence biraz eksiklik var bir çakma lobi ve arena yaparak bu eksiklikleri düzeltebiliiz..
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): ben çok üstünlük göstermem ama ben pvp'de biraz iyiyimde denenebilir kötüyümde denenebilir :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): ona.yaygınoyuncu.biz (KAPANDI) 'de ban yedim nedeni: serveria girdim server bakımda diye BAN attılar :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): bir serverda yedim oda HeroNetwork nedeni: rehber bana küfür ettisuçu bana attı bana atınca sinirlendim ve ona küfür ettim kurucudan mute yedim :(
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): oyunculara davranışım çok iyi :)...
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet knk kelimesini her arkadaşıma veya tanımadığıma söylerim (AMA MC'DE :D)...
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ÇAkmaLOBİ,YENİ BİR ARENA..
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: ESKİ ARENA...

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): ona.yaygınoyuncu.biz (KAPANDI) 'de ban yedim nedeni: serveria girdim server bakımda diye BAN attılar :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): bir serverda yedim oda HeroNetwork nedeni: rehber bana küfür ettisuçu bana attı bana atınca sinirlendim ve ona küfür ettim kurucudan mute yedim :(
xFall'da yediğiniz mute ve banları sormuştuk sadece , Diğer sunucular bizi alakadar etmez. Bizimle değilsin.

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
xFall'da yediğiniz mute ve banları sormuştuk sadece , Diğer sunucular bizi alakadar etmez. Bizimle değilsin.
21.Sayfada değerlendirilmemiş bir başvurum bulunmakta; rica etsem ona da bakabilirmisiniz? (Bu hile olaylarından dolayı unutuldu galiba)

21.Sayfada değerlendirilmemiş bir başvurum bulunmakta; rica etsem ona da bakabilirmisiniz? (Bu hile olaylarından dolayı unutuldu galiba)

BilalEfeDyrl54

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Bilal Efe
Soyadınız:Diyarlı
Yaşınız:12
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:Yok
Oyun içi isminiz:DesertedNemesis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Buluyorum Böle Pvp Serveri Olduğu İçin Çok Şanslıyız.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):birçok Serverde Rehberlik Yapmış Bulunmaktayım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Serverin Kişi Sayısı Hem Fazla Hemde Oyuncuları Genellikle Deneyimli Olduğu Ve Saygılı Olduğu İçin.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Ortama En Kısa Sürede Isınacagımı Düsünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bu İşte Deneyimli Olmam Beni Diğer Oyunculardan Ayıran Bir Özellik.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.İlk Geldigimde GG Yazdıgım İçin Mute Yemistim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara Asla Karamsar,Kötümser Davranmam Bir Kişi Yardım İstedimi Elimden Geldiğince Yardım Ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabikide İyi Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kurucunun İzni Oldugunda Yeni Modlar Eklemeye Çalışırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucuda Kitimizden Bir Eşya Eksik Olduğunda Onun Geri Kit Yerine Atmasını Silirdim.Tabi Kurucunun İzni Oldugunda :) Teşekkürler xFall Ailesi.

Skype adresiniz:Henüz Yok Ama Facebook'u Verebilirim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Buluyorum Böle Pvp Serveri Olduğu İçin Çok Şanslıyız.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):birçok Serverde Rehberlik Yapmış Bulunmaktayım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Serverin Kişi Sayısı Hem Fazla Hemde Oyuncuları Genellikle Deneyimli Olduğu Ve Saygılı Olduğu İçin.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Ortama En Kısa Sürede Isınacagımı Düsünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bu İşte Deneyimli Olmam Beni Diğer Oyunculardan Ayıran Bir Özellik.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.İlk Geldigimde GG Yazdıgım İçin Mute Yemistim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara Asla Karamsar,Kötümser Davranmam Bir Kişi Yardım İstedimi Elimden Geldiğince Yardım Ederim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kurucunun İzni Oldugunda Yeni Modlar Eklemeye Çalışırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucuda Kitimizden Bir Eşya Eksik Olduğunda Onun Geri Kit Yerine Atmasını Silirdim.Tabi Kurucunun İzni Oldugunda :) Teşekkürler xFall Ailesi.

zEnderPvp

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ender
Soyadınız: Kömürcü
Yaşınız: 13
Skype adresiniz:zEnderPvp23
Mikrofonunuz var mı: var Ama biraz sesi kötü alıyor
Oyun içi isminiz: zEnderPvp
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Aralıklı olarak 3 4 senedir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): eylül 2016dan beri eski hesabımın şifresini unuttuğum için bu hesaba geçtim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bu serverin herseyi güzel 1v1 arenasından tut ffa pvp alanı plugginler ve mute sistemi kaliteli yetkilileri saygılı her sorun ile ilgileniyorlar
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Mahalesef yeni bilgisayar aldığımdan para bulamıyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): bir serverde kurucuydum ama kimse servere gelmeyince kapatmak zorunda kaldık
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet yetkililere ve oyunculara yardım etmek istiyorum destek çıkmak istiyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): üstte yazdığım gibi yetkililere oyunculara destek çıkmak haftada 1 (turnuva vb) etkinlikler düzenlemek ve xfall ailesini dahada yükseltmek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet arkadaş canlısı birisiyim :))
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): her nolursa olsun sakin kalırım buildim kalitelidir :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban yemedim :)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): lag yavaş ciğerimi söktün dedim diye mute yedim bide birisi ban yedim demişti bende o sorunu yetkiliye veya kurucuya anlat dedim mute yedim :(
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyi sohbet etmek 1v1 atmak ve arkadaş olmak vb seyler yaparım :D
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet alışırım yetkili kadrosu güzel saygılı :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: daha fazla 1v1 arenası eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şu an kaliteli birsey silmek istemem ancak arenadalardaki veya spawndaki fbs düşüren varlıkları silerim hile veya küfür eden arkadaşları cezalandırırım :)

Son düzenleme:

WayZed

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Koray
Soyadınız:Kaya
Yaşınız:14
Skype adresiniz:koray.kaya7575
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz: M4ttia
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucuyu iyi yetkilileriyle iyi buluyorum, hackleriyle kötü
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok ama server 1. veya 2. siyim onun tagıl olsaydı olcaktı ama yok :( :SDAS:DAS:D
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce Baycraft diye sserver vardı orda admindim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kendimi oldukça hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):serverde 2 yıllık oyuncuyum ve bıraksım gelmiyor ve eğlenceli pluginleri var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ben hissediyorum daha önce çağrıda konuşmadığım içinde şüpheliyim yani kesin değil
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):ben serverde 2 yıllık oyunucyum çok kişi var ama herkes deildir öle
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): eski hesabımda yedim (team)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): yedim hemde daha aşağılama yeni geldiğinde gg yazdım bi baktım mute bikerede bugdan oldu bişe yazdım MrHappye mute yedin dedi bana oda aşağlamadandı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):ben serverde çoğunlukla vs atığım için chati kapıyorum ama serverdeki bounty isteyenlere atıyorum ve serverdeki eski oyuncuları tanıdığım için konuşuyoz arada :D
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:ben zaten serverde bilmeyenlere yardımcı oluyorum örn: öldürmelerime nasıl bakacam diyolar ./stats diyorum,nasıl 1v1 atıcaz diyolar ./teketek-/battle-/1vs1 mcsg - /1vs1 builduhc
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: muteler az daha kısaltılabilir (özeller hariç) mesela; sunucuya küfür anneye küfür
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şuanda çok tutuldu ama uhcffa - GG yazdığımızda mute yememek

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype adresiniz:

Skype adresiniz:Henüz Yok Ama Facebook'u Verebilirim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Doldurduğunuz formda yazım hataları var. Bizimle değilsiniz.

Bu da yazım hatanıza bir örnek.

Adınız: Ender
Soyadınız: Kömürcü
Yaşınız: 13
Skype adresiniz:zEnderPvp23
Mikrofonunuz var mı: var Ama biraz sesi kötü alıyor
Oyun içi isminiz: zEnderPvp
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Aralıklı olarak 3 4 senedir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): eylül 2016dan beri eski hesabımın şifresini unuttuğum için bu hesaba geçtim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bu serverin herseyi güzel 1v1 arenasından tut ffa pvp alanı plugginler ve mute sistemi kaliteli yetkilileri saygılı her sorun ile ilgileniyorlar
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Mahalesef yeni bilgisayar aldığımdan para bulamıyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): bir serverde kurucuydum ama kimse servere gelmeyince kapatmak zorunda kaldık
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet yetkililere ve oyunculara yardım etmek istiyorum destek çıkmak istiyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): üstte yazdığım gibi yetkililere oyunculara destek çıkmak haftada 1 (turnuva vb) etkinlikler düzenlemek ve xfall ailesini dahada yükseltmek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet arkadaş canlısı birisiyim :))
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): her nolursa olsun sakin kalırım buildim kalitelidir :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban yemedim :)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): lag yavaş ciğerimi söktün dedim diye mute yedim bide birisi ban yedim demişti bende o sorunu yetkiliye veya kurucuya anlat dedim mute yedim :(
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyi sohbet etmek 1v1 atmak ve arkadaş olmak vb seyler yaparım :D
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet alışırım yetkili kadrosu güzel saygılı :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: daha fazla 1v1 arenası eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şu an kaliteli birsey silmek istemem ancak arenadalardaki veya spawndaki fbs düşüren varlıkları silerim hile veya küfür eden arkadaşları cezalandırırım :)
Sizin de doldurduğunuz formda yazım hataları var. Bizimle değilsiniz.

Bu da sizin yaptığınız yazım hatalarına bir örnek.

TalhaTok51

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Talha
Soyadınız:Tok
Yaşınız:15
Skype adresiniz:talha.tok3
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:Mertispro
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):27Nisandan Beri(Teog Bitiginden Beri Yani)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Çok Oyuncu Çekmesi İyi Ancak Bazen AntiHile Hata Verip Atabiliyor
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Mineverse Factions Serverinde Admin Eskilerde Kapanmış Sw lerde Çok:pucketnw pucketgame winternw bravecraft gibi hub pvp serverlerde rehber ve reklamci olmuştum youtuber oldugum serverler genelikle factiondu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hazir Hissediyorum Döneminde Hile Ve Makro Kullandıgım İçin Eksikleri Ve Frikikleri Biliyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serverde Boş Boş Oynamak Yerin Hem Görevim Olsun Hemde Bazi Hackleri Jailiyim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Genelikle hiçbir Server Veya Gerçek Hayata Sıkıntım Olmadı Burdada Olmucaktir
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran Bir Şey Yok Herkes Aynı Ancak Benim Buna Başvurmam Ve Sizin Okumanız Dışında (İNŞ)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayir
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hatirlamıyorum Ama Olabilir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Genelikle Kendimle Kıyaslarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Genelikle Sw De Yetkili Olmam Bilgim Ve İyi Anlaşmam Zaten
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sadece Antihile Plugini İle Biraz Daha İlgilenmek Ve Şu Kit Almadan Atlıyamama Eklentisini Değiştirmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Kit Almdan Atlıyamamak Ve Yeni 1VS1 Haritaları Ve Tabdaki Yeşil Renk Yerine Mavi Olması &b Yani :)

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Talha
Soyadınız:Tok
Yaşınız:15
Skype adresiniz:talha.tok3
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:Mertispro
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):27Nisandan Beri(Teog Bitiginden Beri Yani)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Çok Oyuncu Çekmesi İyi Ancak Bazen AntiHile Hata Verip Atabiliyor
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Mineverse Factions Serverinde Admin Eskilerde Kapanmış Sw lerde Çok:pucketnw pucketgame winternw bravecraft gibi hub pvp serverlerde rehber ve reklamci olmuştum youtuber oldugum serverler genelikle factiondu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hazir Hissediyorum Döneminde Hile Ve Makro Kullandıgım İçin Eksikleri Ve Frikikleri Biliyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serverde Boş Boş Oynamak Yerin Hem Görevim Olsun Hemde Bazi Hackleri Jailiyim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Genelikle hiçbir Server Veya Gerçek Hayata Sıkıntım Olmadı Burdada Olmucaktir
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran Bir Şey Yok Herkes Aynı Ancak Benim Buna Başvurmam Ve Sizin Okumanız Dışında (İNŞ)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayir
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hatirlamıyorum Ama Olabilir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Genelikle Kendimle Kıyaslarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Genelikle Sw De Yetkili Olmam Bilgim Ve İyi Anlaşmam Zaten
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sadece Antihile Plugini İle Biraz Daha İlgilenmek Ve Şu Kit Almadan Atlıyamama Eklentisini Değiştirmek
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Kit Almdan Atlıyamamak Ve Yeni 1VS1 Haritaları Ve Tabdaki Yeşil Renk Yerine Mavi Olması &b Yani :)
Zamanında hile ve makro kullanmış birini yetkili olarak alamayız. Bizimle değilsin.

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba 21.Sayfada bulunan başvurumu yetkililer görmedi. Rica etsem görmediyseniz bir bakarmısınız? (Uzun süredir olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadığından yazıyorum) (Eğer gerçekten görülmediyse hatırlatayım dedim)

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Batuhan
Soyadınız: KURKMAZ
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: **************************
Mikrofonunuz var mı: Tabi ki var, Her zaman Skype'tan ulaşmak isteyenler için açık tutarım.
Oyun içi isminiz: BatuhanKZ
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 Yıldır oynamaktayım. Bazı zamanlar plugin yaparak, bazı zamanlar oyun modlarıyla uğraşarak, bazı zamanlarda da Minecraft videoları çekerek bu 5 yılı doldurdum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Ay'dır şuanki hesabımla oynamaktayım. Fakat daha önceleri Başka hesaplarım vardı ki; malesef onları bilgisayar değiştirince kaybettim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kayıt olduğum günden beri gayet memnun kaldım. Sistem çok güzel oturtulmuş, her şey iyi ayarlanmış durumda.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef yok... Eski kaybettiğim hesaplarımda vardı ama malesef daha bu hesabıma almak nasip olmadı. Ama elime alma imkanı geçtiği an almayı planlıyorum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Başka Serverler de "Mod, Rehberlik,Yöneticilik" gibi görevlerde bulundum. Ayrıca kendi açtığım sunucularda uzun süre sunucuyu ayakta tutup görevlilerle ilgilendim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi hazır tutuyordum yani böyle bir başvuru için çoktan hazırlanmıştım. Eğer seçerseniz görevimi olması gerektiği gibi yapmaya çalışıcağım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyun yazışmalarında görüyorum ki; bilgiye ihtiyacı olanlar oluyor, hileler oluyor, küfürler oluyor. Bunlara olabildiğince müdahale etme isteğim var. Bu görevi alarak sizlerle beraber çalışmaktan onur duyarım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi ki, benim tek isteğim oyunun düzeninin sağlanmasıdır. Asla gözüm yükseklerde olmadığından; Oyun Yetkilileri arasında sıkıntı çıkarmayacağıma söz veriyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben asla argo, küfür içeren cümleler kullanmam. Benim tek amacım oyundan zevk almak, oyunculara yardımcı olmaktır.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Tabi ki hayır :şapka:
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Tabi ki hayır :şapka:
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yukarılarda bahsettiğim gibi; her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Öyle olduğumu düşünüyorum... Gereksiz tartışmalardan uzak dururum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek demeyelim de eğer seçilirsem; oyun anında "Bug, Lag" yapıcı şeylerden temizlemeye çalışırım. Ayrıca kendi yaptığım pluginleri de yönetime sunarım...
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Öyle bir düşüncem yok fakat "Lag" veya "Bug" içeren bir şey fark edersem silinmesi veya kaldırılması için talep de bulunurum.
Mute yemedim demişsin ama geçmişine baktığımda reklamdan mute yemişsin. Bizimle değilsin.