Adınız:Bilal Efe
Soyadınız

iyarlı
Yaşınız:12
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:Yok
Oyun içi isminiz

esertedNemesis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Buluyorum Böle Pvp Serveri Olduğu İçin Çok Şanslıyız.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):birçok Serverde Rehberlik Yapmış Bulunmaktayım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Serverin Kişi Sayısı Hem Fazla Hemde Oyuncuları Genellikle Deneyimli Olduğu Ve Saygılı Olduğu İçin.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Ortama En Kısa Sürede Isınacagımı Düsünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bu İşte Deneyimli Olmam Beni Diğer Oyunculardan Ayıran Bir Özellik.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.İlk Geldigimde GG Yazdıgım İçin Mute Yemistim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu)

yunculara Asla Karamsar,Kötümser Davranmam Bir Kişi Yardım İstedimi Elimden Geldiğince Yardım Ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabikide İyi Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kurucunun İzni Oldugunda Yeni Modlar Eklemeye Çalışırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz

unucuda Kitimizden Bir Eşya Eksik Olduğunda Onun Geri Kit Yerine Atmasını Silirdim.Tabi Kurucunun İzni Oldugunda

Teşekkürler xFall Ailesi.
Adınız:Bilal Efe
Soyadınız

iyarlı
Yaşınız:12
Skype adresiniz:Henüz Yok Ama Facebook'u Verebilirim:
Mikrofonunuz var mı:Yok
Oyun içi isminiz

esertedNemesis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Buluyorum Böle Pvp Serveri Olduğu İçin Çok Şanslıyız.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):birçok Serverde Rehberlik Yapmış Bulunmaktayım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Serverin Kişi Sayısı Hem Fazla Hemde Oyuncuları Genellikle Deneyimli Olduğu Ve Saygılı Olduğu İçin.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Ortama En Kısa Sürede Isınacagımı Düsünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bu İşte Deneyimli Olmam Beni Diğer Oyunculardan Ayıran Bir Özellik.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.İlk Geldigimde GG Yazdıgım İçin Mute Yemistim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu)

yunculara Asla Karamsar,Kötümser Davranmam Bir Kişi Yardım İstedimi Elimden Geldiğince Yardım Ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabikide İyi Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kurucunun İzni Oldugunda Yeni Modlar Eklemeye Çalışırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz

unucuda Kitimizden Bir Eşya Eksik Olduğunda Onun Geri Kit Yerine Atmasını Silirdim.Tabi Kurucunun İzni Oldugunda

Teşekkürler xFall Ailesi.