Adınız: Yusuf
Soyadınız: Toğrul
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: Joyato (resminde siyah saçlı bir anime karakteri var.)
Mikrofonunuz var mı: Evet Mikrofonum var.
Oyun içi isminiz: Joyato
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 yıldır minecraft oyuncusuyum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda yaklaşık olarak 1 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunun RAM i gayet yeterli ve hiçbir şekilde ping yok.Bu gayet güzel bir şey ve türk serverlerındaki en önemli şeylerden birisi.Sizin sunucunuz bu konuda gayet iyi.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır,sunucuda yetkim yok oyuncuyum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Global sunucular olarak zamanında Badlion da çalıştım.Türk serverlarını soracak olursanız şu serverlarda çalıştım : EkaysNW,GameTurkMC,NuyoPvP,PVPMC,FluentPvP,AquaPvP,BloodyNetwork,JeagerTurk...
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet,kendimi sizin sunucunuzda yetkili olmak için hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yetkili olduğum serverlardada yazdığım gibi birçok sunucuda çalıştım fakat hiçbirinde kaliteli bir RAM i olan bir sunucu bulamadım fakat xFallPvP nin gerek lokasyonu olsun,gerek RAM i olsun, gerek ailesi olsun gayet güzel bir sunucu bu yüzden size katkım olabileceğini düşünüp sizinle çalışmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet,Gayet iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben hiçbir zaman ayrımcılık yapmam.Fakat böyle bir soruda ayrımcılık yapmak zorundayım,diğer oyunculardan farklı kılay şey şu : Bu foruma yetkili olmak isteyenlerin büyük bir çoğunluğu sadece Türk serverlarında çalışmış kişiler,fakat ben global sunucularda da çalıştığım için,kendimi diğer başvuran arkadaşlarımdan farklı görüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır,hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır,hiç mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara olabildiğimce saygılı davranırım,ayrımcılık yapmam(Donorlara farklı oyunculara farklı davranma gibi v,s).
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet,Oyuncular ve yetkililer ile iyi,güzel anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şuanlık bir şey eklemek istemem çünkü şu an sunucudaki her şey mükemmel.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Dediğim gibi,sunucunuza herhangi bir şey eklemek veya silmek istemem her şey yerinde.