xFallPvP Rehber Alımları

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim yetkili kadromdaki kimse çocuk değil hepsi aklı başında insanlar. Yetkiliyken bir oyuncu sana küfür ettiğinde rencide etmeyeceğine ne malum? Sen açık sözlü değilsin, batıracağın sunucunun niteliklerini arıyorsun. Bizimle değilsin iyi forumlar.
Kadrondaki kimseye çocuk demedim yazdıklarımı net ve dikkatli okursan "benim bu serveri seçme amacım: Çocuk bir kadro olmaması ve kaliteli olması" yazmıştım ve burada kimsenin kimseyi rencide etmiyeceği mağlum değil ben buradaki birçok kişi gibi işsiz değilim ben çalışıyorum ve okula gidiyorum işim gücüm var günün 5 saatini harita tasarlamaya veriyorum geri kalan 3-4 saat ile ya oyun oynuyor yada c+ kodluyorum fazladan süre kalırsa da oyun oynuyorum. Muhtemmelen sen bu şekilde bir sunucu batırmışsın ki yazdıklarımı okuyup bunu anlamışsın. Lütfen biraz daha dikkatli ve yazdılanları olgunca oku dostum çocuk niyetli okuma sonuç da burası sadece bir server değil siz kendinize güveniyorsanız işinizi biliyorsanız benim sunucu batırıp batırmayacağımı beni çağırır denersiniz ben fark ettmeden yetki istememe bakarsınız veya beni cimrilik konusunda denersiniz burdan yazmakla kimse kimin ne olduğunu anlayamaz dostum. Ben daha önce birçok oyun firimasında harita tasarımcılığı ve coder'lik yaptım ve benim sizin gibi bağzı sunuculara girip batırmaya niyetim yok zaten sağlam bir sunucu ise batmaz, batıramazlar da kardeşim. Ben batıracak olsam böyle açık sözlü konuşmam kendimi işle builderlik oranım yüzde 90 yok böyle yüzde yüz coderim felan derdim kardeşim yoksa ne işim olur benim amacım Türkiye sunucularının gelişiminde yardımcı olmak fakat sizin gibi bağzı yüzsüzler diyeceğim kusura bakma dostum daha kişinin iç niyetini görmeden *bizden değilsin* diyorlar. Siz ve benim aramda ne fark var ki sizden olmayayım ? İyi Forumlar. Tekrar ediyorum biraz daha olgun olursanız bence daha iyi olur benden size tavsiye ortak.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben açık sözlü oldum ve bu arada yetkililer ile kavga etmedim anlaşmasızlık oldu ben bir çocuk değilim ve bu oyunu eminim yüzde sekseni'ni çocuk oynuyor açıkca söyledim kardeşim sen hiç mi küfür edip mute yemedin ? Yani kız arkadaşım ile tartıştım biride geldi hile ile öldürdü dedim dostum hile mi var adam yok ağlam bebe *** felan deyince dayanamadım sonuçda yetkili olunca bana küfür etmeyecekler değilmi ? yetkili olduğumda ellbette küfür etmeyeceğim PvP sunucusunu sevmiyorumdemedim ilgim yok dedim adminler normalde oyun içerisinde oynayamazlar benim ilgim admin olayımda kendime item alayım pvp seviyorum pvp atayım değil sunucuda yardımımın bulunmasını sağlamak kardeşim normal olarak adminlerin oyun içerisinde pvp atması yasaktır ve bence PvP'nin survival'a dönmesi abartılacak bir şey değil ben özel c++ kodluyorum ve pluginlerimin hepsi c++ üzerine bu da survival pluginlerin diğer amatör pvp sunucularına göre daha kaliteli olacağını gösteriyor sonuçda arada plugin ve kalite farkı olacaktır ve açık sözlü olmadığın burdan belli kardeşim sen hiç mi yetkililer ile anlaşmasızlık yaşamadın ? O sunucularda yetkililer çocuktu bende sinirlendim ve burada böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum
Birincisi C+ adındaki dilin (ABCL/c+) doğru düzgün bir dokümantasyonu olmadığından bu dili bilemeyeceğini düşünüyorum. Ek olarak Spigot/Bukkit Java tabanlı olduğundan C++ ile plugin yazmanın imkanı yok. (C++'ı Java'ya çevirebilmenin düzgün bir yolunu bulabilirsen başka...) Ayrıca Skript denilen şey Bukkit için geliştirilmiş bir plugindir. Skript için yazılan "script" lerede "skript" denilir.

KutayCakmak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kutay
Soyadınız: Çakmak
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: live:ikutaybey
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: FlashStorm
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 5 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Sadece hitleri biraz değişik geliyor bana
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): hayır malesef yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): EkaysNW Admindim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü güzel sunucu ilerde daha da gelişir ve büyük bir serverin ekibinden olmak isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): sabırlıyım-tecrubeliyim- iletişimim iyi- saygılıyım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İletişimim iyi ve saygılıyım iyi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabi ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Hitler daha iyi olsun ve survival games belki
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir şey

Twins

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Yetkili Alımı Değilde başka bir şey için yazıyorum OYUNDAKİ ADIM : Twins_GK
şimdi benim hesabım tamamen premium inanmıyorsanız kanıtlayabilirim
ki , server crack olduğu için biri benim adımla oyuna kayıt olmuş
tamam kardeşim ne güzel bulmuşsun oyuncu adımı biyerden
bulma sebebide büyük ihtimal mcskinsearch'a benim pre hesabımın düşmesi ve orda gözükmesi
tamam negüzelde adam oyunda hiç aktif değil sanki hesabı kurmuş bidaha servere girmemiş
Skype Adresim: Mucazzettin
İletişime Geçer misiniz şifrenin yenilenmesi için Şimdiden Teşekkürler

KraLTunahaNC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Tunahan
Soyadınız: Çetinkaya
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: gamertunahan
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: NitroPikachu
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Senedir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 4 Ay Felan Oldu. Kendim Premium Olduğum İçin Adımı Değiştirdiğimde Yeni Hesap Oluyor Sunucuyu 4 Aydır Biliyor Ve Oynarken Zevk Alıyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Buluyorum.Adalet Tam Yerinde.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır Yetkim Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eskiden UnioCraft Serverinde Moderatör Yetkisindeydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet. Kendimden Gerçekten Eminim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Sunucuyu Geliştirmek Daha Fazla Kitleye Ulaştırmak İstiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet. Onların İçinde Kendimide Görmek İsterim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sorunları Dikkatlice Hızlıca Ve Adeletlice Çözebiliyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Bir Keresinde Mute Yemiştim Ondada ''amerika'' Gelimesini Kullanmıştım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyimser Bir Şekilde Yaklaşırım. Ancak Bana Hakaret Ederse Bende Gerekli Cevabı Veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet Oyuncularla Aram Çok İyi.Yetkilerle Pek Muhattap Olmadım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ayda 1 Kere Turnuva Yapmak İsterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:. Sunucuyu 1.8 Değilde 1.7.10 Yapmak İsterim Çünkü Çoğu İnsan 1.7.10 Pvp sine Alışkın.

AlpGGG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alp
Soyadınız:arslan
Yaşınız:14
Skype adresiniz: alpgamer2
Mikrofonunuz var mı: yok (laptopun mikrofonu var)
Oyun içi isminiz:wxyn
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 senedir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2016 nın ortalarından beri
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): iyi pvp mi geliştirmek için kullandıgım tek pvp serveri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): legendcraftta creativede rehberdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok oynadıgım bir server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): insanlarla iyi geçinirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyidir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: survivalı geri getirmek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sunucu iyi silcek bir şey yok

Joyato

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yusuf
Soyadınız: Toğrul
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: Joyato (resminde siyah saçlı bir anime karakteri var.)
Mikrofonunuz var mı: Evet Mikrofonum var.
Oyun içi isminiz: Joyato
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 yıldır minecraft oyuncusuyum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda yaklaşık olarak 1 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunun RAM i gayet yeterli ve hiçbir şekilde ping yok.Bu gayet güzel bir şey ve türk serverlerındaki en önemli şeylerden birisi.Sizin sunucunuz bu konuda gayet iyi.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır,sunucuda yetkim yok oyuncuyum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Global sunucular olarak zamanında Badlion da çalıştım.Türk serverlarını soracak olursanız şu serverlarda çalıştım : EkaysNW,GameTurkMC,NuyoPvP,PVPMC,FluentPvP,AquaPvP,BloodyNetwork,JeagerTurk...
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet,kendimi sizin sunucunuzda yetkili olmak için hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yetkili olduğum serverlardada yazdığım gibi birçok sunucuda çalıştım fakat hiçbirinde kaliteli bir RAM i olan bir sunucu bulamadım fakat xFallPvP nin gerek lokasyonu olsun,gerek RAM i olsun, gerek ailesi olsun gayet güzel bir sunucu bu yüzden size katkım olabileceğini düşünüp sizinle çalışmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet,Gayet iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben hiçbir zaman ayrımcılık yapmam.Fakat böyle bir soruda ayrımcılık yapmak zorundayım,diğer oyunculardan farklı kılay şey şu : Bu foruma yetkili olmak isteyenlerin büyük bir çoğunluğu sadece Türk serverlarında çalışmış kişiler,fakat ben global sunucularda da çalıştığım için,kendimi diğer başvuran arkadaşlarımdan farklı görüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır,hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır,hiç mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara olabildiğimce saygılı davranırım,ayrımcılık yapmam(Donorlara farklı oyunculara farklı davranma gibi v,s).
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet,Oyuncular ve yetkililer ile iyi,güzel anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şuanlık bir şey eklemek istemem çünkü şu an sunucudaki her şey mükemmel.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Dediğim gibi,sunucunuza herhangi bir şey eklemek veya silmek istemem her şey yerinde.

Quekz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arslan
Soyadınız:Güngör
Yaşınız:15
Skype adresiniz:live:arslanhaktan
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:Quekz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıl kadar
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Harika
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):IronDonor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):UnioCraftta rehberim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Güzel bir sunucu
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Yardım sever
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok iyidir anlayışlı karşılarım gerektiğinde mute veya ban atarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:2v2 3v3 4v4 gibi şeyler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:GG yazınca muteyi kaldırmak

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Global sunucular olarak zamanında Badlion da çalıştım.Türk serverlarını soracak olursanız şu serverlarda çalıştım : EkaysNW,GameTurkMC,NuyoPvP,PVPMC,FluentPvP,AquaPvP,BloodyNetwork,JeagerTurk...

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben hiçbir zaman ayrımcılık yapmam.Fakat böyle bir soruda ayrımcılık yapmak zorundayım,diğer oyunculardan farklı kılay şey şu : Bu foruma yetkili olmak isteyenlerin büyük bir çoğunluğu sadece Türk serverlarında çalışmış kişiler,fakat ben global sunucularda da çalıştığım için,kendimi diğer başvuran arkadaşlarımdan farklı görüyorum.
Global bir sunucuda çalışmak düşündüğün kadar iyi, önemli bir şey değil. Yani en azından bizim için önemli değil.

Steal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O saydıgın serverlerden birinde bende moddum ve senin ismini bile duymadım.Lütfen tecrübe yalanıyla xFallPvP yetkililerini kandırmaya çalısmayın zaten çalısamazsınız adamlar her insan tipini iyi tanıyor.(Sonunu güzel bağlayamadım çaktırmayın :D)

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: umut
Soyadınız: aslan
Yaşınız:17
Skype adresiniz:umutarslan.1995
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: Halovie
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hiç Oynamadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): görmedim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): ShogunCraft , Aximc tarzında sunucularda ..
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Elbette Hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yenilikler getirmek , hiçbir sunucuda olmayan tamamlanamayan modları getirmek..
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Elbette düşünüyorum , yeniliklerle dolan bir sunucu ekibide öyle olucaktır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Yenilik , saygı ve sevgi , üslup ve adap geniş bilgi kapasitesi..
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Hiç Ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Hiç mute yemedim (susturma gag)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): terbiyeli , uslublu , saygılı daha nicesi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet anlaşabilirim , onlara saygın ve küfürsüz oyun anlatabilirim ..
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yenilikler getirmeye çalışırım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gereksiz yapıtları

Son düzenleme:

Joyato

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O saydıgın Serverlerden birinde bende moddum ve senin ismini bile duymadım.Lütfen tecrübe yalanıyla xFallPvP yetkililerini kandırmaya çalısmayın zaten çalısamazsınız adamlar her insan tipini iyi tanıyor.(Sonunu güzel bağlayamadım çaktırmayın :D)
Kardeşim saydığım tüm serverlarda yetkiliydim. bir şey bilmeden konuşma.