- En iyi cevaplar
- 0
ReddedildinizAdınız: Murat
Soyadınız: Kiraz
Yaşınız : 12
Skype adresiniz: live:ctrk.1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: JackBoy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Yeni Başladım Ama 1 Sene Öncede Oynuyodum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gerçekten güzel bir pvp serveri, Premiumlu Serverlenden Bile Daha İyi Bir Server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Eskiden EkaysNW adlı Serverde Moddum, Artık Bu serverde yetki almayı düşünüyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum, hemde nasıl.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü serverin güzel olduğunu gördüm ve bu serveri geliştirebileceğime ve kendimi geliştirebileceğime inandığım için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında herkes eşit fakat ben oyuncuların sorunlarını gidereceğimi düşünüyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Kesinlikle Önce uyarır,Bidaha Yaparsa Kanıt Bulup Yetkiliye Bilidiririm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 8 Kere Hile Diye Ban Yedim Ama En Sonunda Hile Olmadığım Kanıtlandı Ve Oyunuma Devam Ettim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim Aslında Diğer Oyunculardan Farkım Olmadığı İçin Bütün Oyuncularla Konuşuru Ve Onlarla Yakın Arkadaş Olmaya Çalışıyorum Ve Kötü Davranmıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürdüğümüz Kişilerden Elmas vb. Çıkartır O Elmasları Köylü Ticaretinde Set,Kılıç.vb şeyler eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Serverde silmek istediğim bir şey yok çünkü tam istediğim gibi bir server.
SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi