xFallPvP Rehber Alımları

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Murat
Soyadınız: Kiraz
Yaşınız : 12
Skype adresiniz: live:ctrk.1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: JackBoy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Yeni Başladım Ama 1 Sene Öncede Oynuyodum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gerçekten güzel bir pvp serveri, Premiumlu Serverlenden Bile Daha İyi Bir Server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Eskiden EkaysNW adlı Serverde Moddum, Artık Bu serverde yetki almayı düşünüyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum, hemde nasıl.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü serverin güzel olduğunu gördüm ve bu serveri geliştirebileceğime ve kendimi geliştirebileceğime inandığım için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında herkes eşit fakat ben oyuncuların sorunlarını gidereceğimi düşünüyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Kesinlikle Önce uyarır,Bidaha Yaparsa Kanıt Bulup Yetkiliye Bilidiririm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 8 Kere Hile Diye Ban Yedim Ama En Sonunda Hile Olmadığım Kanıtlandı Ve Oyunuma Devam Ettim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim Aslında Diğer Oyunculardan Farkım Olmadığı İçin Bütün Oyuncularla Konuşuru Ve Onlarla Yakın Arkadaş Olmaya Çalışıyorum Ve Kötü Davranmıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürdüğümüz Kişilerden Elmas vb. Çıkartır O Elmasları Köylü Ticaretinde Set,Kılıç.vb şeyler eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Serverde silmek istediğim bir şey yok çünkü tam istediğim gibi bir server.
Reddedildiniz

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Yeni Başladım Ama 1 Sene Öncede Oynuyodum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gerçekten güzel bir pvp serveri, Premiumlu Serverlenden Bile Daha İyi Bir Server.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Eskiden EkaysNW adlı Serverde Moddum, Artık Bu serverde yetki almayı düşünüyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum, hemde nasıl.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü serverin güzel olduğunu gördüm ve bu serveri geliştirebileceğime ve kendimi geliştirebileceğime inandığım için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında herkes eşit fakat ben oyuncuların sorunlarını gidereceğimi düşünüyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Kesinlikle Önce uyarır,Bidaha Yaparsa Kanıt Bulup Yetkiliye Bilidiririm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 8 Kere Hile Diye Ban Yedim Ama En Sonunda Hile Olmadığım Kanıtlandı Ve Oyunuma Devam Ettim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim Aslında Diğer Oyunculardan Farkım Olmadığı İçin Bütün Oyuncularla Konuşuru Ve Onlarla Yakın Arkadaş Olmaya Çalışıyorum Ve Kötü Davranmıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürdüğümüz Kişilerden Elmas vb. Çıkartır O Elmasları Köylü Ticaretinde Set,Kılıç.vb şeyler eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Serverde silmek istediğim bir şey yok çünkü tam istediğim gibi bir server.
Bizimle değilsin.

Murat3169

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: Minecraftı 3 yıldır oynuyorum.
Oy.un "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Bu Sunucuda 1 Senedir Oynuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Bu Sunucuda Yetkim Yok Ama Eskiden Başka Bir Serverde Yetkim Vardı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet Tabikide Kendimi Yetkili Olmaya Hazır Hissediyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Yetkili Takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Mute Yedim GG Yazdığım İçin.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Oyuncular ve Yetkililerle iyi anlaşırım.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oy.un "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Bu Sunucuda Yetkim Yok Ama Eskiden Başka Bir Serverde Yetkim Vardı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet Tabikide Kendimi Yetkili Olmaya Hazır Hissediyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Yetkili Takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Oyuncular ve Yetkililerle iyi anlaşırım.

Zaten reddedildin...

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talib_RG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Talib
Soyadınız:Esgerli
Yaşınız:15
Skype adresiniz:talib.oruc
Mikrofonunuz var mı:hyr (yakinda alacagim)
Oyun içi isminiz:SilverExpo
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Acildigindan 5 ay sonra
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Cok Guzel,Pluginleri Guzel Kodlanmis ve Bence Dahada Gelisicekdir Cunku Bu Sv Nin Yetkilileri Mesgul oluyorlar ve bu cok guzel bir sey oynadigim anda dikkat ediyorum ve guzel mesgul oluyorlar

Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hyr
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):HaylazPvP (Eskiden Head.Moddum)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Kendime Guveniyorum Simdiye Kadar Hic Bir Servere Kotuluk Getirmedim Insallah burda olursam burayada guzellik getirecegim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Cunku Gunumun 5 veya 4 saatini bu Serverde Geciriyorum ve Cok Guzel Bir Server Eyer Yetkili Olursam Gunun %60 ni sv de gecire bilirim ztn sardigi icin orda oynuyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Hepsi Anlayisli Iyi Insanlar Ve Adaletli bir Takim Bence Cok Rahat Kaynasiriz Hepsiyle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):onlardan Daha Fazla Aktifim ve Bu Isden Daha Fazla Anlarim Adaletli biriyimdir her yerde Adalet Ister Gonlum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Eskiden Hack den Yemistim Kendi Kendimi Reportlayarak
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Yedim Yanlis Anlamalardan Mesela Degişik yazmak yerine Degisik yazdiigm icin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Cogu Arkadasimdir Ama Bazi İnsanlar Kesemediklerine Bahane Uydurur veya Hack Diyorlar Ve Bu Sayede Bazen Bosuna Ban Yiyenlerde Oluyor
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet Oyunculari Severim Her Savastan Sonra Gf Yazarim Yetkilileride Cok Severim Hepsi İyi İnsanlar Aralarinda Bir Kotusunu Gormedim FlasR3ktten baska
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuya Adalet Getirmek İsterdim Hackerleri Dibine Kadar İncelerdim ve Gunun Her Zamani Adaleti Korumak İcin Aktif Olurdum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hic Bir Seyi Silmem Bu Bana Dusmez Kivanc Dogukan Eren Var Onlar Benden Daha Tecrubelidirler Bu İste Tesekkur Ederim xFall İnsallah Bu Formu ilk 4 kisiye alirsiniz Tesekkurler

AlpWalker

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):AyyıldızPvP yetkiliydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):1 Senederi Oynuyorum ve Kafaya Koydum ve Serverle İlgilenmey istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Diyelim birisini sorunu var direk cevap verebilmek yani çogu şeği aklımda tuta bilmek.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim yanlışlıkla atı mute çünkü bir şey yazıyodum asdgfa yazıyodum ip veriyorsunuz dedi 30 dk atı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi Samimiyetimde var.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Şoyle bir şey op olan kişi yani kurucuda olan bişifreyel op yada mod verme yetkisi ve otomatik çekiliş plugini.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey Diyil guzel bir şey yoksa onu duzeltirim.

zaten çogu pluginden aanlıyoum ve duzeltebiliyorum

Tannsel

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Tansel
Soyadınız Saçıkara
Yaşınız:14
Skype adresiniz facebook:tanselim1_1
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz tansel
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucu gayet başarılı olmuş hem map hem plugin skriptler açısından
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Darkmc LoadNW teamenders ParkNW sunucularında yetkim vardı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet Yetkili Oldugum server çok oldu
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):güzel bir server oyunculara daha iyi bir hizmet için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) Online sürem çok fazla
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyİ
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz Bir Yetkili Olalımda İlerde düşünürüz bunu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz Oltayı Sunucudan silmek isterim

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):AyyıldızPvP yetkiliydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):1 Senederi Oynuyorum ve Kafaya Koydum ve Serverle İlgilenmey istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Diyelim birisini sorunu var direk cevap verebilmek yani çogu şeği aklımda tuta bilmek.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim yanlışlıkla atı mute çünkü bir şey yazıyodum asdgfa yazıyodum ip veriyorsunuz dedi 30 dk atı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi Samimiyetimde var.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Şoyle bir şey op olan kişi yani kurucuda olan bişifreyel op yada mod verme yetkisi ve otomatik çekiliş plugini.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey Diyil guzel bir şey yoksa onu duzeltirim.

zaten çogu pluginden aanlıyoum ve duzeltebiliyorum
Formun yarısını cevaplmışsın bizimle değilsin.

Adınız: Tansel
Soyadınız Saçıkara
Yaşınız:14
Skype adresiniz facebook:tanselim1_1
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz tansel
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucu gayet başarılı olmuş hem map hem plugin skriptler açısından
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Darkmc LoadNW teamenders ParkNW sunucularında yetkim vardı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet Yetkili Oldugum server çok oldu
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):güzel bir server oyunculara daha iyi bir hizmet için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) Online sürem çok fazla
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyİ
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz Bir Yetkili Olalımda İlerde düşünürüz bunu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz Oltayı Sunucudan silmek isterim
Kısa cevaplar yüzünden sende bizimle değilsin.

Berkenn15

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berke
Soyadınız: Urganioğlu
Yaşınız: 12
Skype adresiniz: Berkenn15
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Berkenn15
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır Minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Ortalama 7 aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunuz gayet güzel bir sunucu yenilik katılarak daha iyi olacaktır.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır sadece bir oyuncuyum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şuana kadar yetkili olduğum bir yer olmadı, olursam sayenizde ilk olacak.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Bu soruyu duymamış olayım. (:D)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Gayet güzel bir server ve bu güzel serveri iyice geliştirmek için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıracak şey: Daha aktif bir kişiyim ve her türlü soruna çözüm sağlarım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim ancak haksız yere yedim(2 günlük yedim) hile açtığım düşünüldü ancak asla böyle bir şey olmadı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim ancak serverda 'gg' yani 'good game (güzel oyun)' kelimesini kullandığım için yedim. Neden 'gg' dedin derseniz çok çekişmeli bir kapışmaydı derim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara davranışım iyidir kimseyle alay etmedim şuana kadar etmemde.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Genel olarak evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Daha iyi bir hack koruması çünkü sadece haksız yere ban yiyenler ben değilimdir.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hile açan, insanlara küfür eden oyuncuları...

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu konu, alım konusundan çıkmış post kasma konusuna dönmüş ?
Pek sanmıyorum, nerede post kasıldığını gösterirsen sevinirim.

Adınız: Berke
Soyadınız: Urganioğlu
Yaşınız: 12
Skype adresiniz: Berkenn15
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Berkenn15
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır Minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Ortalama 7 aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunuz gayet güzel bir sunucu yenilik katılarak daha iyi olacaktır.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır sadece bir oyuncuyum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şuana kadar yetkili olduğum bir yer olmadı, olursam sayenizde ilk olacak.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Bu soruyu duymamış olayım. (:D)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Gayet güzel bir server ve bu güzel serveri iyice geliştirmek için yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıracak şey: Daha aktif bir kişiyim ve her türlü soruna çözüm sağlarım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim ancak haksız yere yedim(2 günlük yedim) hile açtığım düşünüldü ancak asla böyle bir şey olmadı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim ancak serverda 'gg' yani 'good game (güzel oyun)' kelimesini kullandığım için yedim. Neden 'gg' dedin derseniz çok çekişmeli bir kapışmaydı derim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara davranışım iyidir kimseyle alay etmedim şuana kadar etmemde.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Genel olarak evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Daha iyi bir hack koruması çünkü sadece haksız yere ban yiyenler ben değilimdir.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hile açan, insanlara küfür eden oyuncuları...
Bizimle değilsin.

Zogdar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet.
Soyadınız:KAYA.
Yaşınız:15.
Skype adresiniz: oyuncu9013 (Mehmet KAYA Olan)
Mikrofonunuz var mı:Evet var.
Oyun içi isminiz:Zogdar
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır minecraftı severek oynamaktayım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sunucuda 1 haftadır oynamaktayım 1740 puanım var 102 oldurmem mevcut.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucuyu gerçekten güzel buluyorum oyunlarında felan lag,bug bulunmamakta buda sunucuyu iyi gostermektedir sunucuda online artmı için yetkili alımları aslında iyi olmuş bunun yanı sıra kullanıcılara youtuber olma şansı tanınırsa daha iyi olacağını düşünüyorum sunucu gerçekten güzel inşallah dahada büyük bir aile oluruz diye umut ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): sunucuda herhangi bir yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DizzyNetworkda Moderatorluk Yaptım,Clickcraftda Rehberlik Yaptım,ElmassCraftda Adminlik Yaptım. Bu serverleri bıraktım ve artık xfall serverindeyim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi yetkili olmaya hazır ve layık hissediyorum çünkü bu beklediğim birşeydi böyle bir serverde yetkili olmayı kim istemezki? bizlere böyle bir şans tanıdığınız için öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. yetkili olursam herşeyin daha iyi ve güzel olucağına inanıyorum günlük 5-6 saat aktifliğimide koruyabilirim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu gayet güzel lagsız ve bugsuz ayrıyetten sunucunun oyunlarını severek oynuyorum gerçekten sunucunuzda vakitin,zamanın nasıl geçtiğini farkedemiyorum böyle bir sunucuya kötü denilemez gayet güzel ve başarılı başarılarınızın devamını bekliyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum çünkü konuşma tonuma dikkat ediyorum,Yazım imla kurallarına elimden geldiğince uyuyorum,herkese dostça yaklaşıyorum,herkesle samimiyim,asla küfür etmem,asla yalan söylemem,asla bir başkasıyla alay etmem örnek : sen bu oyunu iyi oynayamıyorsun bırak zaa Misal böyle hiçbir xFall oyuncusuyla alay etmiyorum,etmemde.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben asla küfür etmiyorum,saygılıyım kullanıcılarlada sürekli sohbet halindeyim serverde asla hile açmadım reklam yapmadım susturulmadım yani kısacası hiç ceza almadım sicilim temiz çünkü bu tür serverlerde olay çıkartmak aslında mantıksız geliyor çünkü bu bir oyun milletin dediklerini çokta aldırış etmemek gerekiyor.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır hiç mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara saygılı davranıyorum asla bir xfall kullanıcısına küfür etmiyorum etmeyide kendime yakıştıramıyorum zaten küfür ve argo kullanan birisi değilim her oyuncuyla party eşliğinde oyunlar oynayıp dost edinmeye çalışıyorum ve vaktim baya iyi geçiyor.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncularla her daim saygı çerçevesi içinde olurum,oluyorumda oyuncular yani serverin esas temelleri diyebiliriz ben herkese eşit davranmaya çalışıyorum gerek oyunlarda gerek lobilerde.Yetkililere karşı ise bir saygısızlık yapmam,yapamam eğer rehber olursam benden üst kişilerede bir saygısızlık yapmam ve hemen iyi anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili olursam sunucuya daha değişik haritalar ve pluginler eklemeyi düşünüyorum ve ayrıyetden kendimin fikirleriyle bulmus olan pluginli oyunlarım var onlarıda ekleyebilirim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Ben açıkcası sunucudan bir şey silmek istemem,istemiyorumda aksine eklemeyi düşündüğüm birçok fikir ve detay aklımda mevcut bulunmakta.

Son düzenleme:

TrollBebek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ayberk
Soyadınız:Katı
Yaşınız:8
Skype adresiniz:alperen02x
Mikrofonunuz var mı:İdare Eden bir mikrafonum var
Oyun içi isminiz:ErenPolatRS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2,5 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Yıldır oynuyorum ama bu aralar fazla giremiorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bana göre öbür sunucullara göre benim için çok güzeel pvpmi geliştirmek için harika bir şans
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır Malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):LuckyMC,HaylazNW,REALCRAFT
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet yeterince :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü serverin hile koruması ve yetkilileri 7/24 açık goruyorum :) o yüzden yetkili olmak istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Yetkili abilerim ile iyi anlaşıcam :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran Bir şey yok hepimiz aynıyız :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim Sebebi:Biri bana kufur edip onun banlanması gerekirken benim banlanmam
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet yedim sebep:FLOOD,SPAM
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sunucuya alıştığım sürece hiç sıkıntı yaşamicagımı sanıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet mümkünse :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:ArenaPVP,UHCRUN
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:HİÇBİŞEY :)

KAZANAN ARKADAŞLARA TEBRKLER :)

FlashDesigns

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet
Soyadınız:Cura
Yaşınız:17
Skype adresiniz: Samet a Glr PvP
Mikrofonunuz var mı:EVET VAR
Oyun içi isminiz:LobinhoBR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):sunucuda 8 aydır oynuyorum hiç aksatmıyorum gunde en az 1 saat gırıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bence Gayet Güzel Kım yaptıysa Ellerıne saglık
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Legendcraftta 5 ay moddum ve çıktım EternalNW.batihostta yetkılıydım ve bır çok yerde yerde yetkılı oldum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda aradığım her şey var ihanetçi yok durust ınsanlar var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum ve öyle olacagına umuyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):benı diğer oyunculardan ayıran şey yok bende şimdi oyuncular gibiyim ama inşallah rehber olurum ve ayıran şey bu olur
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onlara asla kotu yapmam çunkı bana kımse kotu davranmıyor
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet kesnlıkle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:şimdilik eklemek istedğim yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz Silmek istedğim bi şey yok her şey çok guzel olmuş

xFallPvP :D