Adınız:Mehmet
Soyadınız:KAYA
Yaşınız:16
Skype adresiniz: Oyuncu9013 (Mehmet KAYA Olan)
Mikrofonunuz var mı:Evet mikrofonum mevcut.
Oyun içi isminiz:Zogdar
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır minecraftı severek oynamaktayım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda 1-2 Haftadir Varim PvP Çok Fazla Oynamıyorum Genellikle BUHC,SG Atiyorum Arkadaslarimla Arkadaslarim Olmadiginda Sunucuda Aktif Oldugumda Kullanicilarla Sohbet Ediyorum Kurallara Bakip Kurallara Uymaya Calisiyorum Ve Uyuyorumda. Zaten Sicilime Bakildiginda Temiz Olucagı Gorunecektir Kuralları Biliyorum Dediğim Gibide Uyuyorum Kullanıcılarla Her Daim Sohbet İçerisindeyim. Asla PVP'Den Çıkmadım,Küfür Argo Kullanmadım,Reklam Yapmadım,Başka bir sunucuyu tanıtmadım,kimseyle takım olmadım olanları reportladım,sunucuda hile açmadım açan kişileri ise reportladım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Gercekten guzel ve anlayisli sunucuzda gercekten cok eğleniyorum vaktimin nasil gectiğini anlaıyamıyorum onun haricinde hile ve ceza sistemi gercekten kaliteli
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır sunucuda yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DzzyNW,ElmassCraft,Clickcraft,Crisecraft Serverlerinde yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi yetkili olmaya hazir ve laik goruyorum,xfall kullanicilarina karsi saygılı,samimi,anlayisli,olgunum kullanicilara karsi asla kufur,argo kullanmam veya kullaniciları aşşağılamam veya kullanıcılarla alay etmem böyle davranış yapanları zaten reportluyorum çünkü yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum ve günlük sunucuda 5-6 saat aktifliğimi surduruyorum daha fazlada surdurebilirim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunuzu beğeniyorum sunucunuzda eğleniyorum eğlendiğim vaktimi geçirdiğim bir sunucuda yetkili olmak için elimden geleni yapıyorum sunucunuzun kalitesi gerçekten iyi onun için sunucunuzda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet xFall Takımına uyum sağlayabilirim çünkü dostça bir yaklaşım olucağını düşünüyorum sunucudaki adminler,modlar,rehberler gerçekten anlayışlı,saygılı,durust kişiler böyle bir takımda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyuncuların yarısından çoğu küfürlü kelimeler kullanıyor kullanıcılarla alay ediyor ve sunucuda hile açıyor ben asla sunucuda hile açmadım bilgisiyarımda hilede barındırmıyorum onun haricinde kimseyle alay etmiyorum edilmesinde yana değilim asla saygınlığımı bozmam küfür ev argo kullanmıyorum sunucudaki oyuncularlada saygılı bir şekilde konuşup oyunumu oynayıp vaktimi geçiriyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç ban yemedim kurallara uyuyorum.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç mute yemedim kurallara uyuyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara samimi şekilde davranıyorum oyunculara karşı küfür ve argo kullanmıyorum oyuncularla alay etmiyorum oyuncuları aşşağılamıyorum oyunculara karşı oldukça dostca davranıyorum oyuncularda bana anlayış gosteriyor hiçbir oyuncuyla sorunum yok.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla ve yetkililerle iyi anlaşırım,anlaşıyorumda hiçbir xfall yetkilisine küfür,argo,aşşağılama türü kelimeler kullanmadım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili olursam sunucuya güzel şeyler eklemeyi düşünüyorum aklımda oldukça güzel fikirler mevcut.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan silmek istediğim bir şey yok aksine eklemek istediğim birçok şey var sunucuda silinicek bir şey yok.
Kuralları Gayet İyi Bir Şekilde Biliyorum Ve Kurallara Uyuyorum
Kuralları Gayet İyi Bir Şekilde Biliyorum Ve Kurallara Uyuyorum

Kuralları Bilmesem Veya Uymasam Mute,Ban Yiye Yiye Sunucuyu Bırakırdım Sevdiğim Bir Sunucuda Yetkili Olmak İstediğim İçin Bu Başvuruyu Yaptım Kurallara Uyuyorum Uymayanları reportluyorum Neyse Sağlık Olsun.