xFallPvP Rehber Alımları

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet
Soyadınız:KAYA
Yaşınız:16
Skype adresiniz: Oyuncu9013 (Mehmet KAYA Olan)
Mikrofonunuz var mı:Evet mikrofonum mevcut.
Oyun içi isminiz:Zogdar
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır minecraftı severek oynamaktayım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda 1-2 Haftadir Varim PvP Çok Fazla Oynamıyorum Genellikle BUHC,SG Atiyorum Arkadaslarimla Arkadaslarim Olmadiginda Sunucuda Aktif Oldugumda Kullanicilarla Sohbet Ediyorum Kurallara Bakip Kurallara Uymaya Calisiyorum Ve Uyuyorumda. Zaten Sicilime Bakildiginda Temiz Olucagı Gorunecektir Kuralları Biliyorum Dediğim Gibide Uyuyorum Kullanıcılarla Her Daim Sohbet İçerisindeyim. Asla PVP'Den Çıkmadım,Küfür Argo Kullanmadım,Reklam Yapmadım,Başka bir sunucuyu tanıtmadım,kimseyle takım olmadım olanları reportladım,sunucuda hile açmadım açan kişileri ise reportladım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Gercekten guzel ve anlayisli sunucuzda gercekten cok eğleniyorum vaktimin nasil gectiğini anlaıyamıyorum onun haricinde hile ve ceza sistemi gercekten kaliteli
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır sunucuda yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DzzyNW,ElmassCraft,Clickcraft,Crisecraft Serverlerinde yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi yetkili olmaya hazir ve laik goruyorum,xfall kullanicilarina karsi saygılı,samimi,anlayisli,olgunum kullanicilara karsi asla kufur,argo kullanmam veya kullaniciları aşşağılamam veya kullanıcılarla alay etmem böyle davranış yapanları zaten reportluyorum çünkü yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum ve günlük sunucuda 5-6 saat aktifliğimi surduruyorum daha fazlada surdurebilirim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunuzu beğeniyorum sunucunuzda eğleniyorum eğlendiğim vaktimi geçirdiğim bir sunucuda yetkili olmak için elimden geleni yapıyorum sunucunuzun kalitesi gerçekten iyi onun için sunucunuzda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet xFall Takımına uyum sağlayabilirim çünkü dostça bir yaklaşım olucağını düşünüyorum sunucudaki adminler,modlar,rehberler gerçekten anlayışlı,saygılı,durust kişiler böyle bir takımda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyuncuların yarısından çoğu küfürlü kelimeler kullanıyor kullanıcılarla alay ediyor ve sunucuda hile açıyor ben asla sunucuda hile açmadım bilgisiyarımda hilede barındırmıyorum onun haricinde kimseyle alay etmiyorum edilmesinde yana değilim asla saygınlığımı bozmam küfür ev argo kullanmıyorum sunucudaki oyuncularlada saygılı bir şekilde konuşup oyunumu oynayıp vaktimi geçiriyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç ban yemedim kurallara uyuyorum.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucunuzda hiç mute yemedim kurallara uyuyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara samimi şekilde davranıyorum oyunculara karşı küfür ve argo kullanmıyorum oyuncularla alay etmiyorum oyuncuları aşşağılamıyorum oyunculara karşı oldukça dostca davranıyorum oyuncularda bana anlayış gosteriyor hiçbir oyuncuyla sorunum yok.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla ve yetkililerle iyi anlaşırım,anlaşıyorumda hiçbir xfall yetkilisine küfür,argo,aşşağılama türü kelimeler kullanmadım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili olursam sunucuya güzel şeyler eklemeyi düşünüyorum aklımda oldukça güzel fikirler mevcut.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan silmek istediğim bir şey yok aksine eklemek istediğim birçok şey var sunucuda silinicek bir şey yok.

Kuralları Gayet İyi Bir Şekilde Biliyorum Ve Kurallara Uyuyorum :)

Kuralları Gayet İyi Bir Şekilde Biliyorum Ve Kurallara Uyuyorum :) Kuralları Bilmesem Veya Uymasam Mute,Ban Yiye Yiye Sunucuyu Bırakırdım Sevdiğim Bir Sunucuda Yetkili Olmak İstediğim İçin Bu Başvuruyu Yaptım Kurallara Uyuyorum Uymayanları reportluyorum Neyse Sağlık Olsun.
Zorlamaya gerek yok, 1-2 hafta sunucuda geçirdiğin zaman yetersiz. Size sunucuya ne eklemek istediğinizi yazın söyledik, fikirleri aklınızda tutun değil.

Adınız: Burhan.
Soyadınız: Özlü.
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: thedavshan
Mikrofonunuz var mı: Evet.
Oyun içi isminiz: Jermiz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Ortalama olarak 4 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yanlış hatırlamıyorsam 1 senedir sunucuda oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence Türkiye'de en iyi pvp sunucusu ünvanını hak ediyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Evet, İron Donor'um.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bir kere bir pvp sunucusunda admin olarak görev yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Ben bu sunucuda yetkili olmaya dünden razıyım yani evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Ben insanların sorununu çözmeyi ve adaleti sağlamayı seviyorum o yüzden.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet insanlarla çabuk kaynaşırım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran hiçbir şey göremedim açıkcası.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır, hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bugün "değişik vuruyorsun" yazdığım için mute yedim. Onun haricinde hayır.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Dediğim gibi insanlarla çabuk kaynaşırım. Oyuncularla da aramız iyidir. Donor olduğum için ekstra bir saygı göstermeye çalışıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet herhangi bir uyuşmazlık sorunum olduğunu düşünmüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Açıkcası herhangi bir eksiği yok ama sunucu büyüdüğü için özel bir texture pack tasarlıyabilirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu tamamıyla iyi bir sunucu olduğu için bir şey silmezdim. Ama 1vs1 arenalarındaki buzları kaldırırdım.
''Donor olduğum için ekstra bir saygı göstermeye çalışıyorum.'' Saygı seviyesini yetkisine göre değiştiren birini ekibe alamayız. Olumsuz, bizimle değilsin.

AnilEryigit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Anıl
Soyadınız: Eryiğit
Skype adresiniz: AnılEryiğit_TheCoolSkeleton
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: TheCoolSkeleton
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 5 yıldır Minecraft oynuyorum.3 Yıldır builderlik yapıyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucunuzda 1 ay aydır oynuyorum.Sunucunuz kaliteli olduğu için oynuyorum. :)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu) Sunucunuzu gerçekten kaliteli buluyorum yetkililerde ellerinden geldiğince yardım ettiğini düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Sunucuda donor gibi yetkiye sahip değilim.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce PasaNW,RaseCraft,Spectro,gibi küçük serverlarda yetkili oldum.Şu anda yetkili olduğum bir yer yok.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Kendimi Yetkili Olmaya Hazır Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun kaliteli olması ve oyuncuları düşünmesi benim bu sunucuda yetkili olmak istememin nedenleri.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): xFall yetkili takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyuncularda ayıran şey herkese aşit davranmam ve herkese saygı çerçevesi içinde konuşmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hiç ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet mute yedim sebebi aşşağılama idi aşşağılamamın nedeni ise 1v1 Sg'de karşımdaki kişinin sürekli kaçması.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara davranışım onlara saygı duyarım ve hataları varsa iyi niyetli bir şekilde uyarırım eğer tekrar hatasıolursa gerekeni yaparım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet bütün insanlarla iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam sunucuya en azından daha saygılı kişiler eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam sunucudan hileleri ve saygısız kişileri silmek isterim.

BlazeGamerTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Egemen
Soyadınız:Meteler
Yaşınız:12
Skype adresiniz:BlazeGamers
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:BlazeGamerTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3.5 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok Oyuncuyum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):1 serverde admin olmuştum adını hatırlamıyorm çok iyi gidiyodu 5 ay sonra kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki.Kendimden eminim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu Çok güzel
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Rehberlerle İyi anlaşıyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi oynuyorum ve çok fazla argo kullanmıyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet yedim.Akk vardı rastgele vurdm diye 1 haftalık geçici ban yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.Çünkü GG yazmışım yasak olduğunu bilmiyordum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi onlar bana zarar vermedikce bende onlarla iyi anlaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Donordan kurucuya kadar animasyon eklemek isterdim mesala arkaya kanat kafada uçuşan kalpler vb.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:GG yazınca mute yiyorum moralim bozuluyor gg de goodgame demek olduğuna göre birazcık saçma olduğunu düşünüyorum ve bu plugini silmek isterdim

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Anıl
Soyadınız: Eryiğit
Skype adresiniz: AnılEryiğit_TheCoolSkeleton
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: TheCoolSkeleton
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 5 yıldır Minecraft oynuyorum.3 Yıldır builderlik yapıyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucunuzda 1 ay aydır oynuyorum.Sunucunuz kaliteli olduğu için oynuyorum. :)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu) Sunucunuzu gerçekten kaliteli buluyorum yetkililerde ellerinden geldiğince yardım ettiğini düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Sunucuda donor gibi yetkiye sahip değilim.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce PasaNW,RaseCraft,Spectro,gibi küçük serverlarda yetkili oldum.Şu anda yetkili olduğum bir yer yok.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Kendimi Yetkili Olmaya Hazır Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun kaliteli olması ve oyuncuları düşünmesi benim bu sunucuda yetkili olmak istememin nedenleri.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): xFall yetkili takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyuncularda ayıran şey herkese aşit davranmam ve herkese saygı çerçevesi içinde konuşmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hiç ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet mute yedim sebebi aşşağılama idi aşşağılamamın nedeni ise 1v1 Sg'de karşımdaki kişinin sürekli kaçması.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara davranışım onlara saygı duyarım ve hataları varsa iyi niyetli bir şekilde uyarırım eğer tekrar hatasıolursa gerekeni yaparım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet bütün insanlarla iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam sunucuya en azından daha saygılı kişiler eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam sunucudan hileleri ve saygısız kişileri silmek isterim.
Reddedildiniz.

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):1 serverde admin olmuştum adını hatırlamıyorm çok iyi gidiyodu 5 ay sonra kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki.Kendimden eminim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Rehberlerle İyi anlaşıyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi oynuyorum ve çok fazla argo kullanmıyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet yedim.Akk vardı rastgele vurdm diye 1 haftalık geçici ban yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.Çünkü GG yazmışım yasak olduğunu bilmiyordum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi onlar bana zarar vermedikce bende onlarla iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Donordan kurucuya kadar animasyon eklemek isterdim mesala arkaya kanat kafada uçuşan kalpler vb.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:GG yazınca mute yiyorum moralim bozuluyor gg de goodgame demek olduğuna göre birazcık saçma olduğunu düşünüyorum ve bu plugini silmek isterdim
Reddedildiniz.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Olumsuz, bizimle değilsin.

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut
Soyadınız:Demir
Yaşınız:15
Skype adresiniz:dosya.exe
Oyun içi isminiz: Luffy_V2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 ay sunucunuzda oynadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Cidden kaliteli ve ortamın güzel olduğu bir sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef ama almayı düşündüm.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Birkaç sunucuda yetkili olmuştum ama çoğunluğu kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu Fevkaladenin Fevkinde Bir Sunucu O Yüzden Ve Ortamın Cidden Kaliteli Olduğunu Farkettim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet ben çabuk uyum göstereceğime inanıyorum inşallah sizde inanırsınız.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Biz bütün oyuncular aynıyız bizi ayıran bir şey yok hepimiz eşitiz. :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef Şu An Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef hiç mute yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Oyunculara samimi bir şekilde konuşarak onlara yardım ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Onlar ile anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Doğruları söyliyim sunucu zaten muhteşem bir sunucu bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi sunucu çok kaliteli bi sunucu.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Soyadınız:Demir
Skype adresiniz:dosya.exe
Oyun içi isminiz: Luffy_V2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 ay sunucunuzda oynadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Cidden kaliteli ve ortamın güzel olduğu bir sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef ama almayı düşündüm.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Birkaç sunucuda yetkili olmuştum ama çoğunluğu kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu Fevkaladenin Fevkinde Bir Sunucu O Yüzden Ve Ortamın Cidden Kaliteli Olduğunu Farkettim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet ben çabuk uyum göstereceğime inanıyorum inşallah sizde inanırsınız.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Biz bütün oyuncular aynıyız bizi ayıran bir şey yok hepimiz eşitiz. :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef Şu An Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef hiç mute yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Oyunculara samimi bir şekilde konuşarak onlara yardım ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Onlar ile anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Doğruları söyliyim sunucu zaten muhteşem bir sunucu bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi sunucu çok kaliteli bi sunucu.
Ne eklemek istediğini sorduk, fikrini değil. Bizimle değilsin.

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim demek istediğim zaten sunucuda her şey var güzel bir sunucu demek istedim.

kararınıza saygı duyuyorum teşekkürler.

Denemek isterseniz burdayım.

İyi Oyunlar.

İsterseniz tekrar doldurabilirim.

Lion97

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Soyadınız:Tayfur

Skype adresiniz:UmutTayfur

Mikrofonunuz var mı:var ama bozuk en yakın sürede alıcam

Oyun içi isminiz:Lion97

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2gün

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):yetkim yok hiçbi serverde

Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü sunucu hoşuma gidiyor

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):sunucuya faydalı olacağımı düşünüyorum

Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet oda kardeşim hileyle oynamıştı ama sildim

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi bana
göre
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:survival games ffa combo uhc gibi şeyleri eklemek isterim

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bilmiyorum

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Soyadınız:Tayfur

Skype adresiniz:UmutTayfur

Mikrofonunuz var mı:var ama bozuk en yakın sürede alıcam

Oyun içi isminiz:Lion97

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2gün

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):yetkim yok hiçbi serverde

Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü sunucu hoşuma gidiyor

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):sunucuya faydalı olacağımı düşünüyorum

Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet oda kardeşim hileyle oynamıştı ama sildim

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi bana
göre
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:survival games ffa combo uhc gibi şeyleri eklemek isterim

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bilmiyorum
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi