Adsfsfdfa tespitin a.ına koydu.Bir de şöyle düşün, cinsellik olmasaydı o bebek hiç doğmayacaktı.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Adsfsfdfa tespitin a.ına koydu.Bir de şöyle düşün, cinsellik olmasaydı o bebek hiç doğmayacaktı.
şşş yanlış anlama laBu mesajı görünce ben;
![]()
Ayıp ama.![]()
şşş yanlış anlama la.
Hergün partiye gidiyiriz içiyiriz çoşuyuruz.
He unutmusum bide haftada bir gün eğlence düzenliyoruz orada arkadaşlar arası takılırız.![]()
Abi yalnızım bilerek mi yapıyorsun bunu?![]()
He unutmusum bide haftada bir gün eğlence düzenliyoruz orada arkadaşlar arası takılırız.
ihihi.
O değilde afro samuraya yine başlayacağım la çok güzel.![]()
Nayır,Nolamaz...
Ben neymişim be sen neymişsin be...
Ben bütün hepsini izledim sen ne zaman izledin?Yalnız 2. bölümde what the... olmadım değil çünkü hen-tai olmayan bir anime de o sahneyi görmek ve hatta filmin de de şehirde millet kutlama yaparken bunlar dövüşüyordu ve o dövüş sahnesi araların da şehir de ki ara sokakları göstermesi ve orada yapmalarını göstermesi falan fenaydı ha striptiz club ı da unutmayalım.O değilde afro samuraya yine başlayacağım la çok güzel.
1.bölümünden başlıyorum hade bakalım
Sen hiç aşık olmamışsın belli. Gülü seven dikenine katlanır mantığı. O kadar nefret ediyorsan, gider kendine kaslı ve yakışıklı bir erkek bulur onla sevişirsin.Kız para tuzağıdır nesini seviyorsunuz anlamıyorum hem size para kaybettiriyor hemde dırdırini çekiyorsunuz ve onu seviyorsunuz daha çok meraklıysanız orda kerane var gidin
Ben bugün 3.kere izlemeyede başlarım lao çok güzlBen bütün hepsini izledim sen ne zaman izledin?Yalnız 2. bölümde what the... olmadım değil çünkü hen-tai olmayan bir anime de o sahneyi görmek ve hatta filmin de de şehirde millet kutlama yaparken bunlar dövüşüyordu ve o dövüş sahnesi araların da şehir de ki ara sokakları göstermesi ve orada yapmalarını göstermesi falan fenaydı ha striptiz club ı da unutmayalım.![]()
Dırdır mı? Para konusuna kısmen katılırım. Ayrıca kerhaneye para ödüyorsun kız arkadaşınla ne zaman uygun olursanKız para tuzağıdır nesini seviyorsunuz anlamıyorum hem size para kaybettiriyor hemde dırdırini çekiyorsunuz ve onu seviyorsunuz daha çok meraklıysanız orda kerane var gidin
Gece, ayni yatakta masumca uyurken sevgilime bacagimla sarilmak istiyorum ben. Cok hos oluyor bacaginla sarilinca. Tamamen seninmis gibi hissediyorsun.(Nereden biliyorsun diye sormayin, yanimdaki minderle denedim, tamamen benim oldu)
O ne la oyle. Kadavrayla mi sevisicen[DOUBLEPOST=1416432420,1416432361][/DOUBLEPOST]
şansa ihtiyaç yok nasıl konuşacağını felan bilsen çok rahat sende yaparsınPeki nasıl yanlışlıkla yapmayı düşünüyorsun ? Asıl kısım orası ehehehehe[DOUBLEPOST=1416431503,1416431423][/DOUBLEPOST]
kız arkadaştan kastım zaten ille de sevgili şartı değil ama benim muhattabı olduğum anlamı "sevgili".Öte yandan benim hiç öyle bir arkadaşım falan olmadı şanslı şey seni..
Fazla erkeksi bence. Kız dediğin narin olur![]()
BUNUNLA DEMİŞTİM : - )