Yaş ortalaması ve giderek düşen seviye

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
şu an yaptığın TÜM ŞAİRLERE HAKARETTİR. NECİP FAZIL'DAN, NAZIM HİKMET'E, ORHAN VELİ'DEN, CAHİT SITKI'YA, BAUDELAİRE'YE, AHMET HAŞİM'E
ŞİMDİ ADAM OL HADDİNİ BİL LAN.
Ya gözünü seveyim boş ver şu melunu. Laftan anlamıyor belli ki alık.[DOUBLEPOST=1435218008,1435217950][/DOUBLEPOST]
kötü mü söyle parodi falan yapılabilir böyle iş var[DOUBLEPOST=1435217940,1435217892][/DOUBLEPOST]
Edabiyat diye bir his mi var o ne ?
Onu sana burada açıklamayayım çünkü açıklasam da anlamayacağını biliyorum.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kötü mü söyle parodi falan yapılabilir böyle iş var
Çok da umrumda sanki parodi. Benim dediğim, şairlere hakaret etmeye tenezzül bile etmen, edebiyattan anlamayan cahil bir ilkokullu olduğunun göstergesidir. Şimdi bu cahilliğini daha fazla göstermeden git buradan.

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok da umrumda sanki parodi. Benim dediğim, şairlere hakaret etmeye tenezzül bile etmen, edebiyattan anlamayan cahil bir ilkokullu olduğunun göstergesidir. Şimdi bu cahilliğini daha fazla göstermeden git buradan.
özür dierim abi çok da fifiydi dimi
Ya gözünü seveyim boş ver şu melunu. Laftan anlamıyor belli ki alık.[DOUBLEPOST=1435218008,1435217950][/DOUBLEPOST]
Onu sana burada açıklamayayım çünkü açıklasam da anlamayacağını biliyorum.
açıkla hadi kendin de bilmiyorsun ki açıklayamıyorsun

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
özür dierim abi çok da fifiydi dimi

açıkla hadi kendin de bilmiyorsun ki açıklayamıyorsun
Edebiyat hissi denen nen sadece ''şahirlerin'' şiirlerini okuyup geçen, onlara değişik ve pestenkenari ''parodiler'' uyduranların yoksun olduğu bir duygudur. Bu duyguya sahip insanlar gerçekten çoğu olaya olgun ve usluca yaklaşırlar. Ayrıca bu hisse sahip insanlar El günün görüp görmediği en iyi şahirlere laf atmazlar. Aksine onların şiirlerini okur, anlamaya çalışır ve eğer anlattığı kendine mantıklı gelirse kendine hayat felsefesi edinir.
Binevi Mello'nun dediği gibi de tanımlanabilir.