Prenscan13
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
akıl yaşta değil baştadır bunu unutma kulağından hiç eksik olmasın senin yaptığın şey şimdi 4 yaşındaki çocuğun yaptığı gibihayır ben 16 yaşındayım istiyorsan profilime gir
akıl yaşta değil baştadır bunu unutma kulağından hiç eksik olmasın senin yaptığın şey şimdi 4 yaşındaki çocuğun yaptığı gibihayır ben 16 yaşındayım istiyorsan profilime gir
Ya gözünü seveyim boş ver şu melunu. Laftan anlamıyor belli ki alık.[DOUBLEPOST=1435218008,1435217950][/DOUBLEPOST]şu an yaptığın TÜM ŞAİRLERE HAKARETTİR. NECİP FAZIL'DAN, NAZIM HİKMET'E, ORHAN VELİ'DEN, CAHİT SITKI'YA, BAUDELAİRE'YE, AHMET HAŞİM'E
ŞİMDİ ADAM OL HADDİNİ BİL LAN.
Onu sana burada açıklamayayım çünkü açıklasam da anlamayacağını biliyorum.kötü mü söyle parodi falan yapılabilir böyle iş var[DOUBLEPOST=1435217940,1435217892][/DOUBLEPOST]
Edabiyat diye bir his mi var o ne ?
Çok da umrumda sanki parodi. Benim dediğim, şairlere hakaret etmeye tenezzül bile etmen, edebiyattan anlamayan cahil bir ilkokullu olduğunun göstergesidir. Şimdi bu cahilliğini daha fazla göstermeden git buradan.kötü mü söyle parodi falan yapılabilir böyle iş var
özür dierim abi çok da fifiydi dimiÇok da umrumda sanki parodi. Benim dediğim, şairlere hakaret etmeye tenezzül bile etmen, edebiyattan anlamayan cahil bir ilkokullu olduğunun göstergesidir. Şimdi bu cahilliğini daha fazla göstermeden git buradan.
açıkla hadi kendin de bilmiyorsun ki açıklayamıyorsunYa gözünü seveyim boş ver şu melunu. Laftan anlamıyor belli ki alık.[DOUBLEPOST=1435218008,1435217950][/DOUBLEPOST]
Onu sana burada açıklamayayım çünkü açıklasam da anlamayacağını biliyorum.
benim 4. sınıftaki kardeşim biliyor (5.sınıfa geçti) bunları bu bilmiyorİlkokul 4. Sınıfta "Or" u gösteriyorlardı. Sanırsam arkadaş üçüncü sınıf S:
bilmek zorundamıyım hayat böyle güzel oru bilmesem ölcem sankibenim 4. sınıftaki kardeşim biliyor (5.sınıfa geçti) bunları ama bu bilmiyor
sen akıl özürlüsü müsünözür dierim abi çok da fifiydi dimi
açıkla hadi kendin de bilmiyorsun ki açıklayamıyorsun
Edebiyat hissi, edebiyata, edebiyat yapan kişiye, yapılan esere duyulan bağlılık, sevgi ve onu koruma isteğidir.özür dierim abi çok da fifiydi dimi
anladımEdebiyat hissi, edebiyata, edebiyat yapan kişiye, yapılan esere duyulan bağlılık, sevgi ve onu koruma isteğidir.
sen kimsin bana küfür ediyorsun bana annem ve babamdan başka kimse küfür edemezsen akıl özürlüsü müsün
hahahahaha küfür mü ediyorum sana bak akıl özürlüsü olduğun burdan çıktı birde akıllıyım diyorsunanladım
sen kimsin bana küfür ediyorsun bana annem ve babamdan başka kimse küfür edemez
Üzücü, kavga başlatan sensin.anladım
sen kimsin bana küfür ediyorsun bana annem ve babamdan başka kimse küfür edemez
akıl özürlüsü nedirhahahahaha küfür mü ediyorum sana bak akıl özürlüsü olduğun burdan çıktı birde akıllıyım diyorsun
dimi çok tuhaf bu adamlar .(Üzücü, .'(
Adam sana karşı çıkmış. Bu da gelip "dimi" diyor. Bakın bu dramdır :'(akıl özürlüsü nedir
dimi çok tuhaf bu adamlar .(
yarım akıllı dedikleri kişiler yada **** ile adlandırılan kişiler ama ben sana kabaca demiyorum kibarca diyorum ama senin burdan sana küfür ettiğimi söylediğinden belli olduakıl özürlüsü nedir
dimi çok tuhaf bu adamlar .(
Edebiyat hissi denen nen sadece ''şahirlerin'' şiirlerini okuyup geçen, onlara değişik ve pestenkenari ''parodiler'' uyduranların yoksun olduğu bir duygudur. Bu duyguya sahip insanlar gerçekten çoğu olaya olgun ve usluca yaklaşırlar. Ayrıca bu hisse sahip insanlar El günün görüp görmediği en iyi şahirlere laf atmazlar. Aksine onların şiirlerini okur, anlamaya çalışır ve eğer anlattığı kendine mantıklı gelirse kendine hayat felsefesi edinir.özür dierim abi çok da fifiydi dimi