YOUTUBE KANALLARI DESTEĞİ (Kanalı Olan İçeri)

yentibaba

Altın Madencisi
Mesajlar
375
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
301
Puanları
590
Ruh hali
Selamun aleyküm arkadaşlar, bende bir kanal işine atıldım pek iyi olmasamda. Aranızda beraber video çekmek isteyenler varsa ulaşabilirse bana sevinirim. Güzel projeler yapabiliriz. Yentibaba bu arada konu için teşekkürler kardeşim. Elimden geldiğinde güzel videolar çekmeye çalışıyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCJu-tAbYdGQZU7D-xWVf5LA

ortak çekimler konusunda ne zaman istersen ulaşabilirsin her türlü çekeriz kardeşim.

her iki kanalına da abone oldum kardeşim. tam destek benden sana. her türlü ortak video çekimi konusunda da yardımcı olurum ulaşabilirsin. başarılar diliyorum


Abonen oldum kardeşim. Benden sana tam destek. Bu arada Left4Dead serilerine katılabilirim eğer istersen :) Bol şanslar

Güzel bir konu oldu bu. Herkes birbirine abone olursa 20-30 abone demek bu. Başlamak için de ideal.
www.youtube.com/YASLITV

Çok sevdiğim dostumun kanalıdır. Özellikle abone olmanızı rica ediyorum. Müthiş bir kanaldır ve birbirinden sağlam seriler mevcuttur. Mutlaka ziyaret edin, içerikleri gördükten sonra zaten abone olacaksınız :)
 

denizcgr

YASAKLANDI
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
8
Puanları
0
Herkese merhaba arkadaşlar , yentibaba böyle bi akım başlattığın için seni tebrik ediyorum kardeşim :) skypeden ve steamden seni ekledim eğer yarın müsait olursan seninle bir kaç bir şey görüşmek isterim youtube ile ilgili .

Size gelince arkadaşlar ben bundan 11 ay önce youtube işine girişmiştim yaklaşık 1.2 ay boyunca hergün 6.7 saat harcayıp video yüklüyordum hiçbir destek göremeyince çabalamamın boşa olduğunu düşünüp bırakmıştım . Şimdi tekrardan büyük bir hevesle başlamayı düşünüyorum . Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCPwviQqT9YOQSI9bVDuTKFg/featured - Eski videolarıma göz atabilirsiniz bugün yüklediğim minecraftta kasma sorunu yaşıyan arkadaşlar için bir video var işinize yarıyacağını düşünüyorum . Böyle bizim gibi ufak kanallar bir birimize destek oldukça hepimiz el ele verdikmi bu iş olur . Hepinize iyi forumlar :)
 

yentibaba

Altın Madencisi
Mesajlar
375
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
301
Puanları
590
Ruh hali
@denizcgr SelamunAleyküm Deniz kardeşim. Skype davetini kabul ettim. Son iki üç gün çok geç saatlerde pc açabildiğim için pek denk gelemedik skype üzerinden ama rastlaşırız şu aralar.. Akşamları 9'dan sonra mutlaka açmış oluyorum. Kardeşim kanalını inceledim; tarzın ciddiyetin özenin ve işine emek veriyor oluşun ortada. Bu işler sabır işi malûmun.. Israrcı-azimli olursan ve video uploadlarını istikrarlı sürdürürsen mutlaka güzel bir yere ulaşabileceğine gönülden inanıyorum ben senin. Bu potansiyeli de gayet net gözlemledim sende. Bu arada mutlaka daha detaylı kaynaşalım, seninle ortak projelerimiz de olsun isterim. Bir ekip bir aile ortamı mevcut skype üzerinde Youtuber Kadromda. Aramızda bulunman sana da faydalı olacaktır. Yaşça büyük ve icraatçe özenli olan kardeşlerimi toparlıyorum bir grup altında. Güzel işlere imza atıyoruz. Sohbet muhabbet gırgır şamata ortamımız da en kıyağından sürdürülmekte :) Sıkıcı gelmeyeceğini düşünüyorum. Neyse diğer kardeşlerimle de tanıştıkça ve ortamı gördükçe zaten seveceksindir.
Konuma yazdığın ve bana ulaşmış olduğun için memnun oldum Deniz kardeşim. Teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere..
 

yentibaba

Altın Madencisi
Mesajlar
375
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
301
Puanları
590
Ruh hali

Üst