Arama sonuçlarınız

1. P

1.8.9 vs 1.9?

Kesinlikle yeni gelen attack kısıtlaması harika. Altın elmayıda dengelemişler biraz, savaşlar daha zevkli olacak. Tabi macro açanlar 1.9 'a tüü kaka diyecekler, zaten hile seven oyuncular gidip 1.7 1.8 serverlarında lapis kazabilirler.. Herneyse, en çok beklediğim özellik sınırsız item...
  2. P

Rainbow Six Mi Yoksa BF4 Mü?

Kesinlikle, ilk çıktığı zaman arkadaşın evinde oynamıştık. Etkilenmiştim.. Tabi züürtlükten alamadım. İlk okul 7-8 ve lise 1 dönemlerinde deli gibi Battlefield 2 oynayan biriydim. Geçte olsa aldım oyunu... Battlefield 4 teki level sistemleri ve silah dengeleri komedi, ya binlerce saat...
  3. P

*

Benimle kesinlikle alakası yok...
  4. P

*

xeonmc.net , isim kullanmadan önce bir araştırsanızda öyle karar verseniz.
  5. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

1.7 dasfsdghf tamam o 3d texture packleri hayrına dağıtalım o zaman . asdfsgdh -_- Tavsiye istemiyorum. Sadece size durum bildirim yapacağım. Gelişmeleri hep burada bildireceğim... Sadece soruları cevaplayacağım başlıkta. Çünkü açıkçası dünya kadar işim varken biri bana şöyle yap böyle yap...
  6. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

1.9 hayal kırıklığı yaşatıyor şu ana kadar... Sınırsız item olayı kesinmi değilmi ona bağlı olarak birşeyler yapacağım . Şu ana kadar snapshottaki gibi sınırsız item olan textute yapamadım ve çalıştıramadım...
  7. P

Minecraft 1.9 - Sonunda Çıktı ! Güncelleme Notları

Emeğine yazık :D Türk oyuncular hala 1.7 lapisli fekşın arıyorlar . Hele 1.9 da macro kalktığından oynayan oyuncu olmaz.
  8. P

Minecraft 1.9 - Sonunda Çıktı ! Güncelleme Notları

aslında güncelleme notu 300 400 satır bu arada.
  9. P

Sunucu Hazırlıyorum Ekip Lazım

Çok özel ? 1 mart? Ben enayiyimde aylarca emek veriyorum gerçekten. Sizin alınmanıza gerek yok , öz eleştiri yapıyorum şu anda..
  10. P

Forum geneline soru:

Texture yapımını photoshop cs5 ile yapıyorum, googledan görsellerden resimler buluyorum çoğunlukla. Onları kesip biçip renk ayarları yapıp birleştiriyorum. Yani düz bir p90 yada deagle üstüne istersem kaplan kamuflajı istersem orman deseni ekleyebilirim. 1.9 'da gelecek olan şey şu: Texture...
  11. P

Forum geneline soru:

Eveet ,1.9 a saatler kaldı. Texture pack yapmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Tabi her sunucuya girişinde oyuncular 30 mb a yakın indirme yapacaklar, artık 1 dakikanızı ayıracaksınız mecubur:D Yüzlerce item kılıç,yüzük,zırh türü Skinli 100lerce silah:D Kasaturalar, kelebek bıçaklar , komando...
  12. P

Forum geneline soru:

Mmmorpg - herobrine survival - Silahlı Faction - Silahlı HG- Minigames(9adet) - kitpvp - açlık oyunları film versiyonu -skyblock Düşüncelerim bunlar. Emlak ve ordu olayını klasik factiona kaydıracağım.. Skyblock daha çok adana sanayi kur tarzı olacak. Diğer konularda spoiler vermek istemiyorum...
  13. P

Forum geneline soru:

benim sunucum dün kapandı (1.9a geçiş için ) . sunucu başlığımı içeriğini forum arama kısmına soruşturup kendin bulabilirsin. link paylaşamam burada. Herneyse,banada sunucu sahiplerini suçlamak gülünç geliyor. 1.si yenilikçi sunucu varmı ? Var deneyenler, mesela aylarca uğraşıp tuhaf mmo...
  14. P

Forum geneline soru:

açan var inan -_- . Sorun daha çok oyuncu kitlesinde. Ne kadar güzel bir sunucu yaparsan yap kıymetini bilmeyen bir kitle söz konusu.
  15. P

Forum geneline soru:

1.7 mi olsun? 1.8 istersen olmaz bak! Op zor ama 10 dakkaya reklamcı 20 dakkaya rehber 1 saatede admin olduğun sunucu bulabiliriz istersen:D
  16. P

Forum geneline soru:

SORU : Türk Minecraft oyuncuları 1.9'a geçmeyi başarabilecekmi? A)EVET B )HAYIR C)2.0 çıkarsa belki D)Bildiğiniz güzel 1.7 Lapisli Fekşın varmı? Cevaplarınızı alalım... Ben D diyorum. 1.9 gelecekmi ne zaman gelecek merak eden bile çok az.
  17. P

Herkesin fikri kendinedir, kimseyi zorla kulağından çekip getirmiyoruz. Yinede cebimden 200 lira ekstra para ödeyip 2.5 ay kadar açık tuttum sunucuyu. Max 20 online gördüm sunucuda. Bu konuda bana değil Türkiye'deki oyunculara sitem edebilirsin. Emeğine saygılıyım ben herkesin. Ayrıca skype'tan...
  18. P

[1.8.8] Beta-Alanine PvP-PvE - Pet - Kadim Yadigarlar - Timber [%100 Türkçe %100 Survival]

Üstüne birşeyler katılmaya çalışılmış bir sunucu. Arada sunucularına emek verenlerin olduğunu görmek güzel , başarılar diyelim..
  19. P

Crack Shot ile ilgili yardım edermisiniz !!

Sorununu burada aramak yerine google da arayabilirsin. http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/crackshot-shop/ burada sorularına pek cevap bulamazsın. (çoğu zaman yani )
  20. P

1.7 VERSIYONUMU YOKSA 1.8 VERSIYONUMU

1.7 açın siz , 1.9 yan şu ana kadarki en büyük güncellemeyi takmayın..Sınırsız eşya yapabilme , çift el falan ne önemi var:D. Macro tarihe karışıyor 1.9 da ama oyuncu kitlesi hilesiz oynayamıyor malum.
  21. P

Sunucu 25'inde bakıma girecek. 1.9 'da piyasaya çıkıyor zaten 15 20 güne 1.9 spigot çıkmış olur, onun üstünde çalışmalara başlarım. Açıkçası bakımı epey uzun tutmayı düşünüyorum, birkaç ay. Sunucu başarısızdı, ne kadar güzel şey eklersen ekle oyuncuları kazanamıyorsun.
  22. P

Knight Online - Java İle Yapılırsa ..

Boş, gereksiz emek harcıyorsun. Gerçekten işe yarar bir şey yapmak istiyorsan java bilginle 0'dan bir android oyun yap derim..
  23. P

Sunucular Artık Çok Sıradanlaştı

alakası yok. Muhabbet çok saçma, biz açıyoruz güzel sunucuda uğrayan yok. Oyuncu kitlesi çok çok kötü...