Arama sonuçlarınız

1. P

İstek Nitelikli builder aranıyor.

Ne yapalım berkay, şansımızı deniyoruz .
  2. P

Güncel +++
  3. P

1- geçimsiz biriyim 2-mükemmeliyetçiyim (tek sunucu üstünde 2 ay geliştirme yaparım) 3- çok zor beğenirim :D Resimdekine benzer bir mapse olabilir, amacım askeri temalı spawn-dükkanlar olması. Resim atabilirmisin foruma acaba.
  4. P

İşte keşke benimde olsa, alıntıda olsa kullanacaktım, malum zaten sadece pluginlerle 1 ay aralıksız uğraşacağım , buiild aradan çıksa bir an önce , asrın projesini tamamlayacağım :D
  5. P

Kabaca yaptırmak istediğim şeye en benzer resim bu , lütfen sadece eriny yada ronin seviyesindekiler başvursun, ücreti konuşuruz, tabi uçuk fiyatlar teklif eden dolandırıcıları anında sileceğim. Alıntı olmasında sakınca görmediklerim: Gemi , uçak modelleri petrol platformları. Bunları...
  6. P

ASG Tier 1 - Tier 2 Ayarlama

Tutorial videosu dolu internet, birini izleyip taklit et bence. /sg tier2tool - you will receive special tool, which you will help set the Tier2 chests [Permission: sg.admin.tier2tool] bunu buldum bu arada, şu kodu gir bir bakalm, eline alet vereceği, o aletle tier 2 chest belirleyeceğini...
  7. P

Anket Minecraft'ın Yeni Sürümü 1.10 Hakkında Tahminler

Gereksiz bir tartışma olacaktır 1.10 konusu, şu anda mesele 1.9 un üstüne gelecek güncellemeler, gördüğüm kadarıyla kalkan 6 hasara kadar %100 olarak bloklayacakmış . Oyun mekaniklerine keşke 1-2 şey daha ekleyebilselerdi 1.9 için. Şu attack speed ve kalkan olayı pvp yi acaip renklendirmiş bana...
  8. P

[SANAL GERÇEKLİK] VRMMO SAO

Daha erken bunlar için , ama bi 5-10 sene içinde %100 sanal gerçeklik oyunu görürüz, tabi saodaki gibi uykuya daldıklarımızdan değil, tamamen kabin tabanlı , tüm hareketleri %100 algılayan , grafikleride en üst düzeyde oyunlar gelecek. Playstation 6 yı büyük ihtimal sırtımıza falan takacağız...
  9. P

Aviana TR [AÇILIR'mı AÇILMAZ'mı] ??

:P , bol şans ne diyeyim, ama pluginlere 1000'lerce satır ekleme yapacağın an gelince surat ifaden kalıcı olarak bu hale gelecek -__-.
  10. P

Aviana TR [AÇILIR'mı AÇILMAZ'mı] ??

:D Varmı bilen ? Bende merak ettim:P.
  11. P

Güncelleme Minecraft 1.9 Güncellemesi Yayında!

Gelen en önemli yenilik yazmıyor: Durabilitylere göre texture + sınırsız item yaratımı + daha da fps düşüşü + attack speed mekaniği , bunlar en büyük yenilikler gelenler arasında...
  12. P

CS:GO çöpleri napılır

CS:GO çöplerimizi dilencileremi dağıtıyoruz? Pazarda satın daha iyi 50 kuruşa bile güzel skinler var.
  13. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Sıkıntılar yaşıyorum yalan söylemeyeceğim hiçbir şekilde... Pluginler 1.9 'a çok yavaş güncelleniyor, kafadan zaten 1-2 ay gidiyor, hele sketchmap spawnları yaparken kullandığım bir plugin olacaktı normalde, ama sahibi 3-4 haftadan önce güncelleyemem dedi. Yapılacak çok fazla iş var, pek yardım...
  14. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Silahlı Faction spawnını yapmaktayım. Özellikle @yasinTTR gelip bakmak yorumlamak istersen ip veriririm.
  15. P

Y3K | DDoS'a Çare. Çözüm için okuyun, güncel tutar ve önerirseniz sevinirim.

Dediğin yöntemlerle DDOS engellenseydi insanlar firewall cihazlarına binlerce dolar harcamazdı... ki en düşüğü 600 700 dolark yani 2000 lira civarı.(Kaliteli olanlardan) http://www.n11.com/bilgisayar/modem-ve-ag-urunleri/ag-urunleri?q=juniper al buradan bakabilirsin ne olduğuna firewall...
  16. P

Bilgilendirme Satıcıların Uyması Gereken Kurallar

Dilediğin yerde satış yap şeklinde bırakırsan forumu başınız epey ağrır. Spigotta olduğu gibi satıcılara ve ücretli eleman (builder, plugin yazarı , skript yazarı) arayanlara özel bir alt bölüm açın ki sonradan forumun ırzına geçmesinler..
  17. P

Yarın YGS ye girecek Olanlara Başarılar !

Allaha şükür 5 sene önce girdim ve kurtuldum ^^ . YGS 'ye girecek herkese başarılar, YGS'nin gireceği arkadaşlarada şimdidenn geçmiş olsun, üzülmeyin , dünyanın sonu değil LYS daha önemli...
  18. P

CrackShot ile sıkıntım var! yardım edın

pvp deny tnt deny other-explosions deny
  19. P

Tema seçimi (Eski XeonNW ve FFA oyuncularına soru)

4-5 kere bitirdiğim için izlemek istemiyorum , ezberledim artık... Keşke işleyişi çok daha iyi yapılsaydı 100 150 bölüm konu çıkardı en az.
  20. P

Asuna'yı tercih ettiğim o kadar çok etkilemiyor beni:D . Sinon skini koyarım skin menüsüne.
  21. P

Sırf GGO yapmak istemiyorum, epey fikir arakladım oradan.Çoğu fikri kullanacağım dediğim gibi. CS:GO, GGO ve Resident Evil ve factionu harmanlayacağım. GGO dan ne kadar alıntı yapacaksın dersek... ışın kılıcı aşırı saçma olur oyunda , ama sizin için Baretta 50 lerden birine sinona özel bir skin...
  22. P

OVH Oyun Sunucusu Olmayan Sunuculara Minecraft Sunucusu Kurmak ?

1.si oyun sunucuları i7 türevi, inan 2 gün hiç sunucuyu resetlemezsen takoz gibi çalışmaya başlıyor. 2.si aşırı pahalı oyun sunucuları ovh ve sys nin 3.sü ve en önemliside gaza gelip direk en kaliteli sunucuyu alma, sen önce bir 16 gb E3 işlemcili bir SYS sunucusuyla ufaktan başla, sonra...
  23. P

Az önce 3 paragraf yazı yazdım. kısaltıyorum B ve C karışık yapıyorum diyeyim kısaca, ne yapacağımı tam anlatmayayım fakat GGO'daki o hareketli sosyal ortamıda size sağlayacağım . Disko (gerçekten müzik çalan güzel npc kızların olduğu disko , kumarhane (en az 2-3 çeşit oyun oynayabileceksiniz)...
  24. P

http://www.wallpaperup.com/383397/building_city_gun_gale_online_kirigaya_kazuto_shinon_(sao)_sword_art_online_yuugure.html Spawn ve oyun temasıın seçmeye çalışıyorum. Dediğim gibi CS:GO tarzı maç yap üstüne olacak, epey andıracak, tabi ben günümüz silahlarını kullanıyorum , her silahada 3-4 skin...
  25. P

Evet kararsız kaldım gerçekten, silahlı faction konusunda .. Spawn temasını nasıl yapmam gerektiğini seçemedim. Planlarım: A- Klasik askeri üs ve dükkanlar temalı, zombisiz . B- Gungale online tarzı gelecek temalı , yer altın spawnı zombisiz. C- Resident Evil tarzı yer altı sığınağı spawnı + az...