Arama sonuçlarınız

1. P

Forum Analizi

Forumu canlı tutma uğraşın hakkındaki düşüncem.. Şu anda bu aşamadasın.. Tabi daha çok çalışman gerek.. :P
  2. P

Üstteki Üyeyi Anime Karakterine Benzet

En reiz Öğretmen Onizukaya benziyor..
  3. P

Benim İçin Minecraft Türkiye Ailesi

Kimdin sen ? :D Tanışıyormuyuz..:P Aaaa hatırladım.. Bu çocuk otelde turistleri tavlamak için beni yanlız bıraktı... HIH -_-
  4. P

Benim İçin Minecraft Türkiye Ailesi

Sen Kimdin Ya:D
  5. P

[ İSTEK ] Rankup plugini.

Otomatik Istiyorsan AutoRank Parayla Atlasinlar Diyorsan Rank Market (Chestcommandlada Bir tane menü yapınca gayet hoş oluyor) İyi Geceler
  6. P

Creative Sunucum Builder Destekleri.

-_- şu anda bunu izliorm.. Sınavlar bitti keyfimde birazcık yerinde.. bu arada siz kavga etmiyormuyudnuz?? ne ara aranız düzeldi? okdr plan yaptım.. KGB ve CIA ajanı yolladım.. işe yaramamışş..
  7. P

Creative Sunucum Builder Destekleri.

benzer bir projem var hatta muhabbetini yapmıştık -_- ben yapınca olympuscraft muhabbeti yapmazsın umarım-_- ..
  8. P

[YARDIM]BOT KORUMASI

AxiTR ile alakası yok.. Yapacakların çok basit-_- 1- Authme ayarlarını düzgün yap.. Bir ip den sadece 1 kişi girsin.. 2-Sallama anti bot programlarını kullanma spigotta yepyeni bot korumaları var.. Antijoin bot ve ultra çağ dışı.. Connection throttle ayarlarını da düzgün yap spigot.yml den...
  9. P

Tabelaya tıklama scripti YARDIM LÜTFEN

edit hakaretleri sileyim:D:D skriptin 10000-20000 satır kodu sorgulaması ve tabeladaki işlemi yapması ayrıdır.. Bende skript kullanıyorum.. Kitli Hunger games yaparken 30 dan fazla skript kullandım.. Ama yaptığım şey 3 plugini birbirine bağlamak ooldu.. Yani pluginle yapamayacağın şeylerde...
  10. P

Tabelaya tıklama scripti YARDIM LÜTFEN

yani skriptle yapmak bu işi sağ kulağını sol elle tutmaya benziyor-_- Pluginle yap.. skript gereksiz .. sürekli sorgulama yapması gerekiyor.. pluginler daha hafif ve etkili bu konuda..
  11. P

VDS VPS NEDİR

Onlar sana panel sistemi veriyor yani -_- yani vps almış oluyorsun(aslında shared hosting) .. VDS alacaksan uzakmasaüstü baglantısı olan normal bir sunucu almak zorundasın.. Yani kendi pc nmiş gibi kullanabilmelisin.
  12. P

VDS VPS NEDİR

skype tan yaz abdullah
  13. P

VDS VPS NEDİR

VDS VPS sunucu dediğin şey zaten fiziksel bir sunucunun pasta gibi dilimlenmiş hali .. Youtube rehberlerinden bakabilirsin.. sunucu nasıl kurulur pluginler nasıl düzenlenir.. https://batihost.com/ dan vds fiyatlarına bakabilirsin..
  14. P

VDS VPS NEDİR

Defalarca Sanallaştırma Yapmış Biri Olarak Anlaşılır Şekilde Anlatayım.. Virtual Private Server Yani VPS.. Bir Makinayı Ahmet Mehmet ve Hasan Arasında 3 e Bölüyorsun.. VPS mantığında kaynaklar özel değil.. Eğer ihtiyacı varsa Ahmet, Mehmet ve Hasandan Ram ve İslemci Kullanabiliyor.. Sana...
  15. P

UnioAntiCrash 2.0 - Yeniden Yazıldı, Açık Kaynak Yapıldı

Direk Premium Serverların Kalitesinde Açmaya Çalışacağım.. -_- youtube videolarından bakıyorum..Zaten bizim serveri bilenler var .. İlginç şeyler yapmakta üstüme yoktur -_-.. Bakalım bu sefer cidden oyuncuya şunu dedirtebilecekmiyim? La burası yabancıı servermı benmi yanlış geldim? Türkler böyle...
  16. P

Babalar gününüz kutlu olsun!

aslında hepimiz potansiyel baba olduğumuz için hepimizin kutlu olsun
  17. P

UnioAntiCrash 2.0 - Yeniden Yazıldı, Açık Kaynak Yapıldı

En iyi çözüm 1.8 e geçmemiz.. Hala 1.7 oynanması komik..spigot forumlarında ne zaman konusunu açsam soruyorlar.. Neden hala 1.7 oynanıyor? Fikri olan?
  18. P

Auto Rank ile Rütbeler

-_- Rank Market Kullan O Zaman.. Chestcommands la menü yaparsın.. Parayla rütbe atlarlar.. Ama herşeyi mühesseseden bekleme kendin emek ver...
  19. P

|CandyCrazy|Network|HUB|Daha Önce Hiç Görmediğiniz Oyunlar !

Adam yapmadan 1 numara olmuş.. O zaman bizim FFA dünyanın en iyisi .. Çünkü Silahli faction-hunger games-gokart-enfeksiyon.. bunların hepsini siz yapacagınızı söylüyorsunuzda biz zaten yaptık oynanıldı.Oynanılıyor:D. Sunucu şu anda hard disk arızasından bakıma girdi :D fikirleriniz güzelde...
  20. P

Müzik seçenekleri..

youtube da birsürü yayınlanıyor.. Packte alıntı olduğunu belirten yazılar yazacağım.. Zaten sahibi olan kurum hak iddaa ettiğinde uyarı geliyor .. Müzikleri kaldırıyorsun..:D birsürü film sitesi bu şekilde çalışıyor
  21. P

Müzik seçenekleri..

Daha önce ffa silahlı factionda çeşitli müzikler eklemiştik.. Onları değiştirmek istiyorum.. Bunların içinden 5 tane beğendiğinizi seçebilirmisiniz? Anket şeklinde yaptım ki daha kolay belirleyelim.. Oy kullanan ve tercih yapmamıza katkı sağlayan herkese teşekkürler.. 1- 2- 3- Bu tam...
  22. P

SuperGuilds için BETA tester aranıyor...

:p problem degil.. bug olur düzeltirsin:D Bizde test denegi sunucun oluruz :S zaten sadece mob eklentisi yeterli .altın kürege gerekte yok. Ayrıca dedigim gibi algoritmasını kurman için önceden benzeri yazılmış bir pl de var:D Amigo takımı da istersen Haydi sensei haydi sensei haydeeeeee ...
  23. P

SuperGuilds için BETA tester aranıyor...

10 gün içinde hub server dosyalarına medieval factionda eklemek istiyoruz.. Bu nedenle güncellemeyi çokkk yakın bir zamanda bekliyorum:) Cunku sonradan pl degistirirsek çarşı karışabilir svde:D