Arama sonuçlarınız

1. P

Sunucu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Şimdi Onuda Ayrı Bir Başlıkta Ele Alıyorum.. 2 Tane Rehber Konu Hazırlıyorum Herkese Yardımı Olsun Diye..
  2. P

Sunucu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Merhaba Forum Üyeleri.. Ben Tolga Büyükatilla! Yaşım 22.. İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisiyim.. Özellikle Küçük Yaştaki Arkadaşlar İçin Rehber Olacağına İnandığım Yardımcı Bir Konu Açmak İstedim... Herkes Sunucu Aldım Böyle Oldu Şöyle Oldu Başlıkları...
  3. P

VİP KONUSU. I'm first VIP of the forum

tüm mavilere iyi geceler.. -_- aristokrasi var artık forumda.. tabi ben direk burjuva sınıfındayım .. Altın altın parıldıyor burjuvalığım .. Muhahhahaha Neyse cidden hoş bir yenilik oldu.. Emeği geçenlere teşekküler bir kere daha.. Darısı Grup sistemi, Sunucu Ödülleri,Ayın Üyesi ve Forum Onaylı...
  4. P

hey mavişler... fazla sevinmeyin... Altın babanız geldi..
  5. P

hahhahaha:D:D güzeldi:D
  6. P

Peki doğru.. Ama yüzde 90 ı bu şekilde engellenmiş oluyor.. Erişim kolay olmayınca üşenecekler.. Hatta forumda sırf viplere özel bölgeler ve sohbet açılsın tadından yenmez..
  7. P

Almayın ya siz.. Bırakın tek altın ben takılayım..
  8. P

Yalnız hala tek süper vip benim sanırım.. Yokmu 9 aylık vip çeken?
  9. P

en yakın cafeden rahatlıkla 2-3 lira fazla ödeyerek paypallarını kullanabilirsin.. Mutlaka vardır .. 22 yıllık tecrübe konuşuyor:P Knight online dan vaktinde premium almak için neler yaptık neler.:P .. Artık her cafede var paypal.. max 5 lira komisyon ister 20 lira için..
  10. P

%90 yazdım.. Kimse alınmasın ...Bu bir gerçek forumda 13 14 yaşında ortamı çekilmez hale getiren çocuklar var.. ve malesef bu yaş kitlesini çoğunluğu bu şekilde davranıyor... Arada gerçekten iyi örnekler çıkıyor... Ama çoğunluk karşısındakine oyun arkadaşı muamelesi yapmakta!! Şu anda tek...
  11. P

Açık Dünya, Modlu Senaryolu Macera Dünyası - Denizlerin Lordu [GÜNCELLENDİ 14.05.2016] (1.7.2)

işte adam durdurmaz:D Basar gider:D Türklerde roleplay mantığı aramamak lazım.. Zorla yandakii gemiyi durduracak bir item kanca tarzı bir şey olsa zorla çatışmaya alabilir belki..
  12. P

++++ süper bir fikir.. Sadece vipler grup kursun ve yönetsin.. Böylece saçma sapan 1234325546 tane grup kurmaz kimse.. Gruplar daha düzenli ve aktif olur.. Zaten paypalla vip alabilenlerin yüzde 90 ı olgun insanlar.. :şapka:
  13. P

Açık Dünya, Modlu Senaryolu Macera Dünyası - Denizlerin Lordu [GÜNCELLENDİ 14.05.2016] (1.7.2)

moda şimdi baktım.. Cidden on numaraymış. Bütün blokları net şekilde hareket ettirmek.. Harika bir şey olacak gibi görünüyor.. peki top attılar diyelim? Gemi hasar alacakmı? Batmasada olur ama bu modda hasar almıyor gemiler sanırım..
  14. P

Gemiler Movecraft tarzımı hareket edecek? Yoksa başka bir modmu kullandınız?
  15. P

OlymposBT #Hub Lobby #

Build konusunda benden epeeeey önde .. Ama skript yazma, Texture pack yapımı ve genel sunucu yapımı konusunda ben daha iyiyim.. For example Free For All Hub Sunucu.. -_- ki bu zibidi gonzalesin ekibi var.. Benim yok:D Destek olan 1-2 arkadaşım var sadece .( metinde dahil)
  16. P

OlymposBT #Hub Lobby #

buyur al :D alabiliyorsan tabi..
  17. P

OlymposBT #Hub Lobby #

ya sen vipsin diye hava mı atıyormuşsun insanlara?? benim altın sarısı tagıma bak ve burayı terk et.. tek altını benim buraların..
  18. P

Flood hakkımız var.. Başlık açmaya devam.. (şaka bu tabi)
  19. P

tek süper benmiyim?
  20. P

bende aldım bakalım.. Göreceğiz ne işe yarıyor.. Not: Ha ha benmki daha klas:D
  21. P

OlymposBT #Hub Lobby #

Güzel olmuşta maksat metine kıllık olsun.. Gıcık oluyor biri beğenmeyince.. :creeper: MUHAAHAHAHAHAHHA IYYY İĞRENÇ LOBİİİ IYYY
  22. P

OlymposBT #Hub Lobby #

Ben beğenmedim.. Böylece Olay biter. -_-
  23. P

Diş Ağrısında Ne Yapılabilir ?

1- Burası minecraft forumu.. Google amcaya sor .. o daha iyi bilir.. 2-Ağzında tuzlu su çalkala.. Ağrı kesici al.. En yakın diş doktoruna git..
  24. P

Forum Analizi

yok la nefes almıyor.. Zombi Olmuş..
  25. P

Japonyaya Taşiniyorum :) Oh Be

Oraya gidince bizim için şunları yap.. 1-Akihabaraya git.. 2-Sushi restoranında sipariş ver ve bantta tekrar tekrar dönmesini izle .. 3-Gintoki Reizi Yorozuya da Ziyaret Et.. Kabukicho Mahallesinde kendisi.. 4-Rasengan Atmasını Öğren.. ÖYLE GEL TÜRKİYEYE..