Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

1.7.2 forge ne zaman cıkar

forge ye gerek yok bikaç mod var popüler modlar örneğin x ray onlar çıktı bende var hepsi
  2. 98IamLegend98

sesleride değiştiren 1.7.2 resource yapma programı vardı adı ne

arkadaşlar başlıkta dediğim gibi indircemde sesleri düzenleyen bi resource programına ihtiyacım varda lütfen yardım...
  3. 98IamLegend98

Türkçe Splash'ler! (100 Tane Yepyeni, Türkçe Splash!)

@ktez hangi programla yaptın link atarmısın benimde öyle bi amacım varda
  4. 98IamLegend98

Flim dizi adlarını "Sucuk" ile değiştiriyoruz

sucuk tepe (şefkat tepe) arka sucuklar (arka sokaklar) kara sucuk(karagül) sucuklar duymasın (çocuklar duymasın) alemin sucuğu (alemin kıralı) sucuğum sınıfta kaldı (babam sınıfta kaldı) suçak(kaçak) robinson sucusoe(robinson crusoe) beşinci sucuk (beşinci boyut) küçük sucuk(küçük kıyamet) hızlı...
  5. 98IamLegend98

yaw hehe çocuk gibi şeyler yazma hızlı ve öfkeliyi hızlı ve sucuklu yapmışın süpersin dostum ! :D
  6. 98IamLegend98

premium alcam yardım

evet visa aklıma gelmişti visa internetten alışveris kartı
  7. 98IamLegend98

premium alcam yardım

yok la çok param var benim sen ininaldan başka kartla alabilirmiyim sölede :D
  8. 98IamLegend98

napçan gelip mc türkte yaramazlıkmı yaptın dicen sölemicem hiçbi zaman sölememde insanların özel hayatına karışma :sinirli:
  9. 98IamLegend98

premium alcam yardım

ininal dan başka kartla alabilmem mümkünmü alamıyosam yarışmalara katılır gift codeyi kapar ve hello premium! :D
  10. 98IamLegend98

yok la öyle bişi yok istersen karneme bak çok iyiyim helede hocayı dinlemede :D ama okul irenç bişiiiiiii
  11. 98IamLegend98

yok la kovamaz ben okullarda kurslarda çok iyiyim ve kovulcak bişi yapmıyorum içimden camdan atlayıp eve gidip mc oynamak geliyo ama yapmıyorum :D ve şubat ın 5 inde kurs başlıyomuş kaydolcamm %30 ingilizce biliyorum örneğin what is your name okunuşu:wat is yur neym ? :D
  12. 98IamLegend98

dizilere asterix ve oburix ide ekleseydin onuda asterix ve sucukix yapsaydın :D merak etme güncelleme geldi siteye girenler yeni üye oluyo sonra leveline dönüyo rütbeler değişti
  13. 98IamLegend98

onu hiç sevmem altyazılı olmasını sevmiyorum ama ingilizce kursuna gidip kursu bitiriirsem simpsons u altyazı okumadan bilicem :) sen heralde daha öncede vardın hayalet avcısımıydın neydin nasıl yeniden yeni üye oldun la
  14. 98IamLegend98

premium alcam yardım

teşekkürler kardeş peki her kart oluyomu ve bu sefer uyarı puanı yazıp banlanmicak iyi biri olucak :) ayrıca sizleri çok sevicek :) :DDDDDDDDDDDDDDddd addsdadsadfg
  15. 98IamLegend98

premium alcam yardım

okumama gerek yok okulda ayberk diye biri var bana kredi kartıyla alındığını sölüyo ama türkiyedenmi alınıyo dedim cevap vermedi buda moralimi bozdu türkiyeden alınır biliyorum :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ama bi baş haraketi yaptı anlamadım hızlıca...
  16. 98IamLegend98

premium alcam yardım

kim 18 yaşından küçüklerin kullandığı bi kart yaparki ilk defa 18 yaşından küçüklerin kullandığı kart duyuyorum@craft_man kapat bu konuyu ben kendim araştırırım burdakilerin doğru dürüst cevap vericeği yok
  17. 98IamLegend98

Kablosuz Redstone

mc de yenisin galiba herkes biliyo
  18. 98IamLegend98

senin adına üzüldüm :(
  19. 98IamLegend98

premium alcam yardım

ininal kart mı ilk defa duyuyorum :D nerden bulurik bu kartı :D
  20. 98IamLegend98

MCreator Testing Decompiled Files Hatası Çözümü

@sakocuk12 java klasörü diyosun ya java klasörüne nasıl ulaşabilirim ?????
  21. 98IamLegend98

Basit Mod Yapımı (Mcreator)

bide bazılarında mcreator değişik oluyor bendede oluyor ve bitane var olmayan: http://********************/mcreator-1-5-2/#comment-10480 ve mcreator çoğumuzda değişik yuh sana pylooooooooo yuhhhhhhhhhhhhhhh yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh (pylo ya 1000 sanal domates fırlatır :D) aha...
  22. 98IamLegend98

bi oyunun adını elmas diye değiştiriyoruz

arkadaşlar evet başlıkta söledim ama sallayıp minecraft ın adını elmas diye değiştirmiyoruz minecraftı mine craft diye değiştiriyoruz başlayalım ve herkes en az 5 oyuna isim takabilir: elmas craft (minecraft) elmas team (wolfteam) elmas world (cube world) dc elmas online (dc universe online)...
  23. 98IamLegend98

sucuk tepe(şefkat tepe) hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen çocuksuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sitede çocuk olanlara napıyolar biliyomusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn @Todeskeks gel biraz :D :notch: :lav: :kbiftek: avatarını görünce canım kola çekti :D
  24. 98IamLegend98

premium alcam yardım

arkadaşlar yakında premium alcam fakat türkiyeden alınıyomu bilmiyorum ve kredi kartıyla almak istiyorum türkiyeden mojang dan alabilmem mümkünse yardım edin az yaaa :(:(:(:(:(:(:(