Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

haritaya hakaret edemezsin bu kadar kötü diye sen 1 2 yi oyna bi 7 en iyisi
  2. 98IamLegend98

Redstone Kılıç

ve bizde bunu yedik bu bir mod
  3. 98IamLegend98

Yardım Arkadaşlar minecraft.jar açınca direk kapanıyor lütfen yardım :( :(

yok dalga geçmiyorum 3 yıldır açılıyosa güncellediysen bu javanın bu versiyonununda sorun vardır diyorum
  4. 98IamLegend98

Yardım Arkadaşlar minecraft.jar açınca direk kapanıyor lütfen yardım :( :(

bunun çözümü daha iyi bir bilgisayar almaktır
  5. 98IamLegend98

Minecraft Crashed Hatası [Yardım]

admin taşımış destek bölümüne ve defolup gitme demen sitede anında ban yemene sebep olabilir bu sitede her an ban yiyebilirsin herkz için geçerli
  6. 98IamLegend98

minecraft destek bölümüne eğer kopyala yapıştır yapıp bu konuyu kapatıp orda açmassan yani kısaca taşımaszan raporlar artacak
  7. 98IamLegend98

rapor ediyorum konu yeri yanlış @JBumer
  8. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

herkeze tek tekmi sölicem bu 4 e geçiş için yapılıdı!
  9. 98IamLegend98

skinim değişmiş :( acilen premium olmam lazım

oke eğer mesaj gönderirsen cevap veremeyebilirim çünkü resource pack yapıyorum
  10. 98IamLegend98

ama o ben değilim değilim bana haksız yere ban yedirtemezsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeter küfürden ban yedirtçeniz lan şimdi
  11. 98IamLegend98

resim aynı değil başkalarıda kullanıyor onlara verdim avatar yaptılar daha ne istiyosun bırak lan peşimiiiiiiiiiii ve bana gereksiz yere ban yedirtemezsin hakkın yok!
  12. 98IamLegend98

Modern Mimari Ev-Benim Neyim eksik lan :D

flows beta HD
  13. 98IamLegend98

seninde ondan başka bellediğin bişi yok
  14. 98IamLegend98

bak sana ne anlatçam bende premiumum aslında premium oldum sayılır paraları biriktirdiğim kumbarayı bulcam sonra babamdan 40 tl falan kazancam al premium
  15. 98IamLegend98

Minecraft Premium üyelik Avantajları.

biliyorum dostum benim sw 7gün 14:00 den 00:00 a kadar açık olcak :D unutmucam üstelik benim pc güçlü swde 10000 tnt patlattık çökmedi! ve arkadaşım bana bedava vps bulcak beni bukkit swde yönetici yapçak!
  16. 98IamLegend98

Minecraftia | Görev, Savaş dünyası! | Her saat yeni Görev Bölümleri ekleniyor! (YENİ LİNK!)

süper ama canavarlı yerde mob spawner koyabilirdin too many le yoksa moblar ölüyo
  17. 98IamLegend98

Bilgisayar Masam[%100]

sağol :)
  18. 98IamLegend98

Bilgisayar Masam[%100]

worlda doğunca karşıma pc çıkmıyo ?
  19. 98IamLegend98

az ama ben: formatlı 7sürümü windows yüzünden crackli sw açamıyorum sw açmak istiyorum ben :( sarı bücür skinini yüklemek istiyorum
  20. 98IamLegend98

eğer premium için biriktirdiğim kumbarayı bulursam ve babamdam 20 tl falan alırsam bekle beni premium!