Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Arkadaşlar Minecraft da en tırstığınız yaratık hangisidir

sw aç konuşma başlattan sürüm ve ip gönder birlikte intikam alalım :) 10 kere enderdragon öldürdüm hemde kolayca hemde survivaldave tek başıma
  2. 98IamLegend98

(yardım)mine imator sorunum nolur yardım edin.

demek çaresi yok e format atmak istemiyorum çok eski zaten 3 aylık ömrü kalmış demekki babamındakinden yapçam sağol @craft_man konu kilit
  3. 98IamLegend98

Enderdragon kesme taktiği

aynen bedava sitemden site açmış hava atıyı >
  4. 98IamLegend98

ona yemmi oldun? yem olduysan kaç defa? ya tapatalk çok moda oldu yaa bende kullansammı ?
  5. 98IamLegend98

10 yıllık pc hayatımda böyle avatar görmedim
  6. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

yeter bıktım senden bıktım sürekli peşimdesin bi paint olsa hep peşimdesin >:(
  7. 98IamLegend98

benim creeper değil creeper neymiş bi tokat çakarım uslanır :d iskelet çünkü çok gıcık ve ben farketmeden sessizce bana ok atıyo yaramaz >:( herobrine pluginli sw aç birlikte görek kim herodan korkuyomuş kim korkmuyomuş ? ha ne dersin ?
  8. 98IamLegend98

Minecraft logosunun yanında yazan tüm cümleler!

olmuyo en sonunda şu microsoftun bacaklarını kırcam içimde kaldı hayalini gerçekleştirmek istedim şu anda tam herobrine nin gözünden bakıyosun ve önce steve e kılıç saplıyosun sonra dayak atıyosun
  9. 98IamLegend98

düzenle derken ne yazcam şöyle yazıyo Welcome to the Enrichment Center Processing specimens! Side effects! It's bring Your Daughter to Work Day! Required Test Protocol! Safety is a goal! Non-enhanced truth! High Energy Pellets! Consequences for failure! Unsatisfactory marks followed by death...
  10. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

yok ben animasyon yapamadım az önce öğrendim ama ilk animasyonumda küçük bir hata yaptım o hatada birdaha düzelmedi
  11. 98IamLegend98

bilmiyorum bi 1.6.2 ye giriyorum bi 1.6.4 bi 1.7.2 ye giriyorum
  12. 98IamLegend98

title diye bi dosya bulamadım lanet olsun windows!
  13. 98IamLegend98

(yardım)mine imator sorunum nolur yardım edin.

arkadaşlar ben eskiden mine imatorle videoları neyle aççağımı bilmiyodum bi yanlış bi dosyayla açtım tamamen gitti artık "(mine imator çalışması) geçerli bir win32 uygulaması değil diyor sonra o dosyaları bilgisayar programından silmeye kalktığımda bu biçim desteklenmiyor diyor bu videoları...
  14. 98IamLegend98

Redstone Kılıç

bana hergün gimp dersleri versene gimp 2 kullanıyorsun dimi
  15. 98IamLegend98

Redstone Kılıç

ama hiç kolay değil paint kolay ama boya kovasıyla güzel yapmıyor
  16. 98IamLegend98

Yardım Arkadaşlar minecraft.jar açınca direk kapanıyor lütfen yardım :( :(

merak etme başkalarıda cevap verir javayı silip yüklemeyi denedin mi ? yada mod çakışmasıdır pc inle kavga ediyodur
  17. 98IamLegend98

Redstone Kılıç

gimp ten nefret ediyorum hiç güzel yapılmıyor
  18. 98IamLegend98

Yardım Arkadaşlar minecraft.jar açınca direk kapanıyor lütfen yardım :( :(

en karlı çarelerden biri yeni daha iyi bir pc almaktır yeni pc le hem mc de istediğini yapar hem başka oyunlarda oynarsın