Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Minecraft Premium üyelik Avantajları.

ama adam sadece premiumlara girebiliyo dedi
  2. 98IamLegend98

Minecraft Premium üyelik Avantajları.

sadece premium sw lermi ? Notch sana küfredicektim ama etmicem notch çok kötü bişi yapmış premiumların sadece premium sw lere girme hakkı olmamalı hem crack hem premium swlere girebilmeli!
  3. 98IamLegend98

Evcil Hayvanım Rıfkı Satılıktır!

peki senin temelin ne
  4. 98IamLegend98

Evinizi nere kurarsınız?

ben bazen madende yaşıyom bazı maplarda
  5. 98IamLegend98

Enderdragon kesme taktiği

aynen steam kötü ama google değil facebook google nin youtube de google nin
  6. 98IamLegend98

Enderdragon kesme taktiği

evet google,windows,ttnet bunlar iyi markalar değil
  7. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

onlar yeni tarz değil onlar acemi bebekler command block için sandıktan kitap almak zorunda değilsin yada tabelaya dönmek zorunda değilsin
  8. 98IamLegend98

2. Geleneksel Alttaki Kullanıcıya soru sorma oyunu

yazdım örneğin maplarda itemler gitsin diye :D alttaki windows yüzünden minecraftta yapamadığın bişi oldumu ? benim oldu oda sw :(
  9. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

ne 2 si yavrum sen minecraftın sıralamasını bilmiyosun bile biz öyle 2 map kaldı 5 map kaldı diye gitmiyoz biz 4 sonra 5 sonra 6 sonra 7 sonra 8 inci map diye yapıyoz >:(
  10. 98IamLegend98

delirme has error error error Sarı Bücür Has Crashed... Crash Report: at java.util.Formatter$FormatSpecifier.failMismatch(Unknown Source) at java.util.Formatter$FormatSpecifier.checkBadFlags(Unknown Source) at java.util.Formatter$FormatSpecifier.checkGeneral(Unknown Source) at...
  11. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
  12. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

demişken yazının üstünde caliu reklamı çıktı :D caliu.exe yi kurdun sanırsam ? :DDDDDDDDDDD
  13. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

bende o zaman sinir.exe yi indiriyorum >:( ve sana katılıyorum
  14. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

senin tarantulanda playstation oynamasını bilmiyor bide oynamasını biliyo diyusun
  15. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

aynen ?
  16. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

bekle! @craft_man daha konuyu görmedi bi görsün @craft_man @craft_man bey bakarmısınız
  17. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

ama craftman hani sürükleye sürükleye sürükyle iniyoduk ya sayfaya işte onun gibi yapıyodu ?
  18. 98IamLegend98

[TREN YOLU]Arkadaşlar Yeni Haritayla Sizlerleyiz :)

1.6 üstü ve tahmini yarım saat
  19. 98IamLegend98

Emreald Dedector

içinde dosya yok