Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Peki şöyle yapsak nasıl olur; Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz DVI&VGA Anakart AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci CORSAIR 4GB Value DDR3...
  2. Salturbone

JAva kodları ile oyun yapmak?

Unreal Engine kullan az kodlama ile çok böyük işler başarırsın eheheh :D
  3. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Elbette aynı olmuyor. Ayrıca internetten siparişte kargo parası falan çok sıkıntılı işler. Görerek alırsam daha güvenceli :D
  4. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Oyun için almasam elimdeki pc kat kat yeter bana ehehe :DTek bir sorun var. Alacağım parçalarının hepsinin lüleburgaz'daki mağazada olması gerekiyor. İnternetten sipariş vermeyeceğim. Lütfen bu kritere uyarak parça önerin :D
  5. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Özel mesaj olarak yazabilirdin bunu ?
  6. Salturbone

[SORU] Plugin Nasıl Yapılıyor ?

Çünkü siz cahilsiniz. Tamam şaka yaptım vurmayın*
  7. Salturbone

Toplama Bilgisayar

İyi güzel de internetten sipariş olarak değil direk görerek alacağım. O yüzden stotaki mağazalar kısmında Lüleburgaz şart eheh :D
  8. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Ramleri 4 gb yapıp kasayı da 400W yapsak oluyor mu acaba o_O
  9. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Sokette AM3 yazıyordu ben de AM3 seçtim soketini eheheh :D fiyatlarına bakınca başım döndü o_O
  10. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Çok pahalıya kaçıyor. Kasa ile 950 TL civarı ve 1000TL yi aşmaması gerekiyor...
  11. Salturbone

Ben hep tab bırakıyordum eheheh :D
  12. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Orası öyle dandik mi dandik bir şey koyup yollarlar zaten eheeh :D Ama yenisiyle hiç uğraşamam istediği kadar ses çıkarsın ^^
  13. Salturbone

Onu ben de yapıyorum. Kodlarda bir hata olmamasına rağmen sunucularda fail alıyorum :(
  14. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Kutunun geri kalanı ne için acaba ? İşlemciyi minik bir kart olarak da verebilirdi oysa değil mi ?
  15. Salturbone

Toplama Bilgisayar

İşlemci soğutucusu işlemci kutusunun içinde. HDD yi eski pc den kalan ile yapacağım :D
  16. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Peki şimdiki durum ? (Resmini çekmek zor geldi ehhee)
  17. Salturbone

Benim plugin yazarken ilk denemem hüsrandı. Hatta plugin.yml için delirdim resmen eheheh. Ekleyecek o kadar çok şey var ki kodları karıştırmışlar birbiri içine. Mod her bakıma daha kolay. Yapman gereken 3 şey var; class dosyasına 3 satır kod yazmak, ana class dosyasına item'i göstermek, oyuna...
  18. Salturbone

İşin class ile alakası yok. Proxy biraz karışıktır ilerleyince. onun dışında gayet kolay bir kullanımı var. Bir kez yapmaya çalışsan anlayacaksın zaten ^^
  19. Salturbone

Toplama Bilgisayar

Kendimce bütçeme yeterli bir bilgisayar topladım. @Alps Asıl soru şu; Bu sistem çalışır mı ? Çalışırsa ne kadar enerji harcar ?(Harcadığı enerjiye göre yeni kasa alma ihtimali ^^ Eğer kendi kasam yeteresiz kalırsa alabileceğim...
  20. Salturbone

Her şeyi yapmak isteyip herhangi bir girişim göstermedi :(
  21. Salturbone

Kendinizi Öldürün

*Kafasına sıkar* öğh !
  22. Salturbone

Hayat Üçgeni

Hayır hiç de değil. Ayrıca kendi neslini çocuğundan başkası devam ettiremez...
  23. Salturbone

Hayat Üçgeni

Nesil devamı ? Eğer yaşın küçükse şimdiden söyleyeyim ergenlik dönemine girdiğine anlayacaksın sevgilinin anlamını. Tabii büyüksen zaten bunu biliyor olmalısın ^^
  24. Salturbone

Hayat Üçgeni

-Oyun -İyi notlar Okul bitene kadar sevgili lazım değil ;)
  25. Salturbone

Kimler hangi şehirden katılıyor / kaynaşalım

Şehir;Kırklareli (@BT_GoD ) İsim;Kadir Berk Yaş;13 Kişisel Bilgiler;I Can't remember.